Mi koji malo vise pratimo reprezentaciju Srbije i navijamo, znamo da ovo nije druga uzastopna utakmica na kojoj se ta ista stvar sa rukometom i penalom desava,vec treca uzastopna na SP.....Dudic i Obala Slonovace

Moderator/ica: admin
Sljedecu (protiv Australije) ulozi kucu da ce neko igrat rukom (u svom kazenenom)Schlager je napisao/la:Ovo je dobro gore, za rukometase![]()
Mi koji malo vise pratimo reprezentaciju Srbije i navijamo, znamo da ovo nije druga uzastopna utakmica na kojoj se ta ista stvar sa rukometom i penalom desava,vec treca uzastopna na SP.....Dudic i Obala Slonovace![]()
Fakat, tragi-komično. Ne znam, možda se zagrijavaju na treninzima igrajući rukomet ili košarku, možda je tu problemSchlager je napisao/la:Ovo je dobro gore, za rukometase![]()
Mi koji malo vise pratimo reprezentaciju Srbije i navijamo, znamo da ovo nije druga uzastopna utakmica na kojoj se ta ista stvar sa rukometom i penalom desava,vec treca uzastopna na SP.....Dudic i Obala Slonovace![]()
A i ti si izgleda neki filozofeffe_sa je napisao/la:jugosvabe??jugoslavija se davno raspala, izgleda da neki zive u proslosti, pa po komentarima se i moze osjetit da neki zaostaju za vremenom....jogosvabe...Genghis je napisao/la:Jedva cekam Gana - Njemacka, kako ce ove jugosvabe ladno da ispare, nesto poput isparavanja nakon sto je Veliki Jose razmontirao Bayern u finalu LP.![]()
![]()
![]()
bas ono da se nasmijem tom izrazu...navijam na svjetskom prvenstvu i uvijek za njemacku odmah poslije bosne...i ponosni sam bosanac...prema tome mogu jedino bosnosvabo biti....i za razliku od nekih koji cmizdre i vesele se za susjednom drzavom a tamo da i malo odu bi ih nogom nabili ja sam bio u njemackoj i mogu uvijek tamo otic...prema tome malo se vi neki smislite kako funkcionisite ovako kao individue....kuda idete i sta hocete u zivotu?mozda se prvo zapitajte sta je to zivot niste ni njega najbolje skontali, a onda mozda pocnemo o fudbalu pricat
Bila je varijanta da i sa porazom od Marina i ekipeVanBasten je napisao/la:Čestitke Antićevim rukometašima - fakat, koji im je klinac![]()
![]()
Nisam vjerovao, vodeći se prikazanim protiv Ghane, da mogu dobiti švabe. Sad imamo još jednu grupu u kojoj će treće kolo biti vruće, a i sutrašnja preostala utakmica iz grupe još zanimljivija.
Švabama, odnosno ambicioznom selektoru, današnja utakmica nadam se da će biti dobra lekcija. Te da će u prvih 11 igrati oni koji to formom i zalužuju, a poljake preseliti gdje im je i mjesto, na klupu.
Kakogod, biće, biće zanimljivo
srbi su zasluzeno uzeli, nema sta, a da je bilo kojim slucajem obrnuto, ne bi bilo nezasluzeno... budimo objektivni... kad 10 njemaca onako igra protiv 11 srba, onda se nema sta prigovoriti njemcima... srbi su ganjali drugi gol iz kontri i nisu uspjeli, alin opet mislim da bi nerjeseno bilo najrealnije... samo me podolski licno toliko iznervirao...dino lj je napisao/la:Srbija je posteno dobila pored gola imali jos nekoliko 100% sansi,Njemacka ni je bila bog zna sta za razliku od prve utakmice sa Australijom iaoko su i oni imali dobre prilike.Ako se stvori trougao sa istim brojem bodova(Srbija,Njemacka i Gana)sta odlucuje prolaz dalje,njihova medjusobna gol razlika ili ukupna gol razlika racunajuci i Australiju.Steta za Slovence imali su super priliku ali i oni ipak imaju ovog naseg balkanskog mentaliteta pa od gotovog naprave veresiju.Iskreno mnogo srece i jednim i drugim za prolazak u drugi krug.
Principatus je napisao/la:Neznam, da li je neko postavio. Ali da cestitam Podolskom, jer je takoreci stvarno oborio rekord, u pravom smislu te rijeci. Njemacka vec 28 godina nije promasila penal (direkt u utakmici). Zadnji put je to bio '82-e Stielike. Svaka cast.
kako su 1974. poslije poraza od DDR-a mediji napali tadasnjeg trenera schoena, mislilo se da ce njemacka ispasti u drugoj fazi, sto se naravno nije desilo...Principatus je napisao/la:Neznam, da li je neko postavio. Ali da cestitam Podolskom, jer je takoreci stvarno oborio rekord, u pravom smislu te rijeci. Njemacka vec 28 godina nije promasila penal (direkt u utakmici). Zadnji put je to bio '82-e Stielike. Svaka cast.
Sad sam gledo analizu danasnje utakmice na holandskom televiziji.Gost im je im je bio Ervin Kuman,koji je inace i trener Madjarske repke.Tip kaze da su za vrijeme prijateljske utakmice izmedju Njemacke i Madjarske bili Srbijanski skauti koji su PRATILI izvodjenje penala koji je upravo Podolski sutao tad protiv Madjarske,u isti lijevi ugao.Svaka cast golmanu i skautima koji su dobro uradili poso.Principatus je napisao/la:Neznam, da li je neko postavio. Ali da cestitam Podolskom, jer je takoreci stvarno oborio rekord, u pravom smislu te rijeci. Njemacka vec 28 godina nije promasila penal (direkt u utakmici). Zadnji put je to bio '82-e Stielike. Svaka cast.
bistrikboy je napisao/la:Tema!
Mislim da je dosta fakat,valjda ste/smo zavrsili sa off-om,ako neko ima komentar o tekmi nek' napise ostalo ce se brisati
šta kažu ovi njemački eksperti, srbija ima lošega golmana. kako ga je stojković pogledao prije pucanja penala. nakon ove utakmice definitivno će dobiti samopouzdanje. krasić sjajan, onom malcu iz bajerna se još vrti u glavi od njegovih prodora. žiga je za lama izgledao kod akcije za gol poput njuorškoga nebodera. jovanović trenutno najbolji igrač srbije na turniru, jedino im fali prava devetka za veće dometebistrikboy je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:Tema!
Mislim da je dosta fakat,valjda ste/smo zavrsili sa off-om,ako neko ima komentar o tekmi nek' napise ostalo ce se brisati
cini mi se da ga je mertesacker cuvao u nekim akcijama...Devil je napisao/la:I da zaboraveo sam da napisem nesta danas.Kako je moguce da je Loew napraveo onakav previd pa da je Lahm vecinom cuvao Zigica.Razlika je oko 20 cm u visini.Zar to ne bi trebao da radi Mertesacker?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.