ja mislim da bi išla dalje Francuska jer je bolje plasirana na FIFA-inoj tablicidubrava je napisao/la:Neka mi netko riješi ovu matematičku zagonetku, koja se, hipotetski, moze dogoditi. Znači, trenutačno stanje na tablici je slijedeće:
1.Urugvaj 4 3:0
2.Mexico 4 3:1
3.Francuska 1 0:2
4.JAR 1 1:4
Zadnje kolo igraju Francuska - JAR i Urugvaj - Meksiko. E sad, mene zanima slijedeće. Šta ako Francuska tuče JAR sa 3:0, a Meksiko dobije Urugvaj sa 2:0??! U tom slučaju Francuska i Urugvaj bi imali po 4 boda i identicnu gol razliku (3:2), a medusobno su odigrali 0:0. Šta ce se dogoditi u tom slučaju??! Hoce mozda biti neko zdrijebanje, izvlacenje??!
SP - Grupa A
Moderator/ica: admin
Re: SP - Grupa A
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- United Rule
- Kontakt:
Dobar Mexico, bili su mi favoriti u ovoj grupi a sad su mi jos drazi, volio bih ih vidjeti i dalje od osmine finala...
Hernandez dominira!
Hernandez dominira!
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010
<- KNVB -> World Cup 2010
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Još kad bi se svi rezultati tako poklopili. Ja mislim da će Mex-Uru odigrati jedan dobar meč, jer nikome nije cilj da igra sa Argentinom. Ipak mislim da će završiti neriješeno, nažalost za Francuze 

vala volio bi francuzi da dođu makar do osmine il max cetvrtine mada sa igrom nisu zasluzili da odu ni van iz francuske xD
mislim da bi igrači francuske, ako uspiju da prođu, možda održali lošu formu u NT do utakmice sa BiH xD
mislim da bi igrači francuske, ako uspiju da prođu, možda održali lošu formu u NT do utakmice sa BiH xD
Eo ja cu. Pucat ce se penali. Pr: Europsko prvenstvo 2008: Tabela poslije drugog kola:dubrava je napisao/la:Neka mi netko riješi ovu matematičku zagonetku, koja se, hipotetski, moze dogoditi. Znači, trenutačno stanje na tablici je slijedeće:
1.Urugvaj 4 3:0
2.Mexico 4 3:1
3.Francuska 1 0:2
4.JAR 1 1:4
Zadnje kolo igraju Francuska - JAR i Urugvaj - Meksiko. E sad, mene zanima slijedeće. Šta ako Francuska tuče JAR sa 3:0, a Meksiko dobije Urugvaj sa 2:0??! U tom slučaju Francuska i Urugvaj bi imali po 4 boda i identicnu gol razliku (3:2), a medusobno su odigrali 0:0. Šta ce se dogoditi u tom slučaju??! Hoce mozda biti neko zdrijebanje, izvlacenje??!
1.Portugal 6 5:1
2.Turska i Ceska 3 2:3
3.Turska i Ceska 3 2:3
4.Svicarska 0 1:3
U zadnjem kolu su igrali Turska i Ceska i odluceno je da se izvode penali ako utakmica zavrsi nerijeseno.
Tada su Turci napravili preokret sa 0:2 na 3:2 i prosli dalje..

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
kakvi crni penali.. nije točno... to je bio slučaj jer su igrali zadnju utakmicu pa je odlučeno u slučaju da budu imali sve isto da se igraju penali.... ta neće Francuska i Urugvaj dan poslije izać na teren i opucat samo 10 penala....
kao što sam rekao ako se posloži i budu imali sve isto odlučuje FIFA-in ždrijeb
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Hvala na ispravci. Malo sam se zayebosilenT. je napisao/la:kakvi crni penali.. nije točno... to je bio slučaj jer su igrali zadnju utakmicu pa je odlučeno u slučaju da budu imali sve isto da se igraju penali.... ta neće Francuska i Urugvaj dan poslije izać na teren i opucat samo 10 penala....

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Najbolje da izvlače štapiće i ko izvuče manji ide kući 

Izvlacenje ce biti ako budu svi imali isto:silenT. je napisao/la:kakvi crni penali.. nije točno... to je bio slučaj jer su igrali zadnju utakmicu pa je odlučeno u slučaju da budu imali sve isto da se igraju penali.... ta neće Francuska i Urugvaj dan poslije izać na teren i opucat samo 10 penala....
drawing of lots by the FIFA Organising Committee.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Ma djaba dizemo frku. Nece biti isto. JAR ce unistit Francuze. Kad bolje razmislim, ovo bi mozda trebali primjenit u slucaju JAR i Mexica.

- alan_kardec
- Kontakt:
Anelka izbačen iz repke jer je navodno na poluvremenu utakmice sa Meksikancima opsovao selektora Domenecha.
Rasulo!!!!
Rasulo!!!!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma i ne cudi me da ti pravo kazem. Pa zamisli atmosferu u ekipi gdje su likovi poput Anelke, Cissea, Gallasa itd. Pa njih trojica se ja mislim u zivotu nisu nasmijali a ego im je veci od zemaljske kugle.alan_kardec je napisao/la:Anelka izbačen iz repke jer je navodno na poluvremenu utakmice sa Meksikancima opsovao selektora Domenecha.
Rasulo!!!!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Zaboravio si Evru.Cartman je napisao/la:Ma i ne cudi me da ti pravo kazem. Pa zamisli atmosferu u ekipi gdje su likovi poput Anelke, Cissea, Gallasa itd. Pa njih trojica se ja mislim u zivotu nisu nasmijali a ego im je veci od zemaljske kugle.alan_kardec je napisao/la:Anelka izbačen iz repke jer je navodno na poluvremenu utakmice sa Meksikancima opsovao selektora Domenecha.
Rasulo!!!!
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- CollegeGunner
- Kontakt:
Genghis je napisao/la:Zaboravio si Evru.Cartman je napisao/la:Ma i ne cudi me da ti pravo kazem. Pa zamisli atmosferu u ekipi gdje su likovi poput Anelke, Cissea, Gallasa itd. Pa njih trojica se ja mislim u zivotu nisu nasmijali a ego im je veci od zemaljske kugle.alan_kardec je napisao/la:Anelka izbačen iz repke jer je navodno na poluvremenu utakmice sa Meksikancima opsovao selektora Domenecha.
Rasulo!!!!

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
U ovoj grupi jedino Urugway mi nekako ozbiljna ekipa!
The Lions are prepared... AVFC!
Forlan najopasniji napadac na svjetskom..kako samo mijenja pravac i instantno (cim dobaci loptu suigracu) trci i odvaja se od odbrane tako da je skoro uvijek otvoren i to ga cini kao da je jos brzi nego sto stvarno jeste...
Francuzi su pukli po klanovskim šavovima. Na jednoj strani afrikanci,arapi itd, na drugoj bijelci
. SLičan problem je imala nekad Holandija, dok Gus nije tome stao u kraj. Mislim da će i Blanc srediti stvari kod Francuza nakon što preuzme selekciju poslije SP-a. Za vjerovat je da će se zahvaliti i mnogim igračima za Domenechovog spiska. Kakogod u kvalifikacijama će nam biti mnogo teže nego Srbiji, kakav smo mi peh 
Urugvaj definitivno ima ozbiljan tim, volio bi da što dalje odu na SP-u, simpatična reprezentacija.

Urugvaj definitivno ima ozbiljan tim, volio bi da što dalje odu na SP-u, simpatična reprezentacija.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Šteta za BiH što Domenek ne ostaje selektor Francuske 

- moustapha
- Kontakt:
Nadam se da ce se ova kriza u francuskom taboru samo produbljivati, te da ce nasa repka biti ta koja ce ih gurnuti direktno u provaliju. 

#divovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.