Ma, yebo Mimu... Vec hajmo mi lagano predlagati neke stvari koje bi mogle poboljsati ovo malo lige...
Evo jedan od mene: stalni termini odigravanja tekmi.
Dakle, ne znam kako se odredjuju termini, ali ovo saranje s njima je glupo i neozbiljno. Bukvalno od 14:00 do 17:00, mogu izmisliti kada god da se igra.
Od slijedece sezone samo sest tekmi vikendom, dakle mozemo hladno imati sest posebnih termina, ili recimo ajde pet, realnije je. Zasto ne ubaciti jednu utakmicu petkom pod reflektorima? Zeljo- Zrinjski je bio praznik fudbala na punoj Grbavici. Raja slobodna, i umjesto u kafanu dodju na tekmu.
Petak: 20:30
Subota: 14:00, 16:00 x2
Nedjelja: 13:00, 15:00
Drugo, prenosi. Vrijeme je da se stane u kraj ovoj 'blokadi' koju vrsi generalni sponzor. Najatraktivnije tekme su ili na Areni, koji nema vecina stanovnistva, ili na Mojoj Tv koju niko nema

BHT-u ostane ono sto ostane, pa da neko ne zna pomislio bi da su nam Olimpic i Radnik najzanimljivije ekipe u ligi.

Najveci derbiji (a bice ih slijedece godine), a posebno Vjeciti MORAJU biti na drzavnoj televiziji i tacka.
Kako ocekujemo povecanu popularnost lige, ako je prakticno skrivaju od ociju javnosti?