Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Tebe roditelji jos nisu utopili? Jesi u nekom dogovoru s njima? Tjedan dana moris njih kuci a tjedan dana nas ovdje?amazon je napisao/la:Čović vs Tan ...ubio ga Čović samo tako!
Pa cim si pod drugim ACC ovdje očigledno je ko je bot.botino kamenjarskatripice je napisao/la:Tebe roditelji jos nisu utopili? Jesi u nekom dogovoru s njima? Tjedan dana moris njih kuci a tjedan dana nas ovdje?amazon je napisao/la:Čović vs Tan ...ubio ga Čović samo tako!
Kakav levatMemara je napisao/la:Franto kakve bolan ovo veze ima sa sportom?
FK Sloboda je simbol bh antifasizma, interkulturalnosti i prije svega bosanskog kozmopolitizma (zajednickog zivota bosnjaka, srba i hrvata)Memara je napisao/la:Franto kakve bolan ovo veze ima sa sportom?
Jesmo li na prepucavanjima? Ima drugih tema, gdje mozemo komunicirati sa mekanim i manje grubim rijecima. Da, "tuzlaci"joker90 je napisao/la:Dugo je izdrzao da se ne vrati, cak i kad su ga njegovi Tuzlaci poceli tjerati, jer odavno nije veci debil na ovaj forum dosao.
Svaka vam cast za pobjedu na Tusnju, dao sam aplauz vasim igracima kad su na Kosevu pobjedili, dao bih ga i u Tuzli da sam tad bio. Nema veze na kojoj smo temi, tvoje sranje o fasizmu, Arapima, Sarajevu je uvijek isto i svima dokurcilo. Povukao si se kad su te se i tvoji odrekli zbog tvog debilizma i pisanja gluposti koje nikakve veze sa sportskim forumom nemaju, trebao si i ostati podalje od ovog foruma. Ne kontam tvoje forsiranje ovih tema na sportskom forumu, valjda mislis da ces nesto promijeniti tako sto seruckas ovdje?SuljoNezirovic je napisao/la:Jesmo li na prepucavanjima? Ima drugih tema, gdje mozemo komunicirati sa mekanim i manje grubim rijecim. Da, "tuzlaci"joker90 je napisao/la:Dugo je izdrzao da se ne vrati, cak i kad su ga njegovi Tuzlaci poceli tjerati, jer odavno nije veci debil na ovaj forum dosao.![]()
Ali sta bi, potop na Tusnju, usla voda na usiJel dobio vise Tan, od hordi ban?
Svaka cast za aplauz, cijenimjoker90 je napisao/la:Svaka vam cast za pobjedu na Tusnju, dao sam aplauz vasim igracima kad su na Kosevu pobjedili, dao bih ga i u Tuzli da sam tad bio. Nema veze na kojoj smo temi, tvoje sranje o fasizmu, Arapima, Sarajevu je uvijek isto i svima dokurcilo. Povukao si se kad su te se i tvoji odrekli zbog tvog debilizma i pisanja gluposti koje nikakve veze sa sportskim forumom nemaju, trebao si i ostati podalje od ovog foruma. Ne kontam tvoje forsiranje ovih tema na sportskom forumu, valjda mislis da ces nesto promijeniti tako sto seruckas ovdje?SuljoNezirovic je napisao/la:Jesmo li na prepucavanjima? Ima drugih tema, gdje mozemo komunicirati sa mekanim i manje grubim rijecim. Da, "tuzlaci"joker90 je napisao/la:Dugo je izdrzao da se ne vrati, cak i kad su ga njegovi Tuzlaci poceli tjerati, jer odavno nije veci debil na ovaj forum dosao.![]()
Ali sta bi, potop na Tusnju, usla voda na usiJel dobio vise Tan, od hordi ban?
da nisi sa Celinom dzenazom pomjesaoMemara je napisao/la:Franto, prvo kakve ovo veze ima sa Slobodom i Sarajevom? Drugo, ne lazi! - 2009. fukare sa D tribine protiv Zrinjskog su glasno i jasno pokazale tuzlansku "tolerantnost, interkulturalnost i multikulturanost" povicima "Tekbir, Allahu Ekber". Pusti politiku na ovom forumu pricajmo o sportu.
Uozbiljite se i uzmite vise taj kup, hebo vas Celo! Sretno!
Ja se toga ne sjecam, a bio sam na utakmici! Mozda je bilo nesto pojedinacno, ali sigurno ne organizovano. Ako bi mogao neki video da mi postavis, da potkrijepis svoju konstataciju.Memara je napisao/la:Franto, prvo kakve ovo veze ima sa Slobodom i Sarajevom? Drugo, ne lazi! - 2009. fukare sa D tribine protiv Zrinjskog su glasno i jasno pokazale tuzlansku "tolerantnost, interkulturalnost i multikulturanost" povicima "Tekbir, Allahu Ekber". Pusti politiku na ovom forumu pricajmo o sportu.
Memara je napisao/la:Franto, prvo kakve ovo veze ima sa Slobodom i Sarajevom? Drugo, ne lazi! - 2009. fukare sa D tribine protiv Zrinjskog su glasno i jasno pokazale tuzlansku "tolerantnost, interkulturalnost i multikulturanost" povicima "Tekbir, Allahu Ekber". Pusti politiku na ovom forumu pricajmo o sportu.
Bio sam na toj utakmici i ja se toga ne sjecam. Iskreno. Nemam razloga da lazemMemara je napisao/la:Prva utakmica finala Kupa BiH protiv Zrinje, sjecam se da ste i prvi put okacili vas novi udarni transparent Fukare 87'. Nemam potrebe da vas lazem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.