Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Prihodi ovog kluba za 2015. godinu su bili oko 1.600.000 KM a rashodi 1.400.000 KM. A lupus ima najtačnije informacije iz kluba.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ako nesto znaci,posljednje dvije godine klub je radio pozitivno.Ne vjerujem da je ijedan klub u PL BIH imao takav rezultat.
Mislim to je svakako pozitivno i za svaku pohvalu,rijetkost na nasim prostorimalupus je napisao/la:Ako nesto znaci,posljednje dvije godine klub je radio pozitivno.Ne vjerujem da je ijedan klub u PL BIH imao takav rezultat.

Stadion je opštinski i oni ga nama daju pod rentu,negdje oko 1200 KM po utakmici,znaci da je odrzavanje i gradnja iskljucivo u njihovoj nadleznosti.I njima stadion ne donosi zaradu nego gubitak,plate,voda,struja i dr.
Olimpic nema nikakvu politicku podrsku.Sa podrskom(kakvu imaju nase komsije) nasa dobit po godini bi iznosila vise od 1 mio KM.tale07 je napisao/la:Na stranici sam vidio da im je europlakat generalni sponzor ili tako nesto, ali onako moje misljenje je da ta firma tesko moze izdvojiti nekih 300-400 000 godisnje. A po mojoj nekoj racunici da bi igrao premijer ligu treba ti minimalni budzet od 500 000 godisnje. Uz to znamo, da klub i nema nekih velikih prihoda od karata pa iz tog razloga pitam.Mancini je napisao/la:Nisam se "upalio" i ne pišem nikada na glupoj temi zvanoj prepucavanje. Čovjek ti je fino napisao. Generalni sponzor ovog kluba je firma "Europlakat". A od prodaje igrača se može uvijek nešto zaraditi.
Mislim ja se fakat divim svkaom klubu koji u danasnjem vremenu uspije od sponzora izvuci te pare.
Drugo su klubovi iza kojih stoji grad, politika i slicno.
Volio bih kada neko od nasih novinara generalno istrazio ovo podrucje za sve klubove u PL, cisto onako da vidimo koje pare se vrte
A pitanje je da li bi ga dali na koncesiju?lupus je napisao/la:Stadion je opštinski i oni ga nama daju pod rentu,negdje oko 1200 KM po utakmici,znaci da je odrzavanje i gradnja iskljucivo u njihovoj nadleznosti.I njima stadion ne donosi zaradu nego gubitak,plate,voda,struja i dr.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
E to je sada veliko pitanje, mada ako klub ima ambicije na duze staze ne vidim zasto bi bio problem. Mislim generalno ne znam da li opcina ima neke velike prihode od stadiona, tako da je svakako bolja opcija dati stadion pod koncesiju uz naravno neke zahtjeve u vidu unapredjenja istog.Mancini je napisao/la:A pitanje je da li bi ga dali na koncesiju?lupus je napisao/la:Stadion je opštinski i oni ga nama daju pod rentu,negdje oko 1200 KM po utakmici,znaci da je odrzavanje i gradnja iskljucivo u njihovoj nadleznosti.I njima stadion ne donosi zaradu nego gubitak,plate,voda,struja i dr.
- akisarajevo92
- Kontakt:
"Olimpic će se naredne sezone boriti za titulu. Siguran sam da će biti među prve tri ili četiri ekipe. Sada je najbitniji odmor. Porazgovarat ćemo sa igračima koji žele ostati. Svakako, bit će i zvučnih pojačanja", naglašava Nijaz Gracić.
Don't believe the hype.
Pa eto jarane polako se nagomilavamo I vjerovatno još jedna nula se dopisuje-5800 što bi bilo sasvim dovoljno za prosečne tekme a kada stignu ovi VJELIKI na Otoku bice I vise.Vlado555 je napisao/la:Prica se da je novi rekord Olimpika 58 ljudi..od zolja rođaci svi došli
Mancini,Lupuse ovaj tale07,,,,,,samo ispituje ko da je bolan inspector SIPE ili Tužilaštva,,,,,,,,ignore,,,,,,,,,tale07 je napisao/la:E to je sada veliko pitanje, mada ako klub ima ambicije na duze staze ne vidim zasto bi bio problem. Mislim generalno ne znam da li opcina ima neke velike prihode od stadiona, tako da je svakako bolja opcija dati stadion pod koncesiju uz naravno neke zahtjeve u vidu unapredjenja istog.Mancini je napisao/la:A pitanje je da li bi ga dali na koncesiju?lupus je napisao/la:Stadion je opštinski i oni ga nama daju pod rentu,negdje oko 1200 KM po utakmici,znaci da je odrzavanje i gradnja iskljucivo u njihovoj nadleznosti.I njima stadion ne donosi zaradu nego gubitak,plate,voda,struja i dr.
-
- Kontakt:
Čitavih 5 hiljada?Mancini je napisao/la:Čovjek ti fino napiše ali ti ne kontaš. Jesi li pročitao ko je sponzor na dresovima Olimpica? A Općina Novi Grad finansira klub sa 5 hiljada KM godišnje.tale07 je napisao/la:Mladost kao jednog od sponzora ima cementaru koja jako dobro radi i vjerujem da je to fina svota novca koju dobiju. A opet iza Olimpica ne vidim da stoji neka jaka kompanija kao glavni sponzor(mozda grijesim). A ovo sto se tice prodaje ne vjerujem jer ni veci kluboci ne mogu prodati igraca(nazalost).lupus je napisao/la:
Nesto slican sistem ima i Mladost (DK).Jak predsjednik i prodaja igraca cine vecinu budjeta.Tacan iznos nije poznat.
Da li opcina ista ulaze u klub?
Vas kao interesuje Olimpic pa ovdje pišete. Dolazite ovdje da spamate temu. Većina vas.
Jel to zabranjeno nesto pitati na forumu?pabizo je napisao/la: Mancini,Lupuse ovaj tale07,,,,,,samo ispituje ko da je bolan inspector SIPE ili Tužilaštva,,,,,,,,ignore,,,,,,,,,
- MocMahale444
Svaka cast Olimpicu sto su ostali u drustvu najjacih.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ovdje protiv nas uglavnom pisu oni koje redovno uzimamo u PL.
Za mladog Kobiljara stigla neka ponuda.
Za mladog Kobiljara stigla neka ponuda.
-
- Kontakt:
Molim da mi se ne brišu postovi o ovoj kriminalnoj organiziaciji za pranje novca Nijaza Gracića, koji duguje 200.000 Opštini Tuzla, sada vjerocatno još i više. Znam da ste dobri s njim, i da su se banovi dobijali zbog postova o kriminalnoj organizaciji i direktorici, ali budite fer.
Kriminal trazi tamo gdje imas,u svom klubu.Klub bez duga a ti kmeci nece li ti sta Opština dati.
Nemamo sta raspravljati sa navijacem kluba bez trofeja.Nisi nam nivo,jbg.

Nemamo sta raspravljati sa navijacem kluba bez trofeja.Nisi nam nivo,jbg.

lupus je napisao/la:Kriminal trazi tamo gdje imas,u svom klubu.Klub bez duga a ti kmeci nece li ti sta Opština dati.
Nemamo sta raspravljati sa navijacem kluba bez trofeja.Nisi nam nivo,jbg.![]()
![]()

Trolovima brisati postove nije fer
Ni krivih ni duznih nas napada, cijeli account mu se vrti oko mrznje prema nama, ljudi mu ipak dali sansu a on "budite fer"
Pravda trolovima!

Pravda trolovima!

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Kadeti:
Olimpic 3-1 Drina
Juniori:
Olimpic 4-0 Drina

BRAVO VUKOVI!!!
Olimpic 3-1 Drina
Juniori:
Olimpic 4-0 Drina

BRAVO VUKOVI!!!
S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.