SP - Grupa D

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide dalje?

Njemačka
241
44%
Srbija
136
25%
Gana
129
24%
Australija
37
7%

Ukupno glasova: 543

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: SP - Grupa D

Post Postao/la Devil » 18 jun 2010, 23:22

tm84 je napisao/la:
Devil je napisao/la:I da zaboraveo sam da napisem nesta danas.Kako je moguce da je Loew napraveo onakav previd pa da je Lahm vecinom cuvao Zigica.Razlika je oko 20 cm u visini.Zar to ne bi trebao da radi Mertesacker? :?
cini mi se da ga je mertesacker cuvao u nekim akcijama... :?
Pa jeste u nekim,ali Zigica mora cuvati stalno visoki igrac,cak i da ga samo jednom nije cuvao(kod gola)to je neoprostiva greska,ali zapazeo sam vise puta da je Lahm ostajao na Zigicu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 18 jun 2010, 23:22

Devil je napisao/la:I da zaboraveo sam da napisem nesta danas.Kako je moguce da je Loew napraveo onakav previd pa da je Lahm vecinom cuvao Zigica.Razlika je oko 20 cm u visini.Zar to ne bi trebao da radi Mertesacker? :?

to je se dešavalo tek nakon isključenja klosea, jer ovaj nije stizao pokrivati a i kako će kad je ovaj koji centimetar samo nizi od nidže

booty-king
Kontakt:

Post Postao/la booty-king » 18 jun 2010, 23:24

bh hrvat je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Tema!

Mislim da je dosta fakat,valjda ste/smo zavrsili sa off-om,ako neko ima komentar o tekmi nek' napise ostalo ce se brisati
šta kažu ovi njemački eksperti, srbija ima lošega golmana. kako ga je stojković pogledao prije pucanja penala. nakon ove utakmice definitivno će dobiti samopouzdanje. krasić sjajan, onom malcu iz bajerna se još vrti u glavi od njegovih prodora. žiga je za lama izgledao kod akcije za gol poput njuorškoga nebodera. jovanović trenutno najbolji igrač srbije na turniru, jedino im fali prava devetka za veće domete
jarane malac mu cisto 1na 1 6-7 puta uze loptu...a uz to je na neprirodnoj poziciji igrao

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jun 2010, 23:26

Sta mu vredi sto je 6-7 puta uzeo loptu kada ga je ovaj silovao kod gola i kada ga je prosao jos nekoliko puta.Jednostavno onde Krasa nije smeo da prodje ali dobro za nas pa ga ovaj nije zaustaveo.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 jun 2010, 23:28

Za cuvanje Zigica ti i ne treba neki klasni igrac, bitno je da ima neko da trckara pored njega bio on 1.50 ili 1.90, ovaj ce se svakako spetljat. :D :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 18 jun 2010, 23:32

kod stative jovanovića takodje ga je ostavio iza sebe kao brzi voz, ne traži pola evrope džaba ovoga krasića.za ove što malo bolje prate srbiju- kakvu je ulogu antić namijenio ninkoviću na utakmici, nije ga bilo nigdje ni u ofenzivnim ni defanzivnim zadatcima. kao da je srpski izbornik time htio da zbuni švabe

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 18 jun 2010, 23:33

koja je igracina onaj Jovanovic :o samo gdje je bio ranije :roll:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 jun 2010, 23:38

bh hrvat je napisao/la:kod stative jovanovića takodje ga je ostavio iza sebe kao brzi voz, ne traži pola evrope džaba ovoga krasića.za ove što malo bolje prate srbiju- kakvu je ulogu antić namijenio ninkoviću na utakmici, nije ga bilo nigdje ni u ofenzivnim ni defanzivnim zadatcima. kao da je srpski izbornik time htio da zbuni švabe

Ja sam tog Ninkovića primjetio prvi put tek kad je izlazio s trerena :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jun 2010, 23:38

bh hrvat je napisao/la:kod stative jovanovića takodje ga je ostavio iza sebe kao brzi voz, ne traži pola evrope džaba ovoga krasića.za ove što malo bolje prate srbiju- kakvu je ulogu antić namijenio ninkoviću na utakmici, nije ga bilo nigdje ni u ofenzivnim ni defanzivnim zadatcima. kao da je srpski izbornik time htio da zbuni švabe
Ninkovic je trebao da igra tu destruktivca na sredini terena,nesta slicno sto je nekada radeo Duljaj u repki.Izbasceo je Pantelica da i ubaceo njega da bi dobeo du gustinu na sredini terena i da bi se Nemci teze organizovali u napadu.Nine je odlicno uradeo to.Cak sam kada sam video sastav beo pesimistican za njega jer nije beo u nekoj narocitoj formi,inace on u Dynamu igra varijantu poluspica tako da nisam bo siguran kako ce to izaci no demantovao me u svakome pogledu.Odlican procenat pasova 25/32 i veoma dobra kretnja 9300m za ono sto je proveo u igri daje mi za pravo da kazem da mu je ovo dosada najbolja partija u repki.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 18 jun 2010, 23:42

ako je on uštopao švajnštagera onda kapa dole, jer kad on igra dobro tada i njemačka briljira a moglo bi se čak reći i za bajern. po meni trenutno najbolji njemački igrač. želim mu još puno loših partija u njemačkom elfu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 19 jun 2010, 00:08

Devil je napisao/la:
Ninkovic je trebao da igra tu destruktivca na sredini terena,nesta slicno sto je nekada radeo Duljaj u repki.Izbasceo je Pantelica da i ubaceo njega da bi dobeo du gustinu na sredini terena i da bi se Nemci teze organizovali u napadu.Nine je odlicno uradeo to.Cak sam kada sam video sastav beo pesimistican za njega jer nije beo u nekoj narocitoj formi,inace on u Dynamu igra varijantu poluspica tako da nisam bo siguran kako ce to izaci no demantovao me u svakome pogledu.Odlican procenat pasova 25/32 i veoma dobra kretnja 9300m za ono sto je proveo u igri daje mi za pravo da kazem da mu je ovo dosada najbolja partija u repki.
Izgleda da Antic nema bas puno povjerenja u Kacara ako radije stavlja poluspica na njegovu poziciju. Doduse nije mozda u najboljoj formi ali mislim da je dobar igrac.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 19 jun 2010, 00:10

Während der Pressekonferenz verwechselte der 50-Jährige dann Serbien, Bosnien-Herzegowina und Kroatien. Mit Blick auf den unnötigen Platzverweis für Stürmer Miroslav Klose meinte Löw: „Man muss sagen, dass man in der Platzhälfte von Bosnien nicht so reingehen muss.“ Bezogen auf die weiteren Chancen der Serben sagte der Bundestrainer: „Ich hatte das Gefühl, dass die Kroaten auch noch ein paar Möglichkeiten hatten.“

Koja izjava njemackog selektora Joachima Löw-a covjece. :lol:

Na preskonferenciji danas posle tekme Njemacka-Srbija, Joachim Löw mislio da su igrali protiv Bosne i dodao da je imao osjecaj da Hrvati su imali nekoliko sansi danas. :D

Nije ni cudo sto su svabe popusile danas. :lol:
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 19 jun 2010, 00:39

@Schlager: Izvinjavam se,u pravu si priznajem...nisam znao,trebao mi je neko javiti da sam napredovao pa da malo smanjim dozivljaj :D

Tačno tako. Sad kao moderator obriši i svoj komentar o ovom novinskom članku, jer nije demokratski da sebi dozvoliš ekskluzivno pravo komentarisanja istog a da ne dozvoliš da se na to odgovori. Valjda smo došli do tog nivoa da se može ravnopravno diskutirati, jer pravila foruma kažu da ste i vi moderatori ravnopravni sa nama, sitnom buranijom, kada su u pitanju diskusije. Nije valjda slučaj da ste vi uvijek u pravu, po sili zakona, što bi se reklo.

O otimačini, očito, neki drugi put.

EDIT: Moderatore, zašto mi, šta god napišem i kliknem "Pošalji" piše: Post ne postoji....
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 19 jun 2010, 00:41

Evo pobrisao sam i svoj post,cisto zbog mira u kuci.....

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 19 jun 2010, 00:43

EDIT: Moderatore, zašto mi, šta god napišem i kliknem "Pošalji" piše: Post ne postoji....
Pretpostavljam da je neko pobrisao ono sto smo ti i ja pisali pa zato nisi mogao citirati.....

Uglavnom,mozda smo za nijansu i promasili temu tako da se ne trebas ljutiti na onoga ko je to uradio...

Nastavljamo samo o grupi D!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 19 jun 2010, 00:46

Navikao sam već da se ovdje brišu komentari iako ne krše niti jedno pravilo foruma. Znači, niti sam vrijeđao, niti sam se bavio politikom niti nešto treće, ali ovdje se to i prečesto radi. Valjda argumentacija ne odgovara.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 19 jun 2010, 00:49

Slazem se da je sve bilo maksimalno korektno,ali mozda smo u jednom momentu otisli malo sa teme grupa D,a to se vec smatra krsenjem pravila.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 jun 2010, 00:50

Da, slazem se, haj'mo nastaviti o grupi D. ;)
Po mom skromnom misljenju, Njemacka ce uprkos jucerasnjem porazu, zauzeti prvo mijesto u grupi.
Ko god da im dodje u prvoj fazi eliminacija, nece biti problema. Tako da ih ocekujem u 1/4 finalu.
Vom Jäger zum Gejagten

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 19 jun 2010, 00:53

Za Srbiju je samo vazno da na sutrasnjoj utakmici ne bude ubjedljiva pobjeda Gane,jer bi onda za plasman u osminu finala morala ubjedljivo pobjediti Australiju,a svi drugi rezultati sutra odgovaraju Srbiji,pobjeda Austarlije,nerijeseno,pa cak i minimalna pobjeda Gane.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 jun 2010, 00:53

Nemačka će do polufinala ako Bog da. Jedina repku koju vidim da je jača od njih je Španija. U rangu su sa Argentinom, Brazilom i Nizozemskoj, pa ostali.

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.