FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Osvetiše se" kitari i seljo" banjalučko-prijedorskom sudačkom lobiju.
Odoše Borac i Slavija u drugu ligu.Iz RS će u narednoj sezoni igrati 2 kluba.Radnik i(.......?).
Odoše Borac i Slavija u drugu ligu.Iz RS će u narednoj sezoni igrati 2 kluba.Radnik i(.......?).
Ja volim FK Tuzla City
Ma sarajlije nastimase ne pomoze ni prekid u bl za. Pregovore 

Odlicna sezona iza nas, ostat ce uvijek zal za titulom ali raduje cinjenica da Sloboda iz dana u dan samo jača!
-
- Kontakt:

FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
Jos da mi ko hoce objasnit kako da instaliram nasu ligu na menadjeru pa da pravim neke kombinacije za tim 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Nije nama još sezona gotova.VelikiKemo je napisao/la:![]()
![]()
![]()
slijede pojačanja

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Jel FM i koji je, ovaj novi? Uvijek imaš editor unutar program files, pa zamjeniš klubove iz, recimo mađarske i staviš našeDoeTz je napisao/la:Jos da mi ko hoce objasnit kako da instaliram nasu ligu na menadjeru pa da pravim neke kombinacije za tim

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Pogodi i Ahmetović nakon Bog dragi zna koliko.. Ahahaha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Kakav sam ja tim napravio za 3 sezone izlazaka u Evropu, haos.DoeTz je napisao/la:Jos da mi ko hoce objasnit kako da instaliram nasu ligu na menadjeru pa da pravim neke kombinacije za tim

Ahmet ga zabija Radniku u srijedustaragarda je napisao/la:Pogodi i Ahmetović nakon Bog dragi zna koliko.. Ahahaha

. . . .bez obzira, kvalitetniji smo od Zrinjskog i svako objektivan bi to trebao reći. Ipak na dva fronta i opet ostati na vrhu nije mala stvar. Imali smo priliku da osvojimo titulu i da dovedemo konkretna i ciljana pojačanja od jednog ili dva igrača. Ali, šta je tu je.Izjave pojedinaca da se ne mijenja pobjednička ekipa, ne stoji i tako ne trebamo razmišljati u budućnosti. Nadam se da ćemo konačno napustiti luzersko razmišljanje i raditi dosta iskusnije i pametnije.
. . .Dojam sa današnje tekme je da smo izgledali konkretnije i opasnije od njih . . .
. . .Dojam sa današnje tekme je da smo izgledali konkretnije i opasnije od njih . . .
Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 15 maj 2016, 19:42, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Ako ne uložimo u igrače, bilo ove što su već tu ,bilo pojačanja , mogli bi i ligu za opstanak iskusit.. Kakvi god da su ti koji će doć ,moraće ih biti puno. Da niko ne ode, treba nam još minimum šest igrača da budemo konkurentni. A imam osjećaj da će i iduća sezona što se tiče uprave biti "tranzicijska ", kao i ova . Ove smo prebacili normu nekim čudom a iduće sumnjam da ćemo bit u takvoj situaciji, ako se ova politika šparanja na igračkom kadru nastavi. I opet ćemo ovde i šire čupat kosu razmišljajući treba li nama kup, ili titula , ili izlazak u Evropu , ili stabilan finansijski saldo ...
Da ne idemo u off puno ako imas gdje upute za to posalji na pp ak ti nije mrskoRimes87 je napisao/la:Jel FM i koji je, ovaj novi? Uvijek imaš editor unutar program files, pa zamjeniš klubove iz, recimo mađarske i staviš našeDoeTz je napisao/la:Jos da mi ko hoce objasnit kako da instaliram nasu ligu na menadjeru pa da pravim neke kombinacije za tim

@Mramor pa to i ja hocu brajto

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Za ovjeru pobjede od 0-4Thranduil je napisao/la:Ahmet ga zabija Radniku u srijedustaragarda je napisao/la:Pogodi i Ahmetović nakon Bog dragi zna koliko.. Ahahaha

Zezam se naravno, bit ce gutavo u Bijeljini. Sto se Ahmeta tice ja bi volio da ostane u timu ako ima motiva za ovu ligu, samo da realizaciju posebno usavrsava na treningu.
Nad tobom sunce najljepše sja
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sto se tice pojacanja, prvo treba zadrzati sto vise postojecih igraca..a opet izvjesno je da neke treba prodati tipa Ordagica i Pirica da se uzme sto vise novaca..a kako zadrzati igrace profila Kostica i Sarica nakon ovakvih sezona, posebno kad se zna da su slobodni igraci?
treba opet pametno dovoditi, treba pazariti u Borcu, ima tu kvaliteta tipa Jovica, mladi stoper Popovic za klupe zasticeno godiste, Ajdin Redzic isto zasticeno godiste posto mislim da kad ispadnes iz lige ugovori prestaju da vaze..ima i J.Bogdanovic, Kaudio ili kako vec iz Travnika..treba kao i do sada kupovati prvo pametno i jeftino pa onda loviti kapitalce
takodjer iz Celika se mora dovesti nesto, ljudi imaju strasnu ekipu. Dedic, Karic, odbrana, ovi mladici, Dzidic da ne govorim- sve potencijal za nas
treba opet pametno dovoditi, treba pazariti u Borcu, ima tu kvaliteta tipa Jovica, mladi stoper Popovic za klupe zasticeno godiste, Ajdin Redzic isto zasticeno godiste posto mislim da kad ispadnes iz lige ugovori prestaju da vaze..ima i J.Bogdanovic, Kaudio ili kako vec iz Travnika..treba kao i do sada kupovati prvo pametno i jeftino pa onda loviti kapitalce
takodjer iz Celika se mora dovesti nesto, ljudi imaju strasnu ekipu. Dedic, Karic, odbrana, ovi mladici, Dzidic da ne govorim- sve potencijal za nas
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
u Travniku nije loš ni onaj Zec, mlad momak, čini mi se 21 da ima.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
ma ja, kupi ključne igrače i oslabi nas u ligi 12 da ispadnemo, pa onda dolazi u Zenicu igrat Evropuultrasstyle_tz je napisao/la: takodjer iz Celika se mora dovesti nesto, ljudi imaju strasnu ekipu. Dedic, Karic, odbrana, ovi mladici, Dzidic da ne govorim- sve potencijal za nas

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- JohnCleese
- Kontakt:
Raja, bojim se da nam je danasnja slika iz oba Sarajeva poslala poruku da je kup obecan Bijeljincima.
Samo ne znam, a volio bi znati, da li je to odradjeno i uz znanje naseg vrha.
Ako nije, a zaista se nadam da nije, cak sam uvjeren onda u srijedu idemo protiv Cele i njegovih 11, protiv savez, protiv sudije i bez Zebe
Ovo je jednostavna analogija nikakve carsijske price ili takve izmisljotine
Ako nije, a zaista se nadam da nije, cak sam uvjeren onda u srijedu idemo protiv Cele i njegovih 11, protiv savez, protiv sudije i bez Zebe
Ovo je jednostavna analogija nikakve carsijske price ili takve izmisljotine
Zadnja izmjena: JohnCleese, dana/u 15 maj 2016, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Hoce li biti nasih na tribinama u bijeljini mimo kaveza, imate li kakvih info?
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
To sam i ja pomislio kada sam gledao kako se odigravaju utakmice po SA. Nadam se da se varamo.JohnCleese je napisao/la:Raja, bojim se da nam je danasnja slika iz oba Sarajeva poslala poruku da je kup obecan Bijeljincima.
Ako nije, a zaista se nadam da nije, cak sam uvjeren onda u srijedu idemo protiv Cele i njegovih 11, na savez, na sudije i bez Zebe
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.