Olimpik Sarajevo
-
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
Šteta što ne ispadoste, al valjda bude do godine
-
- Kontakt:
Pravi si kapacitetMancini je napisao/la:E da se i ja javim.Jučerašnja utakmica mi je bila veoma teška za pratiti jer pored naše trebalo je pratiti kretanje rezultata na još dvije utakmice.

Sudeci po rodjendanu tvog accounta, ti si vec barem jednom ispao. Sta se vracas k'o da si mi iz starih dana?WolfOfWallStreet je napisao/la:Šteta što ne ispadoste, al valjda bude do godine

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Iako je tako - vas milion pa ne mozete nam nista.WolfOfWallStreet je napisao/la:Vas 53-ojica, u koje su uključeni navijači, igrači, stručni štab i roditelji igrača kuknjava kuknjava kuknjava

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Da li neko zna koji je glavni izvor finansiranja ovog kluba, od cega zive jer za igranje u premijer ligi godisnje treba dosta novca?
POLJOPRIVREDA,UZGAJAMO KUPINE,MALINE,TREŠNJE,JAGODE,,,,,ma radi se stvarno udarnički I eto love za PREMIJER LIGU BiH.tale07 je napisao/la:Da li neko zna koji je glavni izvor finansiranja ovog kluba, od cega zive jer za igranje u premijer ligi godisnje treba dosta novca?
Nesto slican sistem ima i Mladost (DK).Jak predsjednik i prodaja igraca cine vecinu budjeta.Tacan iznos nije poznat.tale07 je napisao/la:Da li neko zna koji je glavni izvor finansiranja ovog kluba, od cega zive jer za igranje u premijer ligi godisnje treba dosta novca?
Lelic, Keno, Lede i Hebib u timu kola, Fajo trener kola 
Navijamo sada da kadeti i juniori uspiju sto vise izvuci, kadeti su tako blizu da ostvare drugo mjesto, izuzetno talentovana generacija.
Cujem da ce od sljedece sezone svaki stadion morati imati reflektore. Ja ne znam koliko to kosta ali opstina bi se mogla iskupiti za sve prijasnje lakrdije sada da nam to obezbjede na Otoci, ali sumnjam da ih je uopste briga.

Navijamo sada da kadeti i juniori uspiju sto vise izvuci, kadeti su tako blizu da ostvare drugo mjesto, izuzetno talentovana generacija.

Cujem da ce od sljedece sezone svaki stadion morati imati reflektore. Ja ne znam koliko to kosta ali opstina bi se mogla iskupiti za sve prijasnje lakrdije sada da nam to obezbjede na Otoci, ali sumnjam da ih je uopste briga.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
- Kontakt:
Za 50 ljudi uložit milion marakaMokroguz je napisao/la:Lelic, Keno, Lede i Hebib u timu kola, Fajo trener kola

- akisarajevo92
- Kontakt:
postoji incijativa saveza da reflektori budu obavezni za sve klubove u sezoni 2017/18, ali ni to nije jos uvijek usvojena odlukaMokroguz je napisao/la: Cujem da ce od sljedece sezone svaki stadion morati imati reflektore. Ja ne znam koliko to kosta ali opstina bi se mogla iskupiti za sve prijasnje lakrdije sada da nam to obezbjede na Otoci, ali sumnjam da ih je uopste briga.
Don't believe the hype.
Mladost kao jednog od sponzora ima cementaru koja jako dobro radi i vjerujem da je to fina svota novca koju dobiju. A opet iza Olimpica ne vidim da stoji neka jaka kompanija kao glavni sponzor(mozda grijesim). A ovo sto se tice prodaje ne vjerujem jer ni veci kluboci ne mogu prodati igraca(nazalost).lupus je napisao/la:Nesto slican sistem ima i Mladost (DK).Jak predsjednik i prodaja igraca cine vecinu budjeta.Tacan iznos nije poznat.tale07 je napisao/la:Da li neko zna koji je glavni izvor finansiranja ovog kluba, od cega zive jer za igranje u premijer ligi godisnje treba dosta novca?
Da li opcina ista ulaze u klub?
Sljedeci put kad vidis moj post slobodno zaobidi.pabizo je napisao/la:POLJOPRIVREDA,UZGAJAMO KUPINE,MALINE,TREŠNJE,JAGODE,,,,,ma radi se stvarno udarnički I eto love za PREMIJER LIGU BiH.tale07 je napisao/la:Da li neko zna koji je glavni izvor finansiranja ovog kluba, od cega zive jer za igranje u premijer ligi godisnje treba dosta novca?
Prica se da je novi rekord Olimpika 58 ljudi..od zolja rođaci svi došli
E jesi vala dosadan!WolfOfWallStreet je napisao/la:Za 50 ljudi uložit milion marakaMokroguz je napisao/la:Lelic, Keno, Lede i Hebib u timu kola, Fajo trener kola
Cujem da ce od sljedece sezone svaki stadion morati imati reflektore. Ja ne znam koliko to kosta ali opstina bi se mogla iskupiti za sve prijasnje lakrdije sada da nam to obezbjede na Otoci, ali sumnjam da ih je uopste briga.![]()
![]()
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Čovjek ti fino napiše ali ti ne kontaš. Jesi li pročitao ko je sponzor na dresovima Olimpica? A Općina Novi Grad finansira klub sa 5 hiljada KM godišnje.tale07 je napisao/la:Mladost kao jednog od sponzora ima cementaru koja jako dobro radi i vjerujem da je to fina svota novca koju dobiju. A opet iza Olimpica ne vidim da stoji neka jaka kompanija kao glavni sponzor(mozda grijesim). A ovo sto se tice prodaje ne vjerujem jer ni veci kluboci ne mogu prodati igraca(nazalost).lupus je napisao/la:Nesto slican sistem ima i Mladost (DK).Jak predsjednik i prodaja igraca cine vecinu budjeta.Tacan iznos nije poznat.tale07 je napisao/la:Da li neko zna koji je glavni izvor finansiranja ovog kluba, od cega zive jer za igranje u premijer ligi godisnje treba dosta novca?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- akisarajevo92
- Kontakt:
i opet ih Siroki ne moze dobiti na Otoci 10 godinaVlado555 je napisao/la:Prica se da je novi rekord Olimpika 58 ljudi..od zolja rođaci svi došli

steta sto niko ne regulise ove padobrance na temi Olimpica
Don't believe the hype.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
mi smo ih dobili kad su igrali na Grbavici 2009.godakisarajevo92 je napisao/la:i opet ih Siroki ne moze dobiti na Otoci 10 godinaVlado555 je napisao/la:Prica se da je novi rekord Olimpika 58 ljudi..od zolja rođaci svi došli
steta sto niko ne regulise ove padobrance na temi Olimpica
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Ja ne razumijem zasto si se upalioMancini je napisao/la:Čovjek ti fino napiše ali ti ne kontaš. Jesi li pročitao ko je sponzor na dresovima Olimpica? A Općina Novi Grad finansira klub sa 5 hiljada KM godišnje.tale07 je napisao/la:Mladost kao jednog od sponzora ima cementaru koja jako dobro radi i vjerujem da je to fina svota novca koju dobiju. A opet iza Olimpica ne vidim da stoji neka jaka kompanija kao glavni sponzor(mozda grijesim). A ovo sto se tice prodaje ne vjerujem jer ni veci kluboci ne mogu prodati igraca(nazalost).lupus je napisao/la:
Nesto slican sistem ima i Mladost (DK).Jak predsjednik i prodaja igraca cine vecinu budjeta.Tacan iznos nije poznat.

Nisam se "upalio" i ne pišem nikada na glupoj temi zvanoj prepucavanje. Čovjek ti je fino napisao. Generalni sponzor ovog kluba je firma "Europlakat". A od prodaje igrača se može uvijek nešto zaraditi.
Na stranici sam vidio da im je europlakat generalni sponzor ili tako nesto, ali onako moje misljenje je da ta firma tesko moze izdvojiti nekih 300-400 000 godisnje. A po mojoj nekoj racunici da bi igrao premijer ligu treba ti minimalni budzet od 500 000 godisnje. Uz to znamo, da klub i nema nekih velikih prihoda od karata pa iz tog razloga pitam.Mancini je napisao/la:Nisam se "upalio" i ne pišem nikada na glupoj temi zvanoj prepucavanje. Čovjek ti je fino napisao. Generalni sponzor ovog kluba je firma "Europlakat". A od prodaje igrača se može uvijek nešto zaraditi.
Mislim ja se fakat divim svkaom klubu koji u danasnjem vremenu uspije od sponzora izvuci te pare.
Drugo su klubovi iza kojih stoji grad, politika i slicno.
Volio bih kada neko od nasih novinara generalno istrazio ovo podrucje za sve klubove u PL, cisto onako da vidimo koje pare se vrte

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.