FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ti se brate drzis toga,izjavljeno davno znaci ne znas da li je porezna iskopala jos neki dug.
Drugo,covjek sinoc izjavi da je to mjesecna rata koju placamo svakog 15.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Mislim na one koji idu u kolini i koji ce doci ispred Tusa..tuzlak1987 je napisao/la:E jbg ja konto tamo uzeti gdje i domaci uzimaju na dan utakmice bez ikakvih obiljezja i uci i odgledati? Kako me mogu vratiti onda, ako prosetam do stadiona kao turistemirzlaTu je napisao/la:NAPOMENA: Ko nema kartu nek ne ide za BN,najvjerovatnije ce bit vracen!
Moj propust

@Beduin,moj info kaze da je bio siroke ruke

Zlatan Nalić sin tuzlanski
JA NISAM BIO NIKADA NA OVOM STADIONU.JESAM U UGLJEVIKU PROTIV RUDARA I U RAPAN KUPU BAŠ 2004.sssloboda je napisao/la:sloboda72 je napisao/la:sssloboda je napisao/la:Zna li možda neko od vas kako su tribine podijeljene po lamelama stadion u Bijeljini , gdje dođe lamela A a gdje lamela C ,ako ima neka skicahvala
STADION ĆE BITI PUN!!!
Prodaja ulaznica za utakmicu u srijedu ide odlično! Karte za centralni dio tribine su rasprodate, za sektor A je ostalo još 500 ulaznica, a za sektor C još 700.
Požurite do stadiona da obezbijedite svoje mjesto za revanš. Prodaja karata će se vršiti danas (ponedeljak) do 15:00, sutra (utorak) od 09:00 do 15:00, a ukoliko karata preostane za dan utakmice, biće prodavane na prodajnim mjestima ispred stadiona.
Ovo desno je lamela A, vidim ima i kafez.
Prvo da ti se zahvalim ,Allah te nagradio.Nekada mozda 2004 godine kad sam bio na ovom stadionu gledajući ovu sliku bili smo skroz lijevo tj Fukare ,a sad sudeći po kafezu skroz desno su fukare jeli tako
?
RADNIK JE NEŠTO KASNIJE UŠAO U PL BIH.
Ja volim FK Tuzla City
sloboda 72 ....prošlo je dosta vremena ne sjećam se tačno koje godine ,u svakom slučaju hvala na info
Nije mi mrsko opet ponoviti.
Planirajte godišnje za evropu i skupljajte pare za istu i sezonske. To je največa pomoc navijača i simpatizera.
zlajci je napisao/la:31.03.2016.
Drustvo, moze jedan dogovor.
Slozit cemo se da ne moze svako biti i trener, i desni bek, i vodja navijanja, i financijski direktor, i predsjednik skupstine, i gradonacelnik, i sportski direktor i Sulejman Djoric itd itd.
Sumarum danasnjeg dana.
-Dogovor za Poreskom-ima tko se tim bavi, a to su klupski organi!
-1/2 finale sa Zeljom-ima tko se tim bavi, a to su igraci i Husref koji se nadao Zelji ili Radniku.
A svi ostali neka se ne sikiraju vec neka dovedu sto vise prijatelja na ovo utakmica sto je ostalo.
Ne zamarajte se stvarima o kojim drugi vode računa.zlajci je napisao/la:06.04.2016.merak je napisao/la: Polako ljudi ne moramo sve znati jer da nesto nije po volji Husicu davno bi on hampu digao.
Tako je!
Ima tko treba da zna i kraj price.
Svaka cast svima, ali ne mogu svi biti sve. Mislio sam da smo se dogovorili neki dan.
Teren-Husref i ekipa
Organizacija-Azmir i organi kluba
Bodrenje-navijaci i simpatizeri
Planirajte godišnje za evropu i skupljajte pare za istu i sezonske. To je največa pomoc navijača i simpatizera.

tuzlanska Sloboda
Imam dosta prijatelja u Bn i Janji bit će dosta naših tamo ne samo iz Tuzle,raja se interesuje maximalno.Istina je da smo mi navijači odn. Fukare dobili 400 ulaznica,ali to ne znači da će nas biti toliko.Uglavnom sutra kada se kolona formira bit će je*eno za pogledat

Pobjeda je bolja od orgazma!
...................................................................................................Agamemnon je napisao/la:Ti se brate drzis toga,izjavljeno davno znaci ne znas da li je porezna iskopala jos neki dug.
"slana_krv"
"ako se ovaj iznos mora placati svaki mjesec, to znaci da smo duzni oko 7miliona, sto ja mislim da nije tacno."
Slažem se , da nema govora o 7 miliona.
Ja volim FK Tuzla City
Živ bio.sssloboda je napisao/la:sloboda 72 ....prošlo je dosta vremena ne sjećam se tačno koje godine ,u svakom slučaju hvala na info
Ja volim FK Tuzla City
Wikipedia
"Ubrzo nakon nastanka Radnik Bijeljina ostvaruje prve uspjehe. Već 1948. godine klub postaje šampion tuzlanske oblasti pobjedivši u finalu ekipu Slobode iz Tuzle." Nas za.ebala" rezolucija Inforbiroa".
"Ubrzo nakon nastanka Radnik Bijeljina ostvaruje prve uspjehe. Već 1948. godine klub postaje šampion tuzlanske oblasti pobjedivši u finalu ekipu Slobode iz Tuzle." Nas za.ebala" rezolucija Inforbiroa".
Ja volim FK Tuzla City
17.05.2016
Manifestacija izbora najboljih igrača i golmana BH Telecom Premijer lige, Premijer ženske lige i Premijer futsal lige BiH za sezonu 2015/2016, u organizaciji NS/FS BiH, biće održana u kongresnoj dvorani hotela „Terme“ na Ilidži, u nedjelju, 22. 05. 2016. godine, sa početkom u 20.00 sati, uz direktan prenos na BHT1.
Najbolji pojedinci navedenih ligaških takmičenja biće izabrani na osnovu rezultata ankete u kojoj su učestvovali treneri i kapiteni klubova.
Novinari koji će prisustvovati ovoj manifestaciji dužni su imati press akreditaciju svoje medijske kuće.
Manifestacija izbora najboljih igrača i golmana BH Telecom Premijer lige, Premijer ženske lige i Premijer futsal lige BiH za sezonu 2015/2016, u organizaciji NS/FS BiH, biće održana u kongresnoj dvorani hotela „Terme“ na Ilidži, u nedjelju, 22. 05. 2016. godine, sa početkom u 20.00 sati, uz direktan prenos na BHT1.
Najbolji pojedinci navedenih ligaških takmičenja biće izabrani na osnovu rezultata ankete u kojoj su učestvovali treneri i kapiteni klubova.
Novinari koji će prisustvovati ovoj manifestaciji dužni su imati press akreditaciju svoje medijske kuće.
Ja volim FK Tuzla City
- Probisvjet
- Kontakt:
Disciplinska komisija je na današnjem sastanku donijela odluku da Zebu kazni sa pet utakmica neigranja.
Pleme im bre yebem!
Pleme im bre yebem!
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 17 maj 2016, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Ti si taj pehista brateSaltCityAttack je napisao/la:Hahaha brate ja sam sa Onom OFK Tuzlom isto izgubio finale kupa za juniore od Zelje...nece kup da ga ****crvenocrnitz je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:Ma mi smo ludi ..majkemi daj da taj prokleti kup uzmemo ljudi peh nam je godinama..tacno da finale igramo sa OFK Tuzlom cini mi se da bi ga zijanili hahaha..ali mora biti nas moraaa
s onom OFK Tuzlom kad si ti igrao?![]()

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
-
- Kontakt:
I ovaj savez isto nabijem na qrac. Yebo im i Zeljo i Kjosevski i Lendric i Bekic i svi djecu. Raspadali se aBd
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
1899 AC Milan
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
5 utakmica komedija HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA

U N/FS BiH obavljeno je delegiranje službenih lica uzvrata finala Kupa BiH, a pravdu u Semberiji dijeliće Ognjen Valjić (Banjaluka) uz asistenciju Senada Ibrišimbegović (Travnik) i Darija Primorca (Ljubuški). Četvrti sudija biće Zoran Grbić (Prijedor), sudija 5 Vladimir Bjelica (I. Sarajevo), a sudija 6 Ilija Živković (Orašje). Delegat meča je Medžid Gvozden (Sarajevo), a posmatrač Salem Prolić (Sarajevo).
Ja volim FK Tuzla City
- hule_barca
- Kontakt:
Tačno da nije smiješno bilo bi žalosno, čuj 5 utakmica. Izgleda da je danas bitnije zaštititi sudije od bilo kakvih psovki i ružnih riječi prema njima, nego igrače. Bekić dobije 2 meča zbog nokauta Kosorića a Zeba 5.
Mes Que Un Club
5 utakmica.

mrtveimjebem 5 puta...
Koliko su dobili oni seljini?Probisvjet je napisao/la:Disciplinska komisija je na današnjem sastanku donijela odluku da Zebu kazni sa pet utakmica neigranja.
Pleme im bre yebem!
Ja volim FK Tuzla City
- Probisvjet
- Kontakt:
Yebem im zive od 18 do 69 godina. Vrsta yebavanja - cmaranje bez kreme!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.