FK Radnički Lukavac
-
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
Feja nas je razocarao, igrao je kukavicki vecinu sezone. Tako da je to rezutiralo otkazom kap je prelila casu nije dobro ekipu spremio za tesko fajtersko gostovanje u Orasju. Gdje ljudi osim grubih startova nista znacajno nisu uradili.
Vojvoda jedan od najboljih trenera u regionu (da se ja pitam)
covjek ce dignuti ekipu iz mezara 

Evo ti jedno mjerodavno mišljenje o Vojvodi

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Voju ko spomene. treba ustati . pogledajte sta je curguz raddijo radnickom ksd je vidijo sam je pobjegao. daje Vojo bijo u radnickom bili binajmanje treci i nebi otisli igraci Mico Jaha i drugi
- LukavacLive
- Kontakt:
Da li je istina za igrače da je njih 9 otjerano iz Radničkog ?
-
- Kontakt:
Moguće svašta, da je se nešto desilo, jeste, citiram gosp. Zooma :LukavacLive je napisao/la:Da li je istina za igrače da je njih 9 otjerano iz Radničkog ?
Zna li neko više?Ne mogu da vjerujem sta neznalice rade od kluba. Oprosti im, Boze. Ne kaznjavaj klub.
-
- Kontakt:
Noga većini stranaca, ovi što su došli iz Bijeljine noga - zasluženo, Amar Konjhodžić isto, mada mi njega malo i žao jer je korektno odrađivao posao i bio poprilično dobar, Sejfo noga zasluženo, ne znam za Skulića? Suljic noga isto! Joge, Morankić?! Kako dobih info, ni Joge više nije tu, za ovog drugog ne znam.
Aco je ostao.
Po meni logičan potez.
Aco je ostao.
Po meni logičan potez.
- LukavacLive
- Kontakt:
Joge, Berbic, Konjhodzic, Skulic, Emrah, Suljić, Sejfo, Terza i Darjan...Eto ko je otjeran...Za sledeću utakmicu igraju juniori i ostatak prvog tima.
Kakvi su to konji u upravi,,,,Jogeta otjerat,koji je ginuo na terenu i Konjhodzica isto, momak se lavovski borio...nabijem upravu na ****.Suljic 10 golova dao,,,koce sada dati gol.
U jednu ruku loš potez uprave zato sto samo 4 kola prije kraja ovo rade,a i izbacili su igrace koji nesto znace ovom klubu(u igrackom smislu).. a u drugu ruku dobar potez jer realno dosta je plaćati ljude sa strane a koji ne doprinose bog zna nešto...nek sezonu završe juniori i tačka..i onda sve na novo.. barem se nadam da je ovo potez koji će voditi ka nečemu boljem
Skulić, Omerdić, Beganović i Darjan Todorović, po meni je njih trebalo otpustit a ostale ostavit pa onda na ljeto vidit da li ima nešto bolje od njih tj. morali bi nešto bolje naći na svakoj poziciji pa onda neke od njih mijenjati..
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
po meni je ovo dobar potez vase uprave (iako je malo crnjak 4. kola prije kraja ovo raditi)
koliko god vi volili Jogeta njemu je 36 na ledjima
valjda se napokon fokusirate na igrace sa podrucja vase opstine 

Sloboda Tuzla
Jest 36 ali je bolji od pola stopera u ovoj ligi. Jest sramotan potez uprave za pola od ovih igrača, ali ne znam koliko je istina ovo za plate.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
joj u vas uprave , sta rade ovo , olimpik ih spasi i blamiraju se bezveze. Vi morate mladost u upravu dovest , a ne stare prdonje , Za Bosnu Visoko je o se pokazalo kao nes najbolje sto se desilo klubu . Ljudi imaju entizijazam , da nes stvore i strpljenje . Bosna prije tri sezone i ova .ma dovoljno je samo doc na stadion . To je moj savjet , Mladost i sportiste u klub
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ovo je sramota za sport lukavcu. koče vam ikad doči sa strane da igra piljari vode klub sramno za grad LUKAVAC
Kakva su vam ocekivanja od sledece sezone? Da li stvarno ko vjeruje da cemo sledece sezone izboriti opstanak? Ja iskreno ne, sa ovakvom upravom , definitivno NE.
S Upravom mozda. Nije uprava po sastavu losa. Ima tu kvalitetnih ljudi. Medjutim, ko ce ti doci da igra?
Evo danas nisu htjeli ovjeriti dokumentaciju povrijedjenim igracima kojima bi osiguranje platilo troskove lijecenja. Svi igraci i uposlenici kluba su osigurani (tako propizicije nalazu), a do sad su tim putem troskove naplatili Marsel Mace, Malik Smajlovic i Emir Suceska.
Terza, Joge i Darjan su se izgleda povrijedili kod kuce, a ne na utakmici u Travniku.
Aferim.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Evo danas nisu htjeli ovjeriti dokumentaciju povrijedjenim igracima kojima bi osiguranje platilo troskove lijecenja. Svi igraci i uposlenici kluba su osigurani (tako propizicije nalazu), a do sad su tim putem troskove naplatili Marsel Mace, Malik Smajlovic i Emir Suceska.
Terza, Joge i Darjan su se izgleda povrijedili kod kuce, a ne na utakmici u Travniku.
Aferim.
Ma dobro znas i sam da nisam mislio na sve? Ima tu ljudi Lovic, Sabit onaj "press"...nije to ali realno ima ljudi koji mogu unistiti sve u i oko kluba...A sto se tice otpustanja igraca, upravo to sam prvo pomislio: Pa ko ce sutra nama da dodje, da igra za nas?Zoom088 je napisao/la:S Upravom mozda. Nije uprava po sastavu losa. Ima tu kvalitetnih ljudi. Medjutim, ko ce ti doci da igra?
Aferim.
Koji press? Onaj sto ode u utorak u pustinju?
.
Taj nije tamo od nove godine

Taj nije tamo od nove godine

Hajde Boga ti,kakve su to sad suze za manekenima?! Oni nas svijetla obraza odvedose u 2 ligu (srecom spasi nas Sarajevo) i sad trebamo plakat za njima. Naravno da nije lijep i posten potez, al nisu ni oni bili posteni prema nama.
Izuzetak su ovi povrijedjeni,jel njih stiti kakav zakon od otkaza dok su na bolovanju?!
Izuzetak su ovi povrijedjeni,jel njih stiti kakav zakon od otkaza dok su na bolovanju?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.