Oko prozivke sve se manje vise zna al eto od novih imena bio Gancev, Karic i Zeba te kamaru novih igraca na probi od kojih mi ni jedan ali bas ni jedan nije zapao za oko, ko zna mozda jest Amaru

, radi se o mladjim igracima koji su stigli na neciju preporuku.Od nasih juniora vrijedilo bi izdvojiti momka se duzom plavom kosom igra centralnog veznog, prilicno visok ne znam mu ime mislim da pocinje nesto sa Z ili mi se cini da su ga tako zvali.Od ovih hajmo rec anonimusa mladjih igraca na probi vrijedilo bi mozda obratiti paznju na Antonia Vidovica napadac al danas nisu pokazali ama bas nista ili ja ocekujem previse

s obzirom da su oni dosli tu da se dokazu al eto, sto se tice prvog tima Alena nije bilo opet polaze nesto tu je za vikend neki su bas imali problema sa trcanjem Lazo na primjer pa i Culum al eto nije nikome nista zamjeriti pocetak je priprema ima se vremena uglavnom.
Ono sto je zanimljivo jos da ce neki igraci i koji su od prije tu napustiti klub jer nisu opravdali ocekivanja isto tako moze se ocekivati i da se uskoro pojavi jos koji novi igrac.