HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Čestitke na tituli momci! Osvjetlajte nam obraz u europi! 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
-
-
U Mostaru drugo poluvrijeme potop, utakmica solidna prava prvenstvena
zaslužena pobjeda sa rekordnih 69 bodova 

- hskzmostar
- Kontakt:
Danas bez Karacica,Blaica,Graovca,Stojkica ,Arezine...odlicna igra dok nije prolom dosao,Bilbija mora igrati u prvih 11,Stojanovic mi je bolji defanzivno od Pere za klasu,Colic pokazao da je bara bara sa Blaice,mladi Vasilj dobra zamjena ako Goca ode,bit ce zanimljiv prelazni rok a jos zanimljivije najave oko sredjivanja sdadiona,ono danas sto je natkriveni prostor mogao primiti puno ko sipak a Ultrasima svaka cast na onakvoj tribini biti po onakoj kisi i nevremenu,jedina zamjerka topovski,djeca na zapadu se prepala i plakala,jbg meni je ono bezze!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Mostarci cestitke na zasluzenoj titulii!
vidimo se i dogodine!

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Bez obzira sto se dijelimo na balije, cetnike i ustase i sto svi nemamo bas najljepse jedni o drugima i sto svako na razlicit nacin gleda na BiH kao drzavu, ja vam cestitam na tituli i zelim vam da sacuvate i Graovca, Tomislava, Bilbiju, Todora i ostalu partaju, da dovedete jos kojeg kapitalca pa makar da u trece pretkolo prođete

- hskzmostar
- Kontakt:
FoSte95 je napisao/la:Bez obzira sto se dijelimo na balije, cetnike i ustase i sto svi nemamo bas najljepse jedni o drugima i sto svako na razlicit nacin gleda na BiH kao drzavu, ja vam cestitam na tituli i zelim vam da sacuvate i Graovca, Tomislava, Bilbiju, Todora i ostalu partaju, da dovedete jos kojeg kapitalca pa makar da u trece pretkolo prođete![]()
Jbg tako nam je,hvala na cestitkama kao i ostalim!sport je sport!
Tebra samo mi nije jasno ko je vlasnik Zrinje, jel grad Mostar, ko ulaze novac?hskzmostar je napisao/la:FoSte95 je napisao/la:Bez obzira sto se dijelimo na balije, cetnike i ustase i sto svi nemamo bas najljepse jedni o drugima i sto svako na razlicit nacin gleda na BiH kao drzavu, ja vam cestitam na tituli i zelim vam da sacuvate i Graovca, Tomislava, Bilbiju, Todora i ostalu partaju, da dovedete jos kojeg kapitalca pa makar da u trece pretkolo prođete![]()
Jbg tako nam je,hvala na cestitkama kao i ostalim!sport je sport!
- hskzmostar
- Kontakt:
Grad Mostar Zrinjskom daje ja mislim godisnja manje od 50 000KM,toliko o gradu,zupanija nesto malo,ostalo je sve na ledjima Sulente koji sa svojom firmom Interagent i ostalim prijateljima kluba osigurava sredstva za financiranje kluba,predvidja se da je godisnji proracun kluba nesto manji od 2mil .KM,neke nove firme jos ulaze kao sto je energia naturales PPD sto je sponzor rk zagreb,ep hzhb,eronet,bh telecom,vodovod i ostala neka sitna poduzeca u vlasnistvu gradskih tajkuna!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Čestitke još jednom. Dajte sad prođite jedno pretkolo, yebemu.
P.S. Bljuv na dodjelu dva pehara u istom trenutku, kao pasionirani ljubitelj sporta to nigdje nisam vidio, nikad, samo kod nas.
I to su različiti. Joooj. 

Jesu li ovo novi pehari?
P.S. Bljuv na dodjelu dva pehara u istom trenutku, kao pasionirani ljubitelj sporta to nigdje nisam vidio, nikad, samo kod nas.

Hayley <3
Fino, nije lose 2 mil godisnje. Samo da kakav malo jaci kapital udje ( pod uslovom da se ne sjebe kao Selimovic Sarajevo) mogla bi se tu fina prica napravitihskzmostar je napisao/la:Grad Mostar Zrinjskom daje ja mislim godisnja manje od 50 000KM,toliko o gradu,zupanija nesto malo,ostalo je sve na ledjima Sulente koji sa svojom firmom Interagent i ostalim prijateljima kluba osigurava sredstva za financiranje kluba,predvidja se da je godisnji proracun kluba nesto manji od 2mil .KM,neke nove firme jos ulaze kao sto je energia naturales PPD sto je sponzor rk zagreb,ep hzhb,eronet,bh telecom,vodovod i ostala neka sitna poduzeca u vlasnistvu gradskih tajkuna!

- hskzmostar
- Kontakt:
Mogla bi se napravit,pogotovo ako se prodaju za fine novce Karacic i Graovac,ipak po meni uvijek treba pokusat izbaciti svog igraca kao sto je Karacic ove godine dobio priliku...ne treba dovoditi neka istrosena imena,npr Sarajevo je pogodiilo samo sa Benkom ,ostali su bili manje vise totalni promasaji a velike sume novca potrosene,u ovoj ligi ima finih igraca npr ovaj Kaudio iz Travnika,Ordagic Sloboda,Jovic Borac,Livancic Vitez,bolje takve dovoditi mladje sa motivom da naprave neki transfer nego zasicene tritestgodisnjake kojima je ova liga neinteresantna!
Nisu. Sjecam se ovog pehara s loptom na vrhu, taj je dodjeljivan i Zelji kad je bio prvak, a i Sarajevu prosle sezone, ali ova 'kanta' se ipak promjenila. Taj s loptom je vjerojatno prelazni, a ove sto ostaju vjerojatno mijenjaju. Debilizam zesci.
PS. Ako me pamcenje dobro sluzi, mislim da se sjecam da sam nekad vidio neku snimku gdje dodjele i veliki i mali pehar osvajacu Kupa Marsala Tita

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.