Bice para, mashallahTuzlak04 je napisao/la:. . najveći paket je uzeoNYKnicks Fan je napisao/la:Jesmo skupili smo.... . .. jel' de'
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Masallah.NYKnicks Fan je napisao/la:Bice para, mashallahTuzlak04 je napisao/la:. . najveći paket je uzeoNYKnicks Fan je napisao/la:Jesmo skupili smo.... . .. jel' de'
![]()
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Bice para, mocemo cak i Haurdica zadrzat jos godinu 
Faraon reketira ljude, a ovdje se pise Masha'Allah
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
5 utakmice kazne za Zebu....
PRAVDA ZA MUNIBA
J e b e m li vam i savez i majku majčinu... Doduše nikad ovaj savez nije izašao na zelenu granu... Cim Je nama na čelu miki maus komiteta bio čovjek OSUĐEN ZA NAMJEŠTANJE a ona ljudska pogan u liku pretilog salema na čelu sudijske lakrdije nema se tu sta puno ni dodat ni oduzet... NEK NAM JE BOG NA POMOĆI I DA ZIVCI NE POPUSTE
PRAVDA ZA MUNIBA
J e b e m li vam i savez i majku majčinu... Doduše nikad ovaj savez nije izašao na zelenu granu... Cim Je nama na čelu miki maus komiteta bio čovjek OSUĐEN ZA NAMJEŠTANJE a ona ljudska pogan u liku pretilog salema na čelu sudijske lakrdije nema se tu sta puno ni dodat ni oduzet... NEK NAM JE BOG NA POMOĆI I DA ZIVCI NE POPUSTE
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Druze,braca, ne se sekirati, uzimamo kup.staragarda je napisao/la:5 utakmice kazne za Zebu....
PRAVDA ZA MUNIBA
& $ ?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja sam vjerni Faraonov podanik, neka radi sta hoceChinaglia je napisao/la:Faraon reketira ljude, a ovdje se pise Masha'Allah
Ja lijepo govorio bez baklji petardi i megafona.Kazna 85000KM,Debili kao vole svoj klub.Zabranit ulaz na stadion idiotima i kretenima koji uopste negledaju utaknicu nego im ona sluzi za licnu promociju.jbm mater svima koji unesu baklju na stadion.
Ispravka kazna 8500KM.
- tuzlak1987
- Kontakt:
U Zenici nas trebaju sve od glave do pete pretresti, da nema tih stvari. Hajde kada je derbi u ligi i to da isfura ko voli. Ali u Evropi bi nas kaznili zestoko tako da sprijeciti i najmanju petardu ako je moguce..
nek ih reketira sta vi mislite da su oni posteno milione zaradili niko nikog ne tjera da daje pare ko hoce pomogne dok ide u dobro slobodi a valja i istok zavrsiti za sledecu godinu za ligu prvakatuzlak1987 je napisao/la:Ja sam vjerni Faraonov podanik, neka radi sta hoceChinaglia je napisao/la:Faraon reketira ljude, a ovdje se pise Masha'Allah
Što se tiče stadiona, na tenderu za glavni projekat je "pobijedila" to jest najbolju ponudu je dala neka firma Izi media,isi media ili tako nešto, uglavnom je media (to sam zapamtio). Najjeftiniju ponudu je imala firma iz Banja Luke ali je i najgori projekat bio. Ovo je odličan projekat kako sam saznao, razlikuje se naravno ali je rađen po idejnom projektu za koji svi znamo, na osnovu toga su rađene ponude. Tribina će da bude savremena u punom smislu te riječi.
Ne znam kako koristimo sjevernu tribinu uopće jer još uvijek nema građevinske dozvole za upotrebu.
Loša vijest je da se stadion neće graditi u Julu ili tako brzo kako se to navodi u javnosti, trebat će dosta više vremena. Ako se počne raditi ove godine dobro je. Tek nekad uskoro treba da se raspiše tender za izvođača radova, bit će dosta ponuđača ima dosta zainteresovanih firmi iz čitave države.
Ne znam kako koristimo sjevernu tribinu uopće jer još uvijek nema građevinske dozvole za upotrebu.
Loša vijest je da se stadion neće graditi u Julu ili tako brzo kako se to navodi u javnosti, trebat će dosta više vremena. Ako se počne raditi ove godine dobro je. Tek nekad uskoro treba da se raspiše tender za izvođača radova, bit će dosta ponuđača ima dosta zainteresovanih firmi iz čitave države.
Thranduil je napisao/la:Što se tiče stadiona, na tenderu za glavni projekat je "pobijedila" to jest najbolju ponudu je dala neka firma Izi media,isi media ili tako nešto, uglavnom je media (to sam zapamtio). Najjeftiniju ponudu je imala firma iz Banja Luke ali je i najgori projekat bio. Ovo je odličan projekat kako sam saznao, razlikuje se naravno ali je rađen po idejnom projektu za koji svi znamo, na osnovu toga su rađene ponude. Tribina će da bude savremena u punom smislu te riječi.
Radnik je baš fino sredio teren
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Aerials je napisao/la:Radnik je baš fino sredio teren![]()
Covjece pa dokle vise trazit da budes kaznjen..
I ko to pali i baca,zar se to ne moze vidjet...
Nekakva ljubav i svetinja a dim ,pepeo ,vatra na sve strane..ljidi mojo pa dajmo malo prikocit s glupostima...
I ko to pali i baca,zar se to ne moze vidjet...
Nekakva ljubav i svetinja a dim ,pepeo ,vatra na sve strane..ljidi mojo pa dajmo malo prikocit s glupostima...
Jesu ono tamo konstrukcije za kamere, odlicno ako jesu jer je cini mi se u ligi snimano sa ove ovamo tribine a ruzno bi brate bilo finale kupa a iza neka njiva, ovako ce puno ljepse izgledat ako tribina bude u kadru.Aerials je napisao/la:Radnik je baš fino sredio teren![]()
This time next year we'll be millionaires.
moguće da jesu, nisam to ni primijetila 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Jesu 
Snimace se sa istocne strane sto znaci da ce biti tribine u kadru, pozz 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.