FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

emirzlaTu
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la emirzlaTu » 17 maj 2016, 15:07

SVI KOJI IMAJU KARTU,A NEMAJU PREVOZA...DODJITE PRED TUS!!!Bice kombia i privatnih vozila...niko nece ostat u Tuzli...
Zlatan Nalić sin tuzlanski

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 17 maj 2016, 15:18

emirzlaTu je napisao/la:SVI KOJI IMAJU KARTU,A NEMAJU PREVOZA...DODJITE PRED TUS!!!Bice kombia i privatnih vozila...niko nece ostat u Tuzli...
+1
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 17 maj 2016, 15:18

fukara1919 je napisao/la:Još kad bi se na vecerašnjoj večeri Senad Bingo ubacio sa ovim paketom od 200.000 to bi bilo super
Bingo nije sinoc bio ili je pozvan za veceras?

Ukoliko bude organizovano javno gledanje utakmice na Trgu sutra, ja bih ispred UG-a postavio neku kutiju/sergiju (ili nazovi to kako hoces) i da svi dobrovoljno ubace po pola KM, 1KM, 5KM, koliko ko mogne i htjedne, vjerujem da bi i tu skupili koliko-toliko, ne toliko radi finansijske injekcije, vec vise radi svijesti gradjana da svi zivimo Slobodu i da, ujedno, Azmiru jos jednom dadnemo do znanja da smo uz njega i pomazemo koliko mozemo.
Zasto ne probati, jbg!?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 17 maj 2016, 15:19

Agamemnon je napisao/la:Slana krv@ nisam to ja izmislio tako rece covjek.
znam druze moj, nego onako konstatujem, da mi je cudna cifra, ali u sustinu nije ni vazno samo da se rjesimo duga pa kako bilo.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 17 maj 2016, 15:22

slana_krv je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:Slana krv@ nisam to ja izmislio tako rece covjek.
znam druze moj, nego onako konstatujem, da mi je cudna cifra, ali u sustinu nije ni vazno samo da se rjesimo duga pa kako bilo.
Sloboda72 kaze to je za tri mjeseca dok Azmir sinoc kaze mjesecna rata.e sada da li je mislio na poreznu ili na ukupna izdvajanja kluba za dug,to cemo da vidimo.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

sssloboda
Kontakt:

Post Postao/la sssloboda » 17 maj 2016, 15:25

Zna li možda neko od vas kako su tribine podijeljene po lamelama stadion u Bijeljini , gdje dođe lamela A a gdje lamela C ,ako ima neka skica :) hvala

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 17 maj 2016, 15:29

Na prvoj donatorskoj večeri za “FK Sloboda” prikupljeno oko 130.000 KM .17.5.2016. u 12:44 Sinoć je u restoranu Zlatnik u Tuzli održano prvo donatorsko veče za FK Sloboda Tuzla. Donatrosko veče čiji su inicijatori bili Grad Tuzla i istaknuti privrednici sa područja grada, s ciljem prikupljanja novčanih sredstava djelomično je opravdalo očekivanja organizatora. Posebno treba istaknuti značajan broj kompanija koje nisu iz Tuzle, a čiji su predstavnici sinoć prisustvovali donatorskoj večeri i potpisivanjem Ugovora dali svoj doprinos evropskom putu Slobode.
Ja volim FK Tuzla City

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 17 maj 2016, 15:30

Tuzlak04 je napisao/la:. . svaka čast Azmiru i on je kralj. Jeebo ti to . . on lično svakog mjeseca izdvaja 130 000 . . . .imamo i drugo donatorsko veče. . . .inače, bez obzira na sve, bez Azmira smo jedna velika nula. Ovaj reprogram istog trenutka može pasti i biti ništavan, da Azmir ode . . . valjda je pojedinim jasno šta sam neki dan mislio. Kakav crni garant i te priče. To je za romantičare . .
Ako sam dobro shvatio mi placamo tromjesecne rate, dakle svaka 3 mjeseca uplatimo unapred i onda ostavljamo dovoljno prostora da se ponovo snadjemo za nove 3 rate!? :mrgreen:
Evo grad je organizovao ove 2 donatorske vecere i sigurno cemo skupiti za naredne 3 mjeseca da uplatimo. Ne mozemo niti smijemo se osloniti na ove vecere u narednom periodu, zasite se ljudi i ovoga, pogotovo nakon slabijih rezultata koji su nekad neminovni, ali je za pocetak odlicno.
Sada treba kvalitetno iskoristiti ove Evropske utakmice i postaviti razumne cijene za oglasavanje/reklamiranje na tim utakmicama, kako koje pretkolo prolazimo tako da i cijena reklame bude malo visa ili ponuditi odmah pakete koji ce tu biti nebitno koliko pretkola odigrali. Vjerovatno ce to zavisiti i od atraktivnosti nasih protivnika, kao i samog marketinga - koliko isforsiramo najavljivanje ovih utakmica.
Mogli bismo i u Zenici i okolnim mjestima takodjer iskoristiti privredne subjekte i ponuditi im reklamiranje na tim utakmicama, zasto da ne. Moramo maksimalno i na vrijeme krenuti sa marketingom, sto vise prostora na reklamama prodati, a imamo cijeli TK i Ze-Do kanton, mogli bismo dobrih para zaraditi.

Ali je ocito da nece grad olako dati svoje pare, tako da neka se snalaze i "kupaju" privatnike i koga god jos mogu.

Pare od Evrope sumnjam da cemo dati na reprogram, ima tu bivsih uposlenika i drugih kojima smo duzni, pa igraci, pripreme, nece Azmir vjecno iz svog dzepa davati pare.

075 ❤

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 17 maj 2016, 15:31

Beduin je napisao/la:
fukara1919 je napisao/la:Još kad bi se na vecerašnjoj večeri Senad Bingo ubacio sa ovim paketom od 200.000 to bi bilo super

Ukoliko bude organizovano javno gledanje utakmice na Trgu sutra, ja bih ispred UG-a postavio neku kutiju/sergiju (ili nazovi to kako hoces) i da svi dobrovoljno ubace po pola KM, 1KM, 5KM, koliko ko mogne i htjedne, vjerujem da bi i tu skupili koliko-toliko, ne toliko radi finansijske injekcije, vec vise radi svijesti gradjana da svi zivimo Slobodu i da, ujedno, Azmiru jos jednom dadnemo do znanja da smo uz njega i pomazemo koliko mozemo.
Zasto ne probati, jbg!?
Senad je bio nadzocan sinoc..isprsio se :mrgreen:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 17 maj 2016, 15:31

sssloboda je napisao/la:Zna li možda neko od vas kako su tribine podijeljene po lamelama stadion u Bijeljini , gdje dođe lamela A a gdje lamela C ,ako ima neka skica :) hvala
slika
STADION ĆE BITI PUN!!!
Prodaja ulaznica za utakmicu u srijedu ide odlično! Karte za centralni dio tribine su rasprodate, za sektor A je ostalo još 500 ulaznica, a za sektor C još 700.
Požurite do stadiona da obezbijedite svoje mjesto za revanš. Prodaja karata će se vršiti danas (ponedeljak) do 15:00, sutra (utorak) od 09:00 do 15:00, a ukoliko karata preostane za dan utakmice, biće prodavane na prodajnim mjestima ispred stadiona.
Ovo desno je lamela A, vidim ima i kafez.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 17 maj 2016, 15:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 17 maj 2016, 15:34

NAPOMENA: Ko nema kartu nek ne ide za BN,najvjerovatnije ce bit vracen!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 maj 2016, 15:35

A i ovi sad nasli srat za orevoz.mostalanzadnja dva kola i ljudi nece da voze nigdje veze..mogli sunuzet dobre pare 10tak buseva i td
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 17 maj 2016, 15:36

Rata za reprogram je 190 114 KM x 12 mjeseci = 2 281 368 KM
Jedino ako su naši uslovljeni da to isplate za godinu dana, a ne na tri godine (što se podudara sa ovim što kaže sloboda72, svaka tri mjeseca)

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 17 maj 2016, 15:38

emirzlaTu je napisao/la:NAPOMENA: Ko nema kartu nek ne ide za BN,najvjerovatnije ce bit vracen!
Odakle će biti vraćen?
Ja volim FK Tuzla City

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 17 maj 2016, 15:38

emirzlaTu je napisao/la:
Beduin je napisao/la:

Zasto ne probati, jbg!?
Senad je bio nadzocan sinoc..isprsio se :mrgreen:
Al' nije odrijesio kesu? Mozda ceka veceras, sve oci uprte u njega. :mrgreen:

075 ❤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 maj 2016, 15:39

emirzlaTu je napisao/la:NAPOMENA: Ko nema kartu nek ne ide za BN,najvjerovatnije ce bit vracen!
E jbg ja konto tamo uzeti gdje i domaci uzimaju na dan utakmice bez ikakvih obiljezja i uci i odgledati? Kako me mogu vratiti onda, ako prosetam do stadiona kao turist

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 17 maj 2016, 15:42

Coraco je napisao/la:Rata za reprogram je 190 114 KM x 12 mjeseci = 2 281 368 KM
Jedino ako su naši uslovljeni da to isplate za godinu dana, a ne na tri godine (što se podudara sa ovim što kaže sloboda72, svaka tri mjeseca)
Jbg opet se razvezasmo o tome.
Tako covjek rece,da svakog 15 u mjesecu imamo ratu od preko 194 000 km.
Jbg imate izjavu pogledaj eto :)
Nisam izmislio nista,kao sto rekoh mozda je mislio na ukupna izdvajanja na ime duga koja imamo poreznoj uposlenicima bivsim i td,mozda se nije izrazio dobro.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

sssloboda
Kontakt:

Post Postao/la sssloboda » 17 maj 2016, 15:42

sloboda72 je napisao/la:
sssloboda je napisao/la:Zna li možda neko od vas kako su tribine podijeljene po lamelama stadion u Bijeljini , gdje dođe lamela A a gdje lamela C ,ako ima neka skica :) hvala
slika
STADION ĆE BITI PUN!!!
Prodaja ulaznica za utakmicu u srijedu ide odlično! Karte za centralni dio tribine su rasprodate, za sektor A je ostalo još 500 ulaznica, a za sektor C još 700.
Požurite do stadiona da obezbijedite svoje mjesto za revanš. Prodaja karata će se vršiti danas (ponedeljak) do 15:00, sutra (utorak) od 09:00 do 15:00, a ukoliko karata preostane za dan utakmice, biće prodavane na prodajnim mjestima ispred stadiona.
Ovo desno je lamela A, vidim ima i kafez.

Prvo da ti se zahvalim ,Allah te nagradio :) .Nekada mozda 2004 godine kad sam bio na ovom stadionu gledajući ovu sliku bili smo skroz lijevo tj Fukare ,a sad sudeći po kafezu skroz desno su fukare jeli tako :)?

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 17 maj 2016, 15:42

Ma ne mogu vratit ako ides privatno. Jedino sto mozda nece biti karti sutra, al to je nesto drugo...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 17 maj 2016, 15:54

Coraco je napisao/la:Rata za reprogram je 190 114 KM x 12 mjeseci = 2 281 368 KM
Ja se držim onog Husićevog kad je na Skupštini rekao da je zadnjom kontrolom od strane PU utvrđeno da sa kamatom dugujemo 3 800 000.
3 000 000-glavnica.
..800 000 kamata.
Kad se repr. potpiše na tri godine stiče se na osnovu usvojenog Zakona pravo na umanjenje glavnice za 20%.
20 % ili 1/5 od 3 000 000 je 600 000.
Kad se od 3 000 000 oduzme 600 000 ostane 2 400 000km.
2 400 000:36 rata =66 666,66
Dakle naša mjesečna rata bi trebala iznositi približno 66 600 km.
66 600 x 3 mjeseca= 199 800.
Naravno ovo govorim o približnom a ne apsolutno tačnom iznosu.
.........................................................................................
Član 7.
Umanjenje glavnice utvrđuje se u zavisnosti od roka na koji se zaključuje Sporazum.
Sporazum u smislu ovog zakona može se zaključiti na period do 120 mjeseci.
Sporazum iz stava 1. ovog člana zaključen na period:
- do 12 mjeseci omogućava umanjenje glavnice za 30%,
- do 36 mjeseci omogućava umanjenje glavnice za 20%,
- do 60 mjeseci omogućava umanjenje glavnice za 10%;
Umanjenje glavnice iz stava 3. ovog člana ne odnosi se na dug po osnovu doprinosa
za penzijsko i invalidsko osiguranje i poreza na promet nepokretnosti i prava.
Sporazum koji se zaključi na period duži od 60 mjeseci ne omogućava sportskom
kolektivu umanjenje glavnice.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 17 maj 2016, 16:01, ukupno mijenjano 3 puta.
Ja volim FK Tuzla City

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.