Sava je dobro nadošla, valjda je uspijemo preplivatizamorano1plus8 je napisao/la:znal se dubina potoka, da se ne zajebemo pa ne potusimo

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Sava je dobro nadošla, valjda je uspijemo preplivatizamorano1plus8 je napisao/la:znal se dubina potoka, da se ne zajebemo pa ne potusimo
Kakve to veze ima, nas to ne pogadja....mi ne gubimo nista......osigurano nam je 20 000 KM, punac morao odnijeti pare u NS BiHadnan27 je napisao/la:Jedan sudija B.luka drugi Prijedor treci I.Sarajevo
A možda ne bude nijednaChinaglia je napisao/la:kazna Zebi jos uvijek nije izrecena, sutra ce to ucinit'
ocekujem jedno pet tekmi suspenzije zbog nesportskog ponasanja
Ako ne uzmemo kup sada,yebenom Radniku iz 8 pokusaja ja bi nama kup zakonom zabranio.Beduin je napisao/la:Jos davno sam govorio kako cemo protiv Veleza, Zelje i Sirokog jedva ista uraditi, taj los osjecaj me pratio cijelo vrijeme.
Isto tako nakon 1. utakmice finala kupa nikad sigurniji nisam bio u osvajanje, koliko god citam negativne komentare ovdje taj pozitivan osjecaj me ne izdaje i toliko sam uvjeren u pehar da bih sad 3 kamile na kocku smio staviti.
Ja ne dobijem nikakav osjećaj kad čitam komentare tipa Travnik je pobjedio Drinu sa 2 gola razlike a Velež nije postigao niti jedan gol u Prijedoru, dakle 100% je odlučeno da će Radniku ide kup. Doduše bude mi samo žao zraka koji udišemBeduin je napisao/la:Jos davno sam govorio kako cemo protiv Veleza, Zelje i Sirokog jedva ista uraditi, taj los osjecaj me pratio cijelo vrijeme.
Isto tako nakon 1. utakmice finala kupa nikad sigurniji nisam bio u osvajanje, koliko god citam negativne komentare ovdje taj pozitivan osjecaj me ne izdaje i toliko sam uvjeren u pehar da bih sad 3 kamile na kocku smio staviti.
Meni se cini da sam ga danas vidio na ortopediji.Mortus je napisao/la:zbog čega je jučer Azir zamjenjen. Nisam gledao utakmicu, pa me zanima i to, a i kako je branio ?
Neka i Huso uleti koju marku, znao je sjest u lozu...Hoce li biti kakvih donacija iz njegovog ministarstva...staragarda je napisao/la:kakve su sad ovo donatorske konferencije..i to iznenadne...problem je vjerovatno vec sljedeca rata kredita cija je cifra strasna za BH uslove a Faraon,stara varalica ce se ponovo napravit grbav i uz onaj p i c k a s t i osmijeh sve ponovo natovarit Husicu na dzale...problem od evropskih para je sto se one na kraju isplacuju a nama trebaju SAD....nece se ovako nista skupit na sijelima...to se bolan zovnu jaki ljudi i probrani te se u 4 oka zavrsi
p.s. posto nam je Porezna utjerala do grla sa reprogramom na 3 godine kolka ono bi mjesecna rata
To je za grupu,ispred stadiona ce se moc kupit karte za A sektor...gdje je predvidjeno za nas.SOLINA je napisao/la:Dobili smo 400 ulaznica.
Pa eto rekose iz Radnika da za A sektor ima jos 500 karti. Koliko moze stati na taj sektor uopste.emirzlaTu je napisao/la:To je za grupu,ispred stadiona ce se moc kupit karte za A sektor...gdje je predvidjeno za nas.SOLINA je napisao/la:Dobili smo 400 ulaznica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.