Stvarno znamSuljoNezirovic je napisao/la:LožanaNYKnicks Fan je napisao/la:Uf da znate koliko je skupljeno veceras..., sarkastičan ili stvarno znaš?

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Stvarno znamSuljoNezirovic je napisao/la:LožanaNYKnicks Fan je napisao/la:Uf da znate koliko je skupljeno veceras..., sarkastičan ili stvarno znaš?
Ostavi za kasnije ili sutra ujutro, nebitno.NYKnicks Fan je napisao/la:Stvarno znamSuljoNezirovic je napisao/la:LožanaNYKnicks Fan je napisao/la:Uf da znate koliko je skupljeno veceras..., sarkastičan ili stvarno znaš?
Moze ppNYKnicks Fan je napisao/la:Stvarno znamSuljoNezirovic je napisao/la:LožanaNYKnicks Fan je napisao/la:Uf da znate koliko je skupljeno veceras..., sarkastičan ili stvarno znaš?
SuljoNezirovic je napisao/la:Znaci sitnis nekiSolinas, trebamo te
Nastavi citati "Pismo iz 1920" kasnije. Prvo nas radoznale oraspolozi
![]()
Znam.NYKnicks Fan je napisao/la:Za cetvrtak
Il ako solinas sazna pa prije napise.
PP da vidim jel tacnoAgamemnon je napisao/la:Znam.NYKnicks Fan je napisao/la:Za cetvrtak
Ne pisem nista.
ovi nasi gazdici kako su siroke ruke prema svojim radnicima a kamoli prema SLOBODI ne bi me cudilo da su jos od Husica trazili neku pozajmicu il da im zirant budeNYKnicks Fan je napisao/la:Uf da znate koliko je skupljeno veceras...
Nisustaragarda je napisao/la:ovi nasi gazdici kako su siroke ruke prema svojim radnicima a kamoli prema SLOBODI ne bi me cudilo da su jos od Husica trazili neku pozajmicu il da im zirant budeNYKnicks Fan je napisao/la:Uf da znate koliko je skupljeno veceras...![]()
![]()
![]()
Kad se odbije racun za veceru: -2000staragarda je napisao/la:ovi nasi gazdici kako su siroke ruke prema svojim radnicima a kamoli prema SLOBODI ne bi me cudilo da su jos od Husica trazili neku pozajmicu il da im zirant budeNYKnicks Fan je napisao/la:Uf da znate koliko je skupljeno veceras...![]()
![]()
![]()
Čuo sam i ja, stvarno odlična cifra. PP da vidim jel' vaše tačnoNYKnicks Fan je napisao/la:PP da vidim jel tacnoAgamemnon je napisao/la:Znam.NYKnicks Fan je napisao/la:Za cetvrtak
Ne pisem nista.
e'o marka promijeni nekad' rezultatNYKnicks Fan je napisao/la:Ja se nadam. 0-3.
Mora nekad da upali, saburaAerials je napisao/la:e'o marka promijeni nekad' rezultatNYKnicks Fan je napisao/la:Ja se nadam. 0-3.![]()
1,05Skver je napisao/la:Kvota 1.20 da ce nocas Solinas napisati koja je cifra.
Ako bi Govedarica bio raspolozen kao u 2. poluvremenu protiv Zrinjskog sad u nedjelju, radije bih njega gledao, nego Mehidica. A jos na suhom terenu mogao bi svasta uraditi po desnom krilu sa Efendicem, koji je level vise od malog Todorovica.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ipak se nadam da nećemo igrat' kao što je @sloboda72 napisao
Po ko zna koji put pišem ovu ekipu:
Pirić
Efendić- Merzić, Kostić- Ivetić
Stjepanović, Sarić
Mehidić- Ordagić- Veselinović
Krpić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.