"Liverpool transfer rumours: Morata £40m bid mooted, top clubs join Gotze race, Loris Karius linked.."
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
kako se neko sprda sa ovim moratom, sta kazu ide u manchester za 60milAmsterdam1312 je napisao/la:Sva ti se vrata što se tiče transfera otvaraju ako dobiju finale..Onda je sve moguće
"Liverpool transfer rumours: Morata £40m bid mooted, top clubs join Gotze race, Loris Karius linked.."
Vidi ga što je pustio kosicu, u prvi mah mi se učini da je Randall otišao u Rangerse. Po meni očekivano, dečko hoće da igra a svjestan je da ne bi dobijao puno šanse sljedeće sezone, povreda ga je spriječila da napreduje. Puno sreće mu želim.pride_of_merseyside je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Bar ode u simpatičan klub. Sretno.
Ko kaže da smo ostali bez Lige prvakaHendo je napisao/la:Bez lige prvaka ostasmo zbog 6 bodova, šteta. Sad sve posvetiti osvajanju Lige Evrope. Sreća Hendo i Can su se oporavili.
Mislio sam na Ligu Prvaka kroz Premiership, a ovako nažalost još nije sigurno.Carlo je napisao/la:Ko kaže da smo ostali bez Lige prvakaHendo je napisao/la:Bez lige prvaka ostasmo zbog 6 bodova, šteta. Sad sve posvetiti osvajanju Lige Evrope. Sreća Hendo i Can su se oporavili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.