FIBA U17 svjetsko prvenstvo 2016
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: FIBA U17 svjetsko prvenstvo 2016
Sikiras definitivno propusta SP. Sutra ce Pandza objaviti spisak, bice tu nekih novih imena. Dakle, neki koji su bili prvaci Evrope nece ici na SP.
zasto sikiras ne ide na operaciju? vec godinu i pol se prica da je povrijedjen, nije na 100% i sl...pa idi brate pod noz vise, valjda se zna dijagnoza
bolje mu je sad nego za dvije godine
samo od sebe nece proci, sta god da je u pitanju
bolje mu je sad nego za dvije godine
samo od sebe nece proci, sta god da je u pitanju
1. Džanan Musa – Cedevita Zagreb
2. Lazar Mutić – Baloncesto Torrelodones Španija
3. Sani Čampara – Spars Sarajevo
4. Srđan Kočić – Spars Sarajevo
5. Semin Karić – Spars Sarajevo
6. Vedran Mirković – Koš Sarajevo
7. Amar Barukčija – Koš Sarajevo
8. Emir Bačvić – Koš Sarajevo
9. Stefan Radosavljević – Igokea Aleksandrovac
10. Aljoša Janković – Igokea Aleksandrovac
11. Emir Čerkezović – Sloboda Tuzla
12. Drago Cvitanović – Brotnjo Čitluk
13. Miladin Vlačić – Budućnost Bijeljina
14. Adi Alikadić – Radnički Goražde
15. Semin Burko – Čelik Zenica
16. Denis Milinović – Busovača
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Boldirani su novi igrači, a nedostaju Sikiraš, Đaković i Ovčina.Bassha je napisao/la: 1. Džanan Musa – Cedevita Zagreb
Odgovor za korisnika iznad na pitanje što se Sikiraš ne operiše:
- Bilo kakve operacije sportaša u razvoju se izbjegavaju, jedino ako život ili baš baš zdravlje ugroženo. Povreda koju vuče je takve prirode da traži strpljenja dok se konstitucija upotpunosti ne oblikuje. Nagli razvoj često mišići ne mogu da poprate kosti i dolazi do takvih povreda kakvu ima Sikiraš. Bilo kakvo prčkanje oko toga može dovesti do trajnih oštećenja.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Zna li iko bilo šta o ovim novim momcima. Burko mi je poznat dok ostale nisam pratio. Ima li ko da se izdvaja?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ima dosta novih igrača i ja bi volio da nas neko malo uputi ako prati, a žao mi je Sikiraša iako je ovo dobra odluka.
Koš i Spars opet snadbjevaju reprezentaciju, a Musa i Murtić euro igrači
Koš i Spars opet snadbjevaju reprezentaciju, a Musa i Murtić euro igrači

Mozeli iko analizirati pozvane igrace..?Bassha je napisao/la:1. Džanan Musa – Cedevita Zagreb
falice nam sikiras i njegove trice i odbrana
ovako s burkom ce biti zakrcen reket, to ce automatski otezat i musi prodore...ocekujem od muse da malo razigraje i burku, namjesti mu koji zicer...ne vidim nikog drugog da bi mogao igrat centra, barem visinom
j.ebiga, ovo nas je malo sputalo
polufinale i bronca bi bio lijep uspjeh ali ne treba se cudit ni ako ispadnemo ranije
pandza ce izvuc maksimum...imamo odlicnog selektora, pokazuju to i rezultati s limitiranim kaknjem. vjerovatno je i buduci selektor A tima
ovako s burkom ce biti zakrcen reket, to ce automatski otezat i musi prodore...ocekujem od muse da malo razigraje i burku, namjesti mu koji zicer...ne vidim nikog drugog da bi mogao igrat centra, barem visinom
j.ebiga, ovo nas je malo sputalo
polufinale i bronca bi bio lijep uspjeh ali ne treba se cudit ni ako ispadnemo ranije
pandza ce izvuc maksimum...imamo odlicnog selektora, pokazuju to i rezultati s limitiranim kaknjem. vjerovatno je i buduci selektor A tima
Nista... furamo small ball: campara, musa, cerkezovic, barukcija, mutic.
pa ovaj alikadić iz goražda teški prosjek, mali lučič je bolji dva puta, i postoji ta priča da mora igrati jer bekto daje pare savezu i traži da bude neko iz gžTracy3McGrady je napisao/la:Zna li iko bilo šta o ovim novim momcima. Burko mi je poznat dok ostale nisam pratio. Ima li ko da se izdvaja?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- legenda reala
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:pa ovaj alikadić iz goražda teški prosjek, mali lučič je bolji dva puta, i postoji ta priča da mora igrati jer bekto daje pare savezu i traži da bude neko iz gžTracy3McGrady je napisao/la:Zna li iko bilo šta o ovim novim momcima. Burko mi je poznat dok ostale nisam pratio. Ima li ko da se izdvaja?

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
sram vas bilolegenda reala je napisao/la:DANTES je napisao/la:pa ovaj alikadić iz goražda teški prosjek, mali lučič je bolji dva puta, i postoji ta priča da mora igrati jer bekto daje pare savezu i traži da bude neko iz gžTracy3McGrady je napisao/la:Zna li iko bilo šta o ovim novim momcima. Burko mi je poznat dok ostale nisam pratio. Ima li ko da se izdvaja?![]()
![]()
![]()
![]()

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Licno znam Alikadica, i zasluzuje poziv u reprezentaciju, znam kako trenira, kako igra, koliko daje, mozda je bila greska otici u Vitez, ali odmah da znate otisao je na preporuku selektora Pandze kako bi imao minute.
lično znam lučića i dečko je genije samo je nizak. u svakom duelu protiv alikadića je bio bolji. naravno ni alikadić nije loš samo je ovaj boljiNexe992 je napisao/la:Licno znam Alikadica, i zasluzuje poziv u reprezentaciju, znam kako trenira, kako igra, koliko daje, mozda je bila greska otici u Vitez, ali odmah da znate otisao je na preporuku selektora Pandze kako bi imao minute.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trebao si mu reci da fudbal trenira umjesto kosarke.DANTES je napisao/la:lično znam lučića i dečko je genije samo je nizak. u svakom duelu protiv alikadića je bio bolji. naravno ni alikadić nije loš samo je ovaj boljiNexe992 je napisao/la:Licno znam Alikadica, i zasluzuje poziv u reprezentaciju, znam kako trenira, kako igra, koliko daje, mozda je bila greska otici u Vitez, ali odmah da znate otisao je na preporuku selektora Pandze kako bi imao minute.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Mislim da je nekorektno da mi i bh. javnost očekujemo nešto od Svjetskog prvenstva iz razloga što nemamo svoj mir. Danas nakon press konferencije smo se vratili u Kakanj i odigrali katastrofalan trening na kojem se još jedan naš igrač povrijedio. Zaista nam je potreban mir kako bi se što bolje pripremili i bili maksimalno fokusirani samo na košarku. Od ovog treninga nećemo davati više izjave ni ja niti moji saigrači. Prije Evropskog prvenstva bili smo totalni anonimusi, a poslije su nas svi vukli za rukav. Molim sve da nam pruže jedan mir ako žele da im priredimo ponovo 50.000 ljudi u Sarajevu.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
lijepo, nakon sto je pandza **** javno novinare, sada je to uradio i musa...Tracy3McGrady je napisao/la:Mislim da je nekorektno da mi i bh. javnost očekujemo nešto od Svjetskog prvenstva iz razloga što nemamo svoj mir. Danas nakon press konferencije smo se vratili u Kakanj i odigrali katastrofalan trening na kojem se još jedan naš igrač povrijedio. Zaista nam je potreban mir kako bi se što bolje pripremili i bili maksimalno fokusirani samo na košarku. Od ovog treninga nećemo davati više izjave ni ja niti moji saigrači. Prije Evropskog prvenstva bili smo totalni anonimusi, a poslije su nas svi vukli za rukav. Molim sve da nam pruže jedan mir ako žele da im priredimo ponovo 50.000 ljudi u Sarajevu.
i da, novinari su krivi sto se neki igrac povrijedio na treningu

mozda su novinari krivi i sto se sikiras povrijedio?
sta ce tek biti kada ispadnu sa svjetskog? i tu ce novinari biti krivi?

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Previse su se digli momci. Ocekujem da ce se brzo spustiti nakon ovog prvenstva.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne podržavam ovo od Muse. Tek postali a već neke uvjete. Ma bježi. Što kaže @arelinho previše su se digli. Ovo je najveći problem u BiH, brzo odemo u oblake a spuštanje bude baš bolno.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!