Ko će ispasti iz lige 2015/16
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Ko će ispasti iz lige 2015/16
Broj postignutih golova se gleda samo ako je jednaka gol razlika.
Trenutno je gola razlika vitez -5, borac -6. Ako bude 1-0 za borac, i to se mijenja...
Trenutno je gola razlika vitez -5, borac -6. Ako bude 1-0 za borac, i to se mijenja...
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Predikcija s početka sezone. Promašio sam samo Mladost.High je napisao/la:Drina, Rudar, Borac, Mladost, Slavija i Velež.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nego reci za sljedecu godinu da se svvi oparimoHigh je napisao/la:Predikcija s početka sezone. Promašio sam samo Mladost.High je napisao/la:Drina, Rudar, Borac, Mladost, Slavija i Velež.
Ne znam ni koliko ih ispada u novom formatu Lige.Vlado555 je napisao/la:Nego reci za sljedecu godinu da se svvi oparimoHigh je napisao/la:Predikcija s početka sezone. Promašio sam samo Mladost.High je napisao/la:Drina, Rudar, Borac, Mladost, Slavija i Velež.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Valjda 2...
Čestitke komšijama na opstanku. Ipak su, ako je suditi po ovoj anketi, bile među kandidatima za ispadanje u Prvu ligu Federacije Bosne i Hercegovine. 

-
- Kontakt:
Mislim da će sljedeće sezone ispasti Radnik/Krupa i Olimpic (za Olimpic se nadam)
Tako sine, zagrli nadu, mi cemo ti je ubiti.WolfOfWallStreet je napisao/la:Mislim da će sljedeće sezone ispasti Radnik/Krupa i Olimpic (za Olimpic se nadam)
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
- Kontakt:
Plaćeniće jel to ti mene pratiš po forumuMokroguz je napisao/la:Tako sine, zagrli nadu, mi cemo ti je ubiti.WolfOfWallStreet je napisao/la:Mislim da će sljedeće sezone ispasti Radnik/Krupa i Olimpic (za Olimpic se nadam)

Ja sam ti k'o u onim djecijim horor pricama; spomenes "Olimpic" umjesto "Bloody Mary" triput i pojavim ti se.WolfOfWallStreet je napisao/la:Plaćeniće jel to ti mene pratiš po forumuMokroguz je napisao/la:Tako sine, zagrli nadu, mi cemo ti je ubiti.WolfOfWallStreet je napisao/la:Mislim da će sljedeće sezone ispasti Radnik/Krupa i Olimpic (za Olimpic se nadam)![]()
![]()

Velika lova se ovdje vrti, pet godina ovo radim i zaradio sam velikih 0 KM k'o da radim u Svici.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
- Kontakt:
Jeste ti, Pabizo i Mancini jedna osoba?
Jel' ti se cini da jesmo?
Ko ce normalan deverati preko tri acc sa vama, imamo mi vaznijih stvari da radimo. Jedan acc za sva vremena je bolje, zar se ne slazes? 

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
- Kontakt:
Pa u tome i jeste poenta.Mokroguz je napisao/la:Jel' ti se cini da jesmo?Ko ce normalan deverati preko tri acc sa vama, imamo mi vaznijih stvari da radimo. Jedan acc za sva vremena je bolje, zar se ne slazes?
Svaki navijac ce barem jednom odgovoriti, eno probaj reci nesta ruzno drugima na njihovoj temi pa ces videti kakve reakcije dobijes. Mi nismo izuzetak.WolfOfWallStreet je napisao/la:Pa u tome i jeste poenta.Mokroguz je napisao/la:Jel' ti se cini da jesmo?Ko ce normalan deverati preko tri acc sa vama, imamo mi vaznijih stvari da radimo. Jedan acc za sva vremena je bolje, zar se ne slazes?
Ja cu naravno uvijek posjetiti nasu temu regularno i tu i tamo odgovoriti provokatorima, ali zaista nemam vremena za duze rasprave. Ipak i jednom da ti odgovorim je previse ulozeno zivaca, ljubav ti je cudna stvar i nadjes se radeci stvari koje nebi inace nikad u zivotu radio.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
- Kontakt:
Hoce da kazem da ste vas trojica jedan tindrla lik, koji ima neki poremećaj. Džaba mi tu replicirašMokroguz je napisao/la:Svaki navijac ce barem jednom odgovoriti, eno probaj reci nesta ruzno drugima na njihovoj temi pa ces videti kakve reakcije dobijes. Mi nismo izuzetak.WolfOfWallStreet je napisao/la:Pa u tome i jeste poenta.Mokroguz je napisao/la:Jel' ti se cini da jesmo?Ko ce normalan deverati preko tri acc sa vama, imamo mi vaznijih stvari da radimo. Jedan acc za sva vremena je bolje, zar se ne slazes?
Ja cu naravno uvijek posjetiti nasu temu regularno i tu i tamo odgovoriti provokatorima, ali zaista nemam vremena za duze rasprave. Ipak i jednom da ti odgovorim je previse ulozeno zivaca, ljubav ti je cudna stvar i nadjes se radeci stvari koje nebi inace nikad u zivotu radio.

Deluzija je bliza poremecaju.WolfOfWallStreet je napisao/la:Hoce da kazem da ste vas trojica jedan tindrla lik, koji ima neki poremećaj. Džaba mi tu repliciraš

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
- Kontakt:
Pa naravno da različito pišete kad ste tri različita "personalitya", ko Fight Klub, da pišete istim načinom to bi bio jedan normalan lik, al ovako jedan poremećen lik sa tri ličnsoti koje isplivaju, pabizo se probudi i sjedi ispred trafike ubijeđen da je Sidnejska Opera i da je dan.Mokroguz je napisao/la:Deluzija je bliza poremecaju.WolfOfWallStreet je napisao/la:Hoce da kazem da ste vas trojica jedan tindrla lik, koji ima neki poremećaj. Džaba mi tu replicirašGovori ti, i ponovi ako hoces, ali ne mijenja to cinjenicu da smo tri razlicite osobe, mislim da je i ocito po nacinima kako pisemo.
Ako pisemo razlicito onda "smo tri razlicita personalitiya u jednoj osobi", pisemo li isto onda smo jedna te ista osoba je li?WolfOfWallStreet je napisao/la:Pa naravno da različito pišete kad ste tri različita "personalitya", ko Fight Klub, da pišete istim načinom to bi bio jedan normalan lik, al ovako jedan poremećen lik sa tri ličnsoti koje isplivaju, pabizo se probudi i sjedi ispred trafike ubijeđen da je Sidnejska Opera i da je dan.

Fajront

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.