FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Pozitiva
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Pozitiva » 15 maj 2016, 20:15

Haha! Samo sam cekao kad ce pocet teorije zavjere...
A sad adio...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 maj 2016, 20:19

Pozitiva je napisao/la:Haha! Samo sam cekao kad ce pocet teorije zavjere...
Ja da razmisljam ovako prestao bi pratiti fudbal. Da je ostao jos jedan klub iz rs-a, a neki su imali sve u svojim rukama i opet zasluzeno ispali, ne bi bilo ove price. Kakve teorije zavjere Boze sacuvaj, pa da ovako razmisljam ne bi nijedan sport pratio. I sudije krivimo kroz cijelu sezonu, i prije svake utakmice uvijek bude samo da nas sudija ne zakine, a na kraju sami popusili titulu zbog nesrece protiv Zelje, poraza od Drine i zbog tog sto nas je Siroki razmontirao na Tusnju.
Nad tobom sunce najljepše sja

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 15 maj 2016, 20:19

ne može nama niti jedna zavjera ništa, ako mi budemo na visini zadatka :)
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 maj 2016, 20:21

a realno poslije ovog danas, i mene je strah..da se Sarajevo ovako nonsalantno poigrava sa evropom ?- sumnjivo u najmanju ruku
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 maj 2016, 20:22

Hajd sto se Sarajevo poigrava vec i Zelju kao da je bolio qrac danas za 4. mjestom ftw?

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 15 maj 2016, 20:23

Samo uvalit jedan u startu a onda drugi pa treci i odustace.... :mrgreen:

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 15 maj 2016, 20:24

pinoglavi je napisao/la:
Ja da razmisljam ovako prestao bi pratiti fudbal. Da je ostao jos jedan klub iz rs-a, a neki su imali sve u svojim rukama i opet zasluzeno ispali, ne bi bilo ove price. Kakve teorije zavjere Boze sacuvaj, pa da ovako razmisljam ne bi nijedan sport pratio. I sudije krivimo kroz cijelu sezonu, i prije svake utakmice uvijek bude samo da nas sudija ne zakine, a na kraju sami popusili titulu zbog nesrece protiv Zelje, poraza od Drine i zbog tog sto nas je Siroki razmontirao na Tusnju.
Bojim se da nisi skonto moj post, ili ja nisam tvoj :facepalm:
A sad adio...

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 15 maj 2016, 20:26

Ma losi ljudi nema tu puno pametovanja.raspad sistema.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 maj 2016, 20:26

Pozitiva je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
Bojim se da nisi skonto moj post, ili ja nisam tvoj :facepalm:
Uglavnom necu da vjerujem i razmisljam o tim teorijama zavjere :D
Nad tobom sunce najljepše sja

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 15 maj 2016, 20:28

Kakvi debili u pm :facepalm: eto namijesta se malom i nebitnom Radniku da bi zakinuli dva najbogatija kluba u ligi :urnebes: :clap:
This time next year we'll be millionaires.

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 15 maj 2016, 20:29

Ja da razmisljam ovako prestao bi pratiti fudbal. Da je ostao jos jedan klub iz rs-a, a neki su imali sve u svojim rukama i opet zasluzeno ispali, ne bi bilo ove price. Kakve teorije zavjere Boze sacuvaj, pa da ovako razmisljam ne bi nijedan sport pratio. I sudije krivimo kroz cijelu sezonu, i prije svake utakmice uvijek bude samo da nas sudija ne zakine, a na kraju sami popusili titulu zbog nesrece protiv Zelje, poraza od Drine i zbog tog sto nas je Siroki razmontirao na Tusnju.[/quote]
Bojim se da nisi skonto moj post, ili ja nisam tvoj :facepalm:[/quote]
Uglavnom necu da vjerujem i razmisljam o tim teorijama zavjere :D[/quote]
Pa ja. Ja sam se oglasio jer su vec pocele teorije kojekakve :D :thumbup:
A sad adio...

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 15 maj 2016, 20:44

JohnCleese je napisao/la:Raja, bojim se da nam je danasnja slika iz oba Sarajeva poslala poruku da je kup obecan Bijeljincima.
Samo ne znam, a volio bi znati, da li je to odradjeno i uz znanje naseg vrha.
Ako nije, a zaista se nadam da nije, cak sam uvjeren onda u srijedu idemo protiv Cele i njegovih 11, protiv savez, protiv sudije i bez Zebe

Ovo je jednostavna analogija nikakve carsijske price ili takve izmisljotine
izvinjavam se na upadu,ako je ista obecano onda mora biti u talu sa svim timovima uljucujuci i vas,nema ovdje jedan hoce drugi nece a ako je to tacno sto pises sjetim im se svima najmilijih. Mada sjeti se proslih sezona i insajdera ovaj pustio ovom onaj onom,Travnik ce dat Zelji kad ih ubi rahmetli Varupa,dace Sarajevu Veley pa nas ljudi ubise nogama itd Da je danas Borac uzeo gotovo bi sve bilo tj sve je u njihovim rukama bilo domaci teren,publika itd pa su ostali mogli namjestat koliko hoce ynaci niko nije nikom kriv,ispadanju Borca se najvise Slavija raduje,a ja se radujem sto necu morat gledat onu mocvaru kdo njih,draze mi na stadionu Borca tekme gledat

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 15 maj 2016, 20:47

a možda je Sarajevo onako kulerski pustilo Olimpicu jer su sigurni da Sloboda osvaja ĆUP i da idu u UEL :lolno: :mrgreen:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 15 maj 2016, 20:48

tuzlak1987 je napisao/la:Hajd sto se Sarajevo poigrava vec i Zelju kao da je bolio qrac danas za 4. mjestom ftw?
poslo mi drug slike iz I.Sarajeva teren je mocvara bukvalno bio ondje je bilo nemoguce igrat

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 15 maj 2016, 20:51

coelho41 je napisao/la:a možda je Sarajevo onako kulerski pustilo Olimpicu jer su sigurni da Sloboda osvaja ĆUP i da idu u UEL :lolno: :mrgreen:
i sta ima Sarajevo od toga,apsolutno nista jer je 0/1 bilo za Zelju a mi gubili tad,i po tom rezultatu Zeljo bi isao ako vi uzmete kup

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 15 maj 2016, 20:51

Izgleda da vam uprava želi našeg Kallasija... Sretno u Kupu!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 15 maj 2016, 20:54

NKMramor je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Jos da mi ko hoce objasnit kako da instaliram nasu ligu na menadjeru pa da pravim neke kombinacije za tim :mrgreen:
Kakav sam ja tim napravio za 3 sezone izlazaka u Evropu, haos. :urnebes: Teroriziram ostale ekipe u ligi. :kafa:
Kakvu sam ja ekipu napravio :o skoro pa svi na free, ali zato ekipa dere... U tri sezone osvojio 2 puta ligu i 2 puta Kup :tralala:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 maj 2016, 20:56

Neću da vjerujem u te teorije zavjere al bi prokometarisao malo tekmu na Koševu posto onu u Lukavici nisam gledao... KAKVA K U R C O B O LJ A IGRACA SARAJEVA :tokralju: :tokralju: :o :shock:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 15 maj 2016, 21:01

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Jos da mi ko hoce objasnit kako da instaliram nasu ligu na menadjeru pa da pravim neke kombinacije za tim :mrgreen:
Kakav sam ja tim napravio za 3 sezone izlazaka u Evropu, haos. :urnebes: Teroriziram ostale ekipe u ligi. :kafa:
Kakvu sam ja ekipu napravio :o skoro pa svi na free, ali zato ekipa dere... U tri sezone osvojio 2 puta ligu i 2 puta Kup :tralala:
Mojih trenutnih prvih 11:
----------------Dybala----------------
Quintero----------------------Živković
------Cartabria----------Štilić---------
Raul-------Rene Junior-----Matthews
--------Ivanov----------Cocalić--------
-------------------Iliev------------------

Ukratko da ne spamamo temu glupostima, kako sam se krpio u prve dvije sezone, a izlazio u grupnu fazu LP, pa izborio dva puta 1/16 finala EL, vile me nosale, sad' imam budžet k'o prosječan Bundesligaš i ganjam još jače igrače, moglo bi nekoliko ovih otpast'. Igrače dovodio na free i rate, zaradio dobro od pojedinaca. Cirkus. :rol: :kafa:
"Četvrta titula je tu, sasvim zasluženo. Iako smo titulu osvojili još u prošlom kolu, danas smo je ovjerili i pokazali da smo zasluženo na prvom mjestu", Benjamin Čolić.
"Znali smo i prije ove utakmice da smo šampioni, a danas smo ovo i potvrdili da smo najbolji tim u ligi." Nemanja Bilbija.
Pokazali da su najbolji u državi pobjedom nad juniorima i drugim timom Slobode i to samo 2:1. :damn: :clap: :clap:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 15 maj 2016, 21:22

Za ove teorije zavjere...Logičnije mi je da je to bio interni dogovor između Sarajeva, Olimpica i Želje...Sarajevo pusti Olimpicu, a Željo ne pobijedi Slaviju, Sarajevo ostane 4., a oba kluba imaju sigurnih 6 bodova sljedeće sezone. Da nije bilo dogovora Sarajevo bi rasulo vukove i opet završilo na četvrtom mjestu, vidilo se kako su ofirno i ležerno prilazili golu, mogli su ga dati kad su htjeli. Željo tu nije imao šta izgubiti, samo dobiti 6 bodova sljedeće sezone.
AKO je već nekih namještaljki bilo, to je izglednije, a ne nešto drugo. To na nas ne utiče ni u kome slučaju.
Kup je naš.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.