Mi smo kupili još u subotu, čisto sumnjam da će ih biti puno još na dan prodaje.emirzlaTu je napisao/la:To je za grupu,ispred stadiona ce se moc kupit karte za A sektor...gdje je predvidjeno za nas.SOLINA je napisao/la:Dobili smo 400 ulaznica.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
tuzlanska Sloboda
Kazu za A jos ima 500 znaci vec je 700 nasih uzelo kartu.staragarda je napisao/la:Mislim da im je stadion podijeljen na 3 sektora A,B C... Svaki prima po 1200 gledalaca

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Nisam upucen u detaljezlajci je napisao/la:Mi smo kupili još u subotu, čisto sumnjam da će ih biti puno još na dan prodaje.emirzlaTu je napisao/la:To je za grupu,ispred stadiona ce se moc kupit karte za A sektor...gdje je predvidjeno za nas.SOLINA je napisao/la:Dobili smo 400 ulaznica.

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Ajde budale. 

Zato ja jesam vazda bioemirzlaTu je napisao/la:Nisam upucen u detaljezlajci je napisao/la:Mi smo kupili još u subotu, čisto sumnjam da će ih biti puno još na dan prodaje.emirzlaTu je napisao/la: To je za grupu,ispred stadiona ce se moc kupit karte za A sektor...gdje je predvidjeno za nas.

tuzlanska Sloboda
-
- Kontakt:
Nadam se da u srijedu počinjemo u sljedećem sastavu:
Pirić
Efendić- Mehmedagić, Kostić- Ivetić
Stjepanović, Sarić
Govedarica- Ordagić- Veselinović
Ahmetović
Mehmedagić će vjerovatno biti spreman do srijede tako da se nadam da će stisnuti zube.
Mislim da nam je bolje da krenemo sa Sarićem u sredini, jer vidili smo kako smo odigrali protiv njih u ligi na Tušnju. Oni će se branit', a Sarić će prilaziti štoperima i iznositi tu loptu prema napadu. Tako je bilo i na Tušnju.
Bolje nam je krenut' sa Govedaricom, pa onda uvesti Mehidića oko 30 minute, jer svi znamo da je bolji kada udje sa klupe.
Ahmetovića stavit u napad, jer ipak on mi se čini nekako sigurniji i brži od Krpe. Ako ne bude išlo kako treba uvest' i Killera. Ahmet je zabio i gol, pa ko zna, možda se raspuca u srijedu. Mada, mislim da ce Killer krenut' jer Ahmet je išao u Mostar.
Pirić
Efendić- Mehmedagić, Kostić- Ivetić
Stjepanović, Sarić
Govedarica- Ordagić- Veselinović
Ahmetović
Mehmedagić će vjerovatno biti spreman do srijede tako da se nadam da će stisnuti zube.
Mislim da nam je bolje da krenemo sa Sarićem u sredini, jer vidili smo kako smo odigrali protiv njih u ligi na Tušnju. Oni će se branit', a Sarić će prilaziti štoperima i iznositi tu loptu prema napadu. Tako je bilo i na Tušnju.
Bolje nam je krenut' sa Govedaricom, pa onda uvesti Mehidića oko 30 minute, jer svi znamo da je bolji kada udje sa klupe.
Ahmetovića stavit u napad, jer ipak on mi se čini nekako sigurniji i brži od Krpe. Ako ne bude išlo kako treba uvest' i Killera. Ahmet je zabio i gol, pa ko zna, možda se raspuca u srijedu. Mada, mislim da ce Killer krenut' jer Ahmet je išao u Mostar.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Naravno, mislio sam na privatni aranžman jer već dobijam pm od klinaca.emirzlaTu je napisao/la:Nisam upucen u detaljezlajci je napisao/la:Mi smo kupili još u subotu, čisto sumnjam da će ih biti puno još na dan prodaje.emirzlaTu je napisao/la: To je za grupu,ispred stadiona ce se moc kupit karte za A sektor...gdje je predvidjeno za nas.
Otišli uzeli karte za domaću tribinu.
tuzlanska Sloboda
[youtube][/youtube]staragarda je napisao/la:Pogodi i Ahmetović nakon Bog dragi zna koliko.. Ahahaha
Ja volim FK Tuzla City
-
- Kontakt:
KATASTROFALNE VIJESTI! Mehmedagić deifintivno neće nastupiti protiv Radnika! Nije zaraslo još uvijek, čak ni za trening normalan 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Za reprogram.Agamemnon je napisao/la:Za sta se skuplja.fukara1919 je napisao/la:Eno grad organizuje donatorsko vece i pozivaju sve privrednike da se odazovu.
Ja volim FK Tuzla City
-
- Kontakt:
piric
efendic merzic kostic ivetic
mehidic ordagic stjepanovic veselinovic
i naravno ahmet ili krpa - za to ne treba puno razmisljanja
-
- Kontakt:
Blackmore2 je napisao/la:piric

Pirić
Efendić- Merzić, Kostić- Ivetić
Stjepanović, Sarić
Mehidić- Ordagić- Veselinović
Krpić

NEDAJU PRIVATNICI.IMA KAŽU PARA OD DRINE.Beduin je napisao/la:Cuo sam i ja, mozda se skupi i do 15.000 KMamazing je napisao/la:Beduin je napisao/la:Evo ga, poceli su vec i sa insajderskim "informacijama", zna se ko dolazi, kada, ko se prati... joooj![]()
![]()
Hvala Azmiru, Jasminu, Nerki i naravno svim ostalim koji ce ucestvovati...zagrijani su nam privatnici pravo. Bice hajra.
Ja volim FK Tuzla City
-
- Kontakt:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Blackmore2 je napisao/la:piric
i naravno ahmet ili krpa - za to ne treba puno razmisljanja![]()
![]()
Sarića si zaboravio!
Pirić
Efendić- Merzić, Kostić- Ivetić
Stjepanović, Sarić
Mehidić- Ordagić- Veselinović
Krpić
![]()
![]()
naravno Saric.... mislio sam na njega lapsus

Skupise li sta,sta se desavalo goresloboda72 je napisao/la:Za reprogram.Agamemnon je napisao/la:Za sta se skuplja.fukara1919 je napisao/la:Eno grad organizuje donatorsko vece i pozivaju sve privrednike da se odazovu.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Eto ti moraš sve znat.Pa polako bolan.Agamemnon je napisao/la:Skupise li sta,sta se desavalo goresloboda72 je napisao/la:fukara1919 je napisao/la:Eno grad organizuje donatorsko vece i pozivaju sve privrednike da se odazovu.
Za reprogram.
Konobari tek hladnu platu sklonili ispred gospodarstvenika. Sad ide janjetina i krmetina

I evo čitam dva dana pa vidim da niste znali za ovo dešavanje.
Ova noć je predstavljena kao ideja još zimus, ali je klub predložio da ide poslije sezone.
Glavni cilj je animiranje šireg kruga ljudi, a taman se iskoristio dobar momenat promocije u Evropu gdje sponzorstva mnogo privlačnije zvuče.
tuzlanska Sloboda
NE MOŽE DEFINITIVNO. DANAS NIJE TRENIRAO.staragarda je napisao/la:Postoji šansa, doduse mala da Mehmedagic zaigra u srijedu...naravno, ne cijelu utakmicu
Ja volim FK Tuzla City
Ja sam znao.ko i ostale stvari.al nije forum mjesto da se o tom prica . 

Evo Zlaja moj post od sinoc.Agamemnon je napisao/la:Donatorska vecer se ne organizuje jer nemamo pare za reprogram.
To je najavljeno i prije reprograma,i kako saznadoh maloprije vec je unaprijed dogovoreno.
Nisu danas uputili poziv,pa u ponedeljak ko dodje dodje,ne.Davno je faraon najavio da ce animirati privatnike i poduzetnike.
Pokusat cemo zavrsiti obaveze u sto kracem roku.
A sto se tice reprograma potpisane su garancije da ce Sloboda imati taj novac,i to je gotova stvar.ovako samo malo ubrzavamo stvari.
Uskoro pretstavljanje novog sponzora.
Bem vas negativne.
Nemoram sve znati,ali kada hocu saznam, nazovem.posto vidim da vec piskara po furumu pa sam upitao.
Saznacu svakako sada,kasnije ili sutra ujutro,nebitno.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Ma nek momak odmori i oporavi mišić.sloboda72 je napisao/la:NE MOŽE DEFINITIVNO. DANAS NIJE TRENIRAO.staragarda je napisao/la:Postoji šansa, doduse mala da Mehmedagic zaigra u srijedu...naravno, ne cijelu utakmicu
Nećemo mu sad riskirat još dužu povredu zbog jedne utakmice.
Hvala Harisu za sjajnu sezonu.
tuzlanska Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.