ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Bravo Andy , odličan meč. Sad valja čekati RG. 

"We need to suffer. And we need to fight."
Andy.
O ovome sam govorio @Claus.

O ovome sam govorio @Claus.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Bravo Andy,zaslužio je i Škot da omasti brkove kontra Novaka,.
Za Noleta svakako razlog više da se što bolje pripremi za RG,.
Za Noleta svakako razlog više da se što bolje pripremi za RG,.
Gdje sam ja napisao o mrznji jednog ili drugog igraca u ovom postu? Sto izmisljas?LeSa je napisao/la:...

Prcam tebe jer si utripovo da je Novak covjek koji ne moze izgubit i da svi mecevi koje on odigra zavise iskljucivo od njega a protivnici se nista ne pitaju, igrali dobro igrali lose isti qrac jer krajnji ishod zavisi od Novaka.

Ne vidim razloga da mi ovaj ogavni Skot bude drazi od komsije.

Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 15 maj 2016, 19:00, ukupno mijenjano 2 puta.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Mari je u strasnoj formi na sljaci , ovakvom igrom moze uzeti rg...
bodi123 je napisao/la:Gdje sam ja napisao o mrznji jednog ili drugog igraca u ovom postu? Sto izmisljas?LeSa je napisao/la:...![]()
Prcam tebe jer si utripovo da je Novak covjek koji ne moze izgubit i da svi mecevi koje on odigra zavise iskljucivo od njega a protivnici se nista ne pitaju, igrali dobro igrali lose isti qrac jer krajnji ishod zavisi od Novaka.![]()
Ne vidim razloga da mi ovaj ogavni Skot bude drazi od komsije.
Nisam ni rekao u ovom postu nego od jučer ili neki dan. A evo i potvrđuješ, komšija ovo ono a svršavaš tu na poraz komšije

Mene nemaš šta da prcaš, meni ni iz džepa ni u džep. Kada je neko bolji od onog koga ja simpatišem ili za koga navijam, to ću i reći a Andy je danas bio bolji protivnik i zasluženo osvojio Rim. Ne služim se tinejdžerskim govorom kao ti u većini mečeve kada tvoj "dragi" komšija nekoga dobije sa onom poznatom (POKLONIO mu protivnik ovo, ono).

Zadnja izmjena: LeSa, dana/u 15 maj 2016, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
Ma Murray nije nista posebno odigrao. Kriv je teren koji je bio u katastrofalnom stanju i kisa , kako je Djoka i rekao sudiji jel 

27.10.2020
'Ajmo malo izmišljati Casperove izjave ?leorey je napisao/la:Ma Murray nije nista posebno odigrao. Kriv je teren koji je bio u katastrofalnom stanju i kisa , kako je Djoka i rekao sudiji jel

Andy zasluzeno, dobro je odigrao citav turnir!
Po Novaka je bolje sto mec nije otisao u 3 seta, ionako se vec previse istrosio prethodnih dana...Sad se sto bolje spremiti i konacno osvojiti taj RG!
Po Novaka je bolje sto mec nije otisao u 3 seta, ionako se vec previse istrosio prethodnih dana...Sad se sto bolje spremiti i konacno osvojiti taj RG!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Opet izmisljas, nadji mi recenicu gdje ja svrsavam na pobjedu Skota?
Napisao sam jednu recenicu o mecu i to nakon zavrsetka, Murray ga ja pocistio, jesam tu nesto slagao? Da ga je Djokovic pomeo kao sto zna napisao bi isto i vozdra, kakav si ti lik.
Naravno da te imam prcat, zato sto si juce napisao 5 postova o tome kako ce Djokovic danas dobiti Murraya i sta sve vec, kako ce mu Skot pokloniti pokusavajuci da ispanes humoristican. ali...

Napisao sam jednu recenicu o mecu i to nakon zavrsetka, Murray ga ja pocistio, jesam tu nesto slagao? Da ga je Djokovic pomeo kao sto zna napisao bi isto i vozdra, kakav si ti lik.
Naravno da te imam prcat, zato sto si juce napisao 5 postova o tome kako ce Djokovic danas dobiti Murraya i sta sve vec, kako ce mu Skot pokloniti pokusavajuci da ispanes humoristican. ali...

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovo i nije baš dobro za Novaka. Tri igrača je razbudio. Nadal, Nishikori i Murray su vidjeli da mogu i još ako budu u istom žrijebu, vrlo teško će to sve Nole izdržat. Andy ne može prije finala. Ako dobije nešto ovako, teško da će izdržat: 1/4 Kei, 1/2 Nadal i finale Andy.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
LIK koji te čita kao bukvarbodi123 je napisao/la:Opet izmisljas, nadji mi recenicu gdje ja svrsavam na pobjedu Skota?![]()

Na Novakove pobjede na ovom pdf-u većinom pišeš u fazonu, "dotični" mu pokonio pobjedu, dakle 'kani se šupljih molim te, nismo djeca... Ili ?
I još jednom, meni ni iz džepa ni u džep. Mogu simpatisati/navijati za nekoga, ali da me neko zbog toga može prcati, teško burazeru. Nego nađi ti sebi drugi hobi, ovaj ti ne ide baš

Ako računamo da Andy bude u ovako sjajnoj formi a Nole ne digne svoju igru na nivo više kao što zna, ovo što pišeš itekako ima smisla.Unofficialpage je napisao/la:Ovo i nije baš dobro za Novaka. Tri igrača je razbudio. Nadal, Nishikori i Murray su vidjeli da mogu i još ako budu u istom žrijebu, vrlo teško će to sve Nole izdržat. Andy ne može prije finala. Ako dobije nešto ovako, teško da će izdržat: 1/4 Kei, 1/2 Nadal i finale Andy.
No vidit ćemo, ima još vremena do R.G-a.
da, veome će biti interesantno vidjeti žrijeb u RG, i ko će biti stavljen na 4 a ko na 5.
neko će već od četvrtfinala morati ozbiljno igrati, osim toga best of five znači tu i tamo pet setova, pa još ako se i kiša umješa pa bude manje odmora moglo bi biti svega
neko će već od četvrtfinala morati ozbiljno igrati, osim toga best of five znači tu i tamo pet setova, pa još ako se i kiša umješa pa bude manje odmora moglo bi biti svega
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 15 maj 2016, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Samopouzdanje je čudna stvar. Ali i Andy danas nije odigrao na najvećem nivou, može i on bolje, pogotovo na tri seta. Sad su vidjeli da mogu i to će iskoristit. Ali zavisi i od Stana i Thiema, mogu i oni svima račune pomrsit. Stan je i prošle godine ovako odigrao pa na RG pomeo konkurenciju. Uglavnom, mislim da će RG biti vrlo zanimljiv i da Nole nije apsolutni favorit za titulu, kao što je bio na AO.LeSa je napisao/la:Ako računamo da Andy bude u ovako sjajnoj formi a Nole ne digne svoju igru na nivo više kao što zna, ovo što pišeš itekako ima smisla.Unofficialpage je napisao/la:Ovo i nije baš dobro za Novaka. Tri igrača je razbudio. Nadal, Nishikori i Murray su vidjeli da mogu i još ako budu u istom žrijebu, vrlo teško će to sve Nole izdržat. Andy ne može prije finala. Ako dobije nešto ovako, teško da će izdržat: 1/4 Kei, 1/2 Nadal i finale Andy.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
naravno da je apsolutni favorit 

Ne znam koliko bolje može, vjerovatno je danas bio jako blizu svog maximuma, vozao je Noleta tamo 'vamo sa fenomalnim izmjenama i sveo pogreške na minimum. Da ne govorim koliko dobro se kretao, za svaku pohvaluUnofficialpage je napisao/la:Samopouzdanje je čudna stvar. Ali i Andy danas nije odigrao na najvećem nivou, može i on bolje, pogotovo na tri seta. Sad su vidjeli da mogu i to će iskoristit. Ali zavisi i od Stana i Thiema, mogu i oni svima račune pomrsit. Stan je i prošle godine ovako odigrao pa na RG pomeo konkurenciju. Uglavnom, mislim da će RG biti vrlo zanimljiv i da Nole nije apsolutni favorit za titulu, kao što je bio na AO.LeSa je napisao/la:Ako računamo da Andy bude u ovako sjajnoj formi a Nole ne digne svoju igru na nivo više kao što zna, ovo što pišeš itekako ima smisla.Unofficialpage je napisao/la:Ovo i nije baš dobro za Novaka. Tri igrača je razbudio. Nadal, Nishikori i Murray su vidjeli da mogu i još ako budu u istom žrijebu, vrlo teško će to sve Nole izdržat. Andy ne može prije finala. Ako dobije nešto ovako, teško da će izdržat: 1/4 Kei, 1/2 Nadal i finale Andy.

Stan je čudan lik, nema ga nigdje i onda BOOM.
Biće jako zanimljiv R.G to je činjenica
Novakovu igru komentarisem kada odigra protiv Federera, Murraya,Nadala ili eventualno Keia. A to je 5% od Novakovih pobjeda, znaci ta VECINA sto ti pises je nigdje veze s vezom.LeSa je napisao/la: LIK koji te čita kao bukvar
Na Novakove pobjede na ovom pdf-u većinom pišeš u fazonu, "dotični" mu pokonio pobjedu, dakle 'kani se šupljih molim te, nismo djeca... Ili ?
I još jednom, meni ni iz džepa ni u džep. Mogu simpatisati/navijati za nekoga, ali da me neko zbog toga može prcati, teško burazeru. Nego nađi ti sebi drugi hobi, ovaj ti ne ide baš
Pisao sam o chokovima Rogera protiv Novaka, sto ti mogu potvrditi i navijaci samog RFa. Pisao sam kada Kei 'harakiri' nestane sa terena nakon fantasticnih setova, protiv Nadala nisam nikada jer je Djokovic jaci trenutno, osim zadnje pobjede gdje je Rafa imao 5 set lopti i set u rukama, ali sve je uspio prokockati. Protiv Andya nemam sta pisati, citav teniski svijet zna kakav je to luzer i opstepoznata cinjenica mu je skidanje gaca protiv svog vrsnjaka. Znaci rijesili smo i ovaj mit o poklanjanju.
Ti ces mi reci sta da ja pratim, a?

Ovo je ujedno i moj posljednji post k tebi, jer nema svrhe da se prepiremo kao neke pubertetlije na ovom pdfu. Mozemo to rijesiti na P.P svakako.
bodi123 je napisao/la:Novakovu igru komentarisem kada odigra protiv Federera, Murraya,Nadala ili eventualno Keia. A to je 5% od Novakovih pobjeda, znaci ta VECINA sto ti pises je nigdje veze s vezom.
Pisao sam o chokovima Rogera protiv Novaka, sto ti mogu potvrditi i navijaci samog RFa. Pisao sam kada Kei 'harakiri' nestane sa terena nakon fantasticnih setova, protiv Nadala nisam nikada jer je Djokovic jaci trenutno, osim zadnje pobjede gdje je Rafa imao 5 set lopti i set u rukama, ali sve je uspio prokockati. Protiv Andya nemam sta pisati, citav teniski svijet zna kakav je to luzer i opstepoznata cinjenica mu je skidanje gaca protiv svog vrsnjaka. Znaci rijesili smo i ovaj mit o poklanjanju.
Ti ces mi reci sta da ja pratim, a?![]()
Ovo je ujedno i moj posljednji post k tebi, jer nema svrhe da se prepiremo kao neke pubertetlije na ovom pdfu. Mozemo to rijesiti na P.P svakako.
Izvini molim te, ja se ne ponašam ko pubertetlija, to možeš za sebe da tvrdiš.
Andy je danas sasvim zasluženo pobijedio i to je sva mudrolija.
Od tebe čovjek samo čita postove... poklonio ovom, poklonio onom.
Misliš li zaista da takvim upisima doprinosiš kvaliteti ovog pdf-a što ćeš hejtat jednog igrača.
Ne volim ni ja Nadala pa ne kenjam o njegovim pobjedama nego gledam i uživam u tenisu ovih majstora dok im karijere još uvijek traju, te čestitam kako koji zasluži a Andy je to danas itekako zaslužio.
Promijeni malo film, i tebi će biti lakše

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Raspravu o tome ko koga voli ili mrzi možete na pp nastaviti a ovdje ćemo o tenisu.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.