Fudbalska Reprezentacija Engleske
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske
Žao mi je što nema niko iz West Ham-a .. Mogao je Creswell ili Noble
A Rashford otpada 1000 % sa konačnog spiska, nema mjesta za njega još pored ovih imena .. Ako ne bude povreda mislim da će sa Rashfordom ostati Delph i Townsend, ne vjerujem da Hodgson želi izbaciti nekoga iz L'pool-a 
‘U City-u imaju velika očekivanja, a s obzirom koliko su novaca potrošili valjda će nešto osvojiti. Ponekad vam život dodijeli bučnog susjeda i morate se priviknuti na to’. SAF
Prosto neverovatno da Antonio ne dobije poziv, covek koji pokriva celu desnu stranu i apsolutni je univerzalac, plus je prespreman, a madafaker Townsend je tu. Delph jos vec komedija pored Noblea. Za ostalo se vec znalo, samo iznenadjujuci poziv za malog Rashforda, mada ce on skoro sigurno ispasti, ali je jasna poruka za njega. Pitanje je koja ce druga dvojica otpasti, verovatno jedan od Wilshere-Henderson dvojca.
Dajte novu anketu, vezanu za ovo EP.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- kumkalesic
- Kontakt:
Moja jedina zamjerka na ovaj sastav je samo tri štopera.
Mislim, može Dier pokriti to mjesto ako bude trebalo, ali nije to-to...
No, nadam se da neće biti problema na turniru sa povredama
Mislim, može Dier pokriti to mjesto ako bude trebalo, ali nije to-to...
No, nadam se da neće biti problema na turniru sa povredama
Joint_fc
Komedija od reprezentacije.Ispadanje u 1/8.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Vodite ga u zindanBesic je napisao/la:Komedija od reprezentacije.Ispadanje u 1/8.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
ovaj tvoj komentar je komedijaBesic je napisao/la:Komedija od reprezentacije.Ispadanje u 1/8.
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Poceo karijeru kao stoper, nakon cega je prebacen na desni bek, prije ove transformacije u dm-a.Mislim, može Dier pokriti to mjesto ako bude trebalo, ali nije to-to...
Prosle sezone je u tandemu sa Vertonghenom odradio 10-ak meceva na poziciji stopera.
Decko pokriva cijelu defanzivu, sem mozda lb-a, al' ipak nova pozicija mu je i dala priliku za ovaj Euro.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
[youtube][/youtube]
Objasnio.
Objasnio.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Sasvim dobar spisak, puno potencijala - ali nažalost sa onim metuzalemom na klupi četvrrfinale je maksimum.Popis Engleske:
Golmani: Joe Hart, Fraser Forster, Tom Heaton
Defanzivci: Ryan Bertrand, Gary Cahill, Nathaniel Clyne, Danny Rose, Kyle Walker, Chris Smalling, John Stones
Vezni red: Dele Alli, Ross Barkley, Fabian Delph, Eric Dier, Danny Drinkwater, Jordan Henderson, Adam Lallana, James Milner, Raheem Sterling, Andros Townsend, Jack Wilshere
Napad: Harry Kane, Marcus Rashford, Wayne Rooney, Daniel Sturridge, Jamie Vardy
- kumkalesic
- Kontakt:
Ma ne moraš mi objašnjavati. Upoznat sam sa ovim igračem vjerovatno i prije tebe, jer sam kao neki fan SportingaAsteriks je napisao/la:Poceo karijeru kao stoper, nakon cega je prebacen na desni bek, prije ove transformacije u dm-a.Mislim, može Dier pokriti to mjesto ako bude trebalo, ali nije to-to...
Prosle sezone je u tandemu sa Vertonghenom odradio 10-ak meceva na poziciji stopera.
Decko pokriva cijelu defanzivu, sem mozda lb-a, al' ipak nova pozicija mu je i dala priliku za ovaj Euro.
Ovaj klinac mi je zapao za oko još u sezoni 2012-2013 kada su se u Sportingu mijenjali treneri, što bi se reklo, k'o na traci, a i ovog malog je svaki trener šalt'o na neku novu poziciju u defanzivi. Tada sam imao više vremena pa sam češće i gledamo mečeve ove portugalske ekipe...
Nekako mi je bilo žao ovog malog, jer je tada služio uglavnom kada treba popuniti neki nedostatak usljed povreda, pa je tako igrao baš sve što je trebalo. Sada se to pokazalo kao nešto odlično, jer je postao univerzalac. Ali je ipak najkvalitetniji na poziciji zadnjeg veznog i zato sam napisao ono u prethodnom postu kojeg si ti citirao.
I da ti napišem da je igrao i lijevog beka tri-četiri meča
..........................................................................................
Što se tiče izostanka nogometaša West Hama, mislim da je to prije svega iz taktičkih razloga. Jednostavno, ljudi igraju jedan fudbal kojeg Hodgson ne želi trenutno u reprezentaciji i to je to. Probao je već taj stil fudbala i nije mu išlo pa sad isprobava nešto drugo
Sad, da li je to ispravno ili nije, pokazat će nastup na predstojećem turniru, ali mislim da nije pogriješio što nije zvao Noblea, Antonia ili Andya. Za Cresswella sam u dilemi, jer baš cijenim ovog igrača, ali...
Uglavnom, za vikend je prva pripremna utakmica pa ćemo vidjeti na šta će to izgledati
Joint_fc
Noble je kompatibilan za svaku mogucu varijantu. Opasan prema naprijed, a duel igra na top nivou.mislim da je to prije svega iz taktičkih razloga
Treba biti realan pa reci da je ove sezone u svakom pogledu ispred jednog Hendersona.
To niko se spori, ali moze odlicno posluziti i na dvije pozicije ispod.Ali je ipak najkvalitetniji na poziciji zadnjeg veznog i zato sam napisao ono u prethodnom postu kojeg si ti citirao.
Meni je strahota da Antonio nije u momčadi, lik je masu utakmica odigrao na beku, a opet ima bolji omjer golova i asista od pola ovih veznjaka.
Henderson je odigrao ispodprosječnu sezonu, ali dobro. Ali Lallana, zašto nitko ne smatra da bi on trebao otpast? Šta to on nudi, tipični bezmudi igrač kakvih je Engleska imala tonu zadnjih godina i radi kojih je tako loše igrala godinama.
Naravno, glavni krivac je Hodgson, i ako nešto naprave na ovom EP-u, ne bi rekao da će bit njegova zasluga.
I sada ko da gledam, ići će postava sa Hendersonom, Milnerom i Rooneyem.
Henderson je odigrao ispodprosječnu sezonu, ali dobro. Ali Lallana, zašto nitko ne smatra da bi on trebao otpast? Šta to on nudi, tipični bezmudi igrač kakvih je Engleska imala tonu zadnjih godina i radi kojih je tako loše igrala godinama.
Naravno, glavni krivac je Hodgson, i ako nešto naprave na ovom EP-u, ne bi rekao da će bit njegova zasluga.
I sada ko da gledam, ići će postava sa Hendersonom, Milnerom i Rooneyem.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kod Engleza uvijek velika očekivanja a onda po običaju hladan tuš.Gledajući ovaj spisak najveći potencijal imaju u napadačkoj liniji, vezni red srednja žalost a odbrana na čelu sa šlagiranim Hartom poprilično klimava.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ozbiljan ili?vezni red srednja žalost
Dier, Drinkwater i Alli, strasan potencijal na sve strane. Kada dodamo Barkleya koji moze ici i ofanzivnije, kao i pomenuti Alli, te radilicu Milnera kao solidnu rezervu, moze se pricati o kvalitetnoj vezi.
Naravno se je do Woya, koji ovu idilu moze jednostavno razbiti forsiranjem Delpha il njemu slicnih.
Odbrana je vise nego stabilna, kada pogledamo bekovske pozicije i jednog Smallinga.
Hart je tu i tamo, neka verzija Bartheza, ipak cisto sumnjam da ce Forster dobiti prednost.
Nijedan se iz veznog reda ne izdvaja kao ekstra klasa kao što je nekad bio slučaj sa Gerrardom i Lampardom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
To niko i ne spominje, neg jednostavno nisu srednja zalost. Treba uzeti u obzir da je Drinkwater prvak engleske, Alli najbolji mladi igrac itd.
- kumkalesic
- Kontakt:
Ma nije ljudi sve ni toj statistici
Ako su ovi briljirali u klubu ne mora značiti da su kvalitet i za reprezentacije. Pogotovo ako selektor želi da njegova momčad igra drugčiji fudbal od onog kojeg forsira menadžer u datom klubu.
A što se tiče Adama Lallane, on je tu jer je jedan od rijetkih engleskih igrača koji zna, što bi se reklo, stati na loptu i igrati ono što se traži od njega na terenu...
Ako su ovi briljirali u klubu ne mora značiti da su kvalitet i za reprezentacije. Pogotovo ako selektor želi da njegova momčad igra drugčiji fudbal od onog kojeg forsira menadžer u datom klubu.
A što se tiče Adama Lallane, on je tu jer je jedan od rijetkih engleskih igrača koji zna, što bi se reklo, stati na loptu i igrati ono što se traži od njega na terenu...
Joint_fc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.