FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

HausMan
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la HausMan » 18 maj 2016, 00:55

Ma dobro decko prima platu od FK.Zeljeznicara i logicno je da nece kritikovati. Nije on pravi navijac.Mi smo pravi navijaci koji dajemo Zelji ljubav i pare a nemamo neke koristi.Prvi put kad ne bude primio platu i ne bude redovna, ili ga pak otjeraju, srat ce po svima redom.Jbg-a nasa realnost..
Zadnja izmjena: HausMan, dana/u 18 maj 2016, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 18 maj 2016, 01:03

Nego, da li nam dolazi Jahic?Patka ili istina?

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 18 maj 2016, 01:05

HausMan je napisao/la:Ma dobro decko prima platu od FK.Zeljeznicara i logicno je da nece kritikovati. Nije on pravi navijac.Mi smo pravi navijaci koji dajemo Zelji ljubav i pare a nemamo neke koristi.Prvi put kad ne bude primio platu i ne bude redovna, ili ga pak otjeraju, srat ce po svima redom.Jbg-a nasa realnost..
Uopste me ne interesuje prima li platu ili ne prima. Dao Bog da sutra u klubu mogne raditi sto vise momaka koji ce zivjeti od svog rada. Samo nema potrebe da radi ovo sto radi i ne samo on nego i drugi slicni njemu. Svi mi volimo Zelju, disemo za taj klub samo sto neki vide sta se ustvari desava i to barem na forumu smiju reci, a drugi ne vide ili vide ali drze se mase.

Jahic bi se po svemu sudeci volio vratiti ali sigurno ne za sitnu lovu. Zele li ga nasi, mogu li ga platiti, to ne bih znao reci.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 18 maj 2016, 01:10

Ne znam ni ja, lupam onako, jer ne vidim logican odgovor za stalno spinovanje. Do neki dan smo imali love, a sad nemamo. Nista, EnisA ostaviti, Nedo brat zamjena.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 18 maj 2016, 01:19

HausMan je napisao/la:Ne znam ni ja, lupam onako, jer ne vidim logican odgovor za stalno spinovanje. Do neki dan smo imali love, a sad nemamo. Nista, EnisA ostaviti, Nedo brat zamjena.
Ne vjerujem ja da mi nemamo love ali mislim da su ovi u pravu koji kazu da ce se malo kais stegnuti jer bez Evrope smo ostali, a za nase usčove masno placamo igracki kadar. Siguran sam da cemo dovesti jako trenersko ime jer u ovom trenutku razmisljamo kao gurbeti prije par godina. Isto sam tako siguran da cemo i dalje biti bombardovani vijestima tipa stigla celicna konstrukcija i slicno. To je oprobani recept od komsija samo se nadam da za dvije godine nam nece biti situacija kao kod njih i da ovi koji se sada kunu u celnike kluba nece im ceke praviti.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 18 maj 2016, 01:23

samoplavi je napisao/la:
HausMan je napisao/la:Ne znam ni ja, lupam onako, jer ne vidim logican odgovor za stalno spinovanje. Do neki dan smo imali love, a sad nemamo. Nista, EnisA ostaviti, Nedo brat zamjena.
Ne vjerujem ja da mi nemamo love ali mislim da su ovi u pravu koji kazu da ce se malo kais stegnuti jer bez Evrope smo ostali, a za nase usčove masno placamo igracki kadar. Siguran sam da cemo dovesti jako trenersko ime jer u ovom trenutku razmisljamo kao gurbeti prije par godina. Isto sam tako siguran da cemo i dalje biti bombardovani vijestima tipa stigla celicna konstrukcija i slicno. To je oprobani recept od komsija samo se nadam da za dvije godine nam nece biti situacija kao kod njih i da ovi koji se sada kunu u celnike kluba nece im ceke praviti.
Nazalost i ovo meni lici na to. Oni su to radili s kampom, a mi radimo s stadionom. Oni kad su imali los rezultat predstavili su novog igraca.Mi to isto radimo. Na hajr da ovo izadje na dobro.Da se ne pokajem za onih 200KM sto sam uplatio za stolice. ;)

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 18 maj 2016, 02:57

amazon je napisao/la:Ma nek se jebu. Otjeraj Bekrica, a dovedi nekog spanca da mogu uzet pare od ugovora. Pozder? Ko je taj? Dobar, da se ograde love, jer kao rade transparentno. Fuj. Sve igrace rastjerat to je najbolje, o i opet novu ekipu praviti.
Bekric svojim igrama nije zasluzio da ostane u klubu... Jer od dolaska nije pokazao za ono sto je doveden... Bekrija ima istu platu ko i ovaj spanac a to je 4500 eura a o ugradjivanju na plati spanca je smijesno... Samo nadji ko mu je menadzer i sve ce ti biti jasno...

A sto se tice kaznjavanja za plate to su zasluzili i to jos protiv celika za zalaganje na terenu...

@samoplavi moja strana jeste zeljo a tvoja izgleda ne cim toliko pljujes upravu i sve oko nje... Fala bogu pa nas ima dovoljno koji razmisljamo svojom glavom i vidimo sta se radi a dosta nas je, a ne da kao pitari ako jedan kaze da ne valja da tako svi govorimo... A ako mislis da mozes bolje dodji do kluba primit ce te svi i saslusati sve tvoje ideje i pomoci ti da ih realizujes ako su iole normalne i izvodive...

Ti ako mislis da se Misimovic sve pita grdno se varas ima tu jos dosta ljudi koji odlucuju... To sto je Ligata noviran pusti pricu pa pus.is tu foru to je tvoj problem a ima jos novinara koji pisu tu pricu...

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 18 maj 2016, 06:50

Misljenje nije cinjenica,i to kad shvati vas bar pola insajdera ,ultra mega giga navijaca i pametnjakovica,biti ce lakse ostatku forumasa ,na forumima je vazda bilo onih koji mlate praznu slamu ali ovdje se bas pretjeralo.
AMAR OSIM!!!

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 18 maj 2016, 08:34

Alleenn je napisao/la:
amazon je napisao/la:Ma nek se jebu. Otjeraj Bekrica, a dovedi nekog spanca da mogu uzet pare od ugovora. Pozder? Ko je taj? Dobar, da se ograde love, jer kao rade transparentno. Fuj. Sve igrace rastjerat to je najbolje, o i opet novu ekipu praviti.
Bekric svojim igrama nije zasluzio da ostane u klubu... Jer od dolaska nije pokazao za ono sto je doveden... Bekrija ima istu platu ko i ovaj spanac a to je 4500 eura a o ugradjivanju na plati spanca je smijesno... Samo nadji ko mu je menadzer i sve ce ti biti jasno...

A sto se tice kaznjavanja za plate to su zasluzili i to jos protiv celika za zalaganje na terenu...

@samoplavi moja strana jeste zeljo a tvoja izgleda ne cim toliko pljujes upravu i sve oko nje... Fala bogu pa nas ima dovoljno koji razmisljamo svojom glavom i vidimo sta se radi a dosta nas je, a ne da kao pitari ako jedan kaze da ne valja da tako svi govorimo... A ako mislis da mozes bolje dodji do kluba primit ce te svi i saslusati sve tvoje ideje i pomoci ti da ih realizujes ako su iole normalne i izvodive...

Ti ako mislis da se Misimovic sve pita grdno se varas ima tu jos dosta ljudi koji odlucuju... To sto je Ligata noviran pusti pricu pa pus.is tu foru to je tvoj problem a ima jos novinara koji pisu tu pricu...
Spanac ima duplo vecu platu od cifre koju si ti naveo. Cuj dodji do kluba? Prosto ste nevjerovatni. Na nasu zalost Zeljo je postao DJL. Sve odluke u klubu, ali bas sve donosi samo jedan covjek i to nikako nije dobro.
Zadnja izmjena: samoplavi, dana/u 18 maj 2016, 09:27, ukupno mijenjano 1 put.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 18 maj 2016, 10:12

@allen
Onaj koji ga je doveo trebao je znati koliko može da mu plati i kolika je to cifra, na koliko.. Ne možeš ti igrača dovesti , dati mu platu, a onda za pola godine reci da nije pokazao nista? Ekipa se ne pravi na pola godine, igrač ne igra samo pola godine. Dobra ekipa se stvara godinama. Dalje, kažeš ne igra kako treba. Koje u ovoj ekipa dobro igrao?
Nije niko ako ćemo biti iskreni. Hajmo pimjer, Kosoric nula bodova, kriv za 3 bitna gola, to znači treba ga otjerati.
Ne možeš ti pričati prije 3 mjeseca da imaš para ako ne odeš u Evropu, a onda kad se to desi tjerati igrače. Nisu samo igrači krivi za neuspjeh. Nego kompletan klub. Kao, oni su dali mandate na raspolaganje a tim mandatima odlučuju sami o sebi jer su postavljeni njihovi ljudi u većini. Ne može se cirkus praviti od kluba, dovoditi neki divlji igrači a tjerati sve redom. Ja cu uvijek podržati kad nešto ide pravim tokom kao sto sam.mislio da ce ovo ići pravim tokom, ali kad ne ide ne mogu pisati da je dobro. Nemam nikakvih interesa jedino želim da nam Željo bude bolji.
A to ko igrače dovodi me prosto ne zanima. Svi oni rade za lovu. Ne rade na lijepe oci. Pusti se šupljih prica. Ala pitari sto su radili. Preko igrača uzimali lovu a kampa nema s glave.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 18 maj 2016, 13:47

Kosoric i Stevanovic na spisku A-selekcije za Kirin Kup.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 18 maj 2016, 14:48

izvinite na upadu, Uglješa dolazi, Stevanović ide?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 18 maj 2016, 15:33

zlo87 je napisao/la:izvinite na upadu, Uglješa dolazi, Stevanović ide?
Kazu da Ugljesa dolazi a i Stevanovic ide ali na Kirin cup u Japan :lol:

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 18 maj 2016, 15:50

Čestitke Miroslavu i Aleksandru. Apsolutno su zaslužili ovaj poziv, ne sumnjam da će opravdati očekivanja ako im se ukaže prilika.
Odlazi Safete.

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 18 maj 2016, 17:32

amazon je napisao/la:@allen
Onaj koji ga je doveo trebao je znati koliko može da mu plati i kolika je to cifra, na koliko.. Ne možeš ti igrača dovesti , dati mu platu, a onda za pola godine reci da nije pokazao nista? Ekipa se ne pravi na pola godine, igrač ne igra samo pola godine. Dobra ekipa se stvara godinama. Dalje, kažeš ne igra kako treba. Koje u ovoj ekipa dobro igrao?
Nije niko ako ćemo biti iskreni. Hajmo pimjer, Kosoric nula bodova, kriv za 3 bitna gola, to znači treba ga otjerati.
Ne možeš ti pričati prije 3 mjeseca da imaš para ako ne odeš u Evropu, a onda kad se to desi tjerati igrače. Nisu samo igrači krivi za neuspjeh. Nego kompletan klub. Kao, oni su dali mandate na raspolaganje a tim mandatima odlučuju sami o sebi jer su postavljeni njihovi ljudi u većini. Ne može se cirkus praviti od kluba, dovoditi neki divlji igrači a tjerati sve redom. Ja cu uvijek podržati kad nešto ide pravim tokom kao sto sam.mislio da ce ovo ići pravim tokom, ali kad ne ide ne mogu pisati da je dobro. Nemam nikakvih interesa jedino želim da nam Željo bude bolji.
A to ko igrače dovodi me prosto ne zanima. Svi oni rade za lovu. Ne rade na lijepe oci. Pusti se šupljih prica. Ala pitari sto su radili. Preko igrača uzimali lovu a kampa nema s glave.
Samo reci kad je neko iz kluba rekao da nema para... To su sve pisanje forumasa i kvazi novinara koji pokusavaju na sve nacine da diskreditiraju upravu kluba... Druga stvar samo da odogovrim @samoplavi Bekrija i Spanac imaju istu platu jedan Lendric koji se pokazao kao pojacanje ima 1500 eura platu a uz njega i Miroslav Stevanovic je pokazao da zasluzuje ostati... Sto se tice Bekrica nista nije pokazao ko je god gledao utakmice mogao je vidjeti kako igra i da puno grijesi... Ako cemo o greskama stopera i Bogicevic je grijesio pogtovo u Tuzli u kupu... Sto se Kosorica tice znam da mu maska smeta da vidi kako treba teren i zato se greske desavaju a nije se samo njemu to desavalo nego i drugim igracima koji su nosili masku su o tome govorili...

A ovo ugradjivanje u plate je smijesna prica i koju pricaju dusmani

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 18 maj 2016, 17:45

Halo Dosta vise suplje.1 sezona mane se rapa OK
2 sezona podmladjivanje OK
3 sezona nema dobrog trenera a imamo igrace OK
4 sezona bardo trener Ali tanks finansije OK
5 sezona sudije protiv Nas inace igramo leprsav i dopadljiv fudbal OK.**** vam Zambiju hocu pehar nema veze koji nema vise opravdanja.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 18 maj 2016, 18:51

Alleenn je napisao/la:
Samo reci kad je neko iz kluba rekao da nema para... To su sve pisanje forumasa i kvazi novinara koji pokusavaju na sve nacine da diskreditiraju upravu kluba... Druga stvar samo da odogovrim @samoplavi Bekrija i Spanac imaju istu platu jedan Lendric koji se pokazao kao pojacanje ima 1500 eura platu a uz njega i Miroslav Stevanovic je pokazao da zasluzuje ostati... Sto se tice Bekrica nista nije pokazao ko je god gledao utakmice mogao je vidjeti kako igra i da puno grijesi... Ako cemo o greskama stopera i Bogicevic je grijesio pogtovo u Tuzli u kupu... Sto se Kosorica tice znam da mu maska smeta da vidi kako treba teren i zato se greske desavaju a nije se samo njemu to desavalo nego i drugim igracima koji su nosili masku su o tome govorili...

To nije prica dusmana to je cinjenica. Dovoditi nekog tamo spanca i Pozdera a liga nije gotova. Sve jasno ko dan. Nemas trenera doveo dva igraca. Ko ih je to birao? Koje odlucio da oni valjaji? Reci mi ime i prezime? Kad odgovoris konkretno na.pitanja ja cu reci da sam dusman.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 18 maj 2016, 18:53

amazon je napisao/la:
Alleenn je napisao/la:

To nije prica dusmana to je cinjenica. Dovoditi nekog tamo spanca i Pozdera a liga nije gotova. Sve jasno ko dan. Nemas trenera doveo dva igraca. Ko ih je to birao? Koje odlucio da oni valjaji? Reci mi ime i prezime? Kad odgovoris konkretno na.pitanja ja cu reci da sam dusman.
upravu je amazon treba to sve rasjerat

KapitenK
Kontakt:

Post Postao/la KapitenK » 18 maj 2016, 19:06

amazon je napisao/la:
Alleenn je napisao/la:

Koja dva igraca su dovedena dok nismo imali trenera ?

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 18 maj 2016, 19:10

Jel nam lakse.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: knoa, Lekqqq1921 i 51 gost.