FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tm_ludak
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tm_ludak » 18 jun 2010, 22:53

Arogantni je napisao/la:Ja vam licno mogu reci da znam 3 lika sa prozivke od kojih ce 1 vjerovatno potpisat jer je strasan igrac a to su :Haris Burina to je igrac koji je vrlo dobar i ima brzinu i zavidnu tehniku i on ce vjerovatno potpisat proslu sezonu igro u Iskri i bio najbolji a predproslu u Ozrenu iz Semizovca i ima otprilike 23-24 godine,drugi je Dario Slamnik 92godiste talentovan momak ali ako potpise igrace prvo za juniore a prosle godine je igro u kantonalcu UNIS Vogosca, a treci je takodjer bivsi igrac Iskre Irhad Smajic koga je Osim htio i na zimskim pripremama da proba a vrlo je mlad ja mislim da ima 20 godina,,.. a sto se tice samog treninga onog Serdrevica,H.Besliju treba pod hitno otjerati,Serdarevic igro stopera likovi ga prolazili isto ko da i neigra dok je Haris promasio ono sto nebi nija promasio s 1 metra okruglo prazan go a uz to nista nije pokazo,,,.Srdjan Stanic ce sigurno na razgovor kod Osima jer se lik totalno udebljo i oni sto su prozivali Daku nek se sad usute lik bio uz Zebu i Culuma najjaci na treningu laco nema sta nije radio steta sto nije dao go,Bajro dao 2 gola a mogao je jos bar 2 gola dat, i nadam se da ce Zeba potpisat...
serdarevićeva prirodna pozicija je bezni en stoper tako da ima opravdanje :D a za besliju se slazem :D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 jun 2010, 22:55

Ljudi nakon mjesec dana pauze igrali jedva sat vremena i vi bi odmah nekog tjerali,sta ima strucnjaci :roll:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 18 jun 2010, 23:03

bistrikboy je napisao/la:Ljudi nakon mjesec dana pauze igrali jedva sat vremena i vi bi odmah nekog tjerali,sta ima strucnjaci :roll:
potpisujem

ALI NAJJACE VUVUZELE NA TRENINGU JESAM SE ISMIJO HAHAHHAHAHHAHAHAH
G A Z I
Željo sve do pobjede

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 18 jun 2010, 23:21

plava_pruga je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Ljudi nakon mjesec dana pauze igrali jedva sat vremena i vi bi odmah nekog tjerali,sta ima strucnjaci :roll:
potpisujem

ALI NAJJACE VUVUZELE NA TRENINGU JESAM SE ISMIJO HAHAHHAHAHHAHAHAH
potpisujem i jedno i drugo :D:D
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

shkembe
Kontakt:

Post Postao/la shkembe » 18 jun 2010, 23:28

meni samo nije jasno sto bajri osim nije dao da igra sto gura popovica bajro je jaci igrac od popovica danas sam vidio petoricu nosi na sebi!tri cetri gola je dao odovic mali ima tehniku nije los samo mu snage treba malo ga nabit misice mali je dobar nije nesto ni vosok a ni zeba nije visok al je igracina mali ima tehniku treba malo vise pure da jede da se napravi igrac od njega jos je mlad i onda ga dobro prodat!!a dzip on je otisao u njmacku negdje ako ko zna gdje nek mi odgovori gdje je on sada steta sto on nije bio danas imao sam zelju da ga vidim!!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 18 jun 2010, 23:41

WTF!? Vuvuzele :D , šta je to tačno bilo :)
Btw bilo je na prozivci more novih igrača, može se sigurno pronaći neki dobar, a Amar će to znati izabrati ;)

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 18 jun 2010, 23:57

Omar500 je napisao/la:WTF!? Vuvuzele :D , šta je to tačno bilo :)
Btw bilo je na prozivci more novih igrača, može se sigurno pronaći neki dobar, a Amar će to znati izabrati ;)
Iako je bila najavljena za 18 sati prozivka FK Željezničar počela je 10- tak minuta kasnije. I ovaj put navijači plavih su došli da pozdrave svoje ljubimce, a tokom treninga su pokušali da simuliraju zvuk južnoafričkih vuvuzela, što im je išlo prilično, a sve to je izazvalo smijeh i dobro raspoloženje među igračima.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la vendetta87 » 18 jun 2010, 23:59

Baš me zanima kako će Amar sa Kerlom postupiti

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 19 jun 2010, 00:04

Enisa sadikovica i asmira suljica znam licno, oni nisu za 1 tim zelje, to su djeca, ovaj asmir nema 45 kila sa vrecom brasna !
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 19 jun 2010, 00:06

MIslim da ako Kerla ostane i Amar odluci da ostane mislim da ce se Kerla mozda cak naci i prvoj postavi u sljedecojsezoni, nema potrebe da momka kaznjava, za nesto sto je bilo prije 2 mjeseca. naravno pod uslovom da mu oprostii da ga ostavi u ekipi
Mes Que Un Club

SpleeN_TM
Kontakt:

Post Postao/la SpleeN_TM » 19 jun 2010, 00:08

amertiger je napisao/la:MIslim da ako Kerla ostane i Amar odluci da ostane mislim da ce se Kerla mozda cak naci i prvoj postavi u sljedecojsezoni, nema potrebe da momka kaznjava, za nesto sto je bilo prije 2 mjeseca. naravno pod uslovom da mu oprostii da ga ostavi u ekipi
za ono sto nam je Kerla uradio ne znam kako ima obraza da se pojavi

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 19 jun 2010, 00:24

SpleeN_TM je napisao/la:
amertiger je napisao/la:MIslim da ako Kerla ostane i Amar odluci da ostane mislim da ce se Kerla mozda cak naci i prvoj postavi u sljedecojsezoni, nema potrebe da momka kaznjava, za nesto sto je bilo prije 2 mjeseca. naravno pod uslovom da mu oprostii da ga ostavi u ekipi
za ono sto nam je Kerla uradio ne znam kako ima obraza da se pojavi

I ja se pitam.A ako ostane treba da igra za germu i pastetu.Ostalo mu nista netreba dati.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 jun 2010, 00:24

Oko prozivke sve se manje vise zna al eto od novih imena bio Gancev, Karic i Zeba te kamaru novih igraca na probi od kojih mi ni jedan ali bas ni jedan nije zapao za oko, ko zna mozda jest Amaru :D , radi se o mladjim igracima koji su stigli na neciju preporuku.Od nasih juniora vrijedilo bi izdvojiti momka se duzom plavom kosom igra centralnog veznog, prilicno visok ne znam mu ime mislim da pocinje nesto sa Z ili mi se cini da su ga tako zvali.Od ovih hajmo rec anonimusa mladjih igraca na probi vrijedilo bi mozda obratiti paznju na Antonia Vidovica napadac al danas nisu pokazali ama bas nista ili ja ocekujem previse :D s obzirom da su oni dosli tu da se dokazu al eto, sto se tice prvog tima Alena nije bilo opet polaze nesto tu je za vikend neki su bas imali problema sa trcanjem Lazo na primjer pa i Culum al eto nije nikome nista zamjeriti pocetak je priprema ima se vremena uglavnom.
Ono sto je zanimljivo jos da ce neki igraci i koji su od prije tu napustiti klub jer nisu opravdali ocekivanja isto tako moze se ocekivati i da se uskoro pojavi jos koji novi igrac.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Faruk TM´87
Kontakt:

Post Postao/la Faruk TM´87 » 19 jun 2010, 00:31

pile87 je napisao/la:Oko prozivke sve se manje vise zna al eto od novih imena bio Gancev, Karic i Zeba te kamaru novih igraca na probi od kojih mi ni jedan ali bas ni jedan nije zapao za oko, ko zna mozda jest Amaru :D , radi se o mladjim igracima koji su stigli na neciju preporuku.Od nasih juniora vrijedilo bi izdvojiti momka se duzom plavom kosom igra centralnog veznog, prilicno visok ne znam mu ime mislim da pocinje nesto sa Z ili mi se cini da su ga tako zvali.Od ovih hajmo rec anonimusa mladjih igraca na probi vrijedilo bi mozda obratiti paznju na Antonia Vidovica napadac al danas nisu pokazali ama bas nista ili ja ocekujem previse :D s obzirom da su oni dosli tu da se dokazu al eto, sto se tice prvog tima Alena nije bilo opet polaze nesto tu je za vikend neki su bas imali problema sa trcanjem Lazo na primjer pa i Culum al eto nije nikome nista zamjeriti pocetak je priprema ima se vremena uglavnom.
Ono sto je zanimljivo jos da ce neki igraci i koji su od prije tu napustiti klub jer nisu opravdali ocekivanja isto tako moze se ocekivati i da se uskoro pojavi jos koji novi igrac.
pile da taj momak sto ima duzu plavu kosu nije ZOLA??tako nekako...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 jun 2010, 00:34

Faruk TM´87 je napisao/la:pile da taj momak sto ima duzu plavu kosu nije ZOLA??tako nekako...
Svaka ti dala Zoletic ili tako nekako, meni se jako dopalo ono sto sam vidio od tog momka
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 jun 2010, 00:35

pile87 je napisao/la:
Faruk TM´87 je napisao/la:pile da taj momak sto ima duzu plavu kosu nije ZOLA??tako nekako...
Svaka ti dala Zoletic ili tako nekako, meni se jako dopalo ono sto sam vidio od tog momka
Ako je Zoletic,onda je to onaj juniorski reprezentativac
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 19 jun 2010, 00:35

Neko je spomenuo i Sanida Halilovica, on bi mogao biti od koristi
Zadnja izmjena: newbie, dana/u 19 jun 2010, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.

catatm87
Kontakt:

Post Postao/la catatm87 » 19 jun 2010, 00:35

Faruk TM´87 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Oko prozivke sve se manje vise zna al eto od novih imena bio Gancev, Karic i Zeba te kamaru novih igraca na probi od kojih mi ni jedan ali bas ni jedan nije zapao za oko, ko zna mozda jest Amaru :D , radi se o mladjim igracima koji su stigli na neciju preporuku.Od nasih juniora vrijedilo bi izdvojiti momka se duzom plavom kosom igra centralnog veznog, prilicno visok ne znam mu ime mislim da pocinje nesto sa Z ili mi se cini da su ga tako zvali.Od ovih hajmo rec anonimusa mladjih igraca na probi vrijedilo bi mozda obratiti paznju na Antonia Vidovica napadac al danas nisu pokazali ama bas nista ili ja ocekujem previse :D s obzirom da su oni dosli tu da se dokazu al eto, sto se tice prvog tima Alena nije bilo opet polaze nesto tu je za vikend neki su bas imali problema sa trcanjem Lazo na primjer pa i Culum al eto nije nikome nista zamjeriti pocetak je priprema ima se vremena uglavnom.
zoletić ima šesnest-sedamnest godina

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 19 jun 2010, 00:37

Zolotic :) Zola , 93 godiste
Zadnja izmjena: defender, dana/u 19 jun 2010, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.

Faruk TM´87
Kontakt:

Post Postao/la Faruk TM´87 » 19 jun 2010, 00:37

catatm87 je napisao/la:
Faruk TM´87 je napisao/la:
zoletić ima šesnest-sedamnest godina
zoletic je igrao ove godine za kadete...93 godiste...kolko znam uz cerimagica je najbolji bio u kadetima...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.