E to ne znam, nadam se da jeste.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:To znaci da je 100% zavrsio papire sa RusimaDino_TM je napisao/la:Bio Zeba !
Imate vijest na pocetnoj.
EDIT: Ipak pise tamo na pocetnoj da nije jos ...
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
E to ne znam, nadam se da jeste.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:To znaci da je 100% zavrsio papire sa RusimaDino_TM je napisao/la:Bio Zeba !
Imate vijest na pocetnoj.
nije bio nijedan od te dvojice koliko sam ja vidio , vecina ovih igraca na probi su neafirmisani mladi igraci i nasi junioritm_ludak je napisao/la:meni se ucini onaj ja msm na 7 il 8 slici pelak :/ a mislim da sam vidio onog iz sirokog karoglana :/ nezz bgm licio mi lik na njega
lik na slici 4 lici na pelaka pravo :/ a za karoglana mi se ucinilo :/lottdogg je napisao/la:nije bio nijedan od te dvojice koliko sam ja vidio , vecina ovih igraca na probi su neafirmisani mladi igraci i nasi junioritm_ludak je napisao/la:meni se ucini onaj ja msm na 7 il 8 slici pelak :/ a mislim da sam vidio onog iz sirokog karoglana :/ nezz bgm licio mi lik na njega
ja se bas ne bih slozio sa tobom sto se tice dake , lik se trudio i sve je to ok , al opet nije uradio ono sto se od njega ocekuje kao napadaca , da postize golove , lik uradi sve kako treba i onda ness glumi , pokusava neke poteze umjesto da jednostavno pogodi gol ,Arogantni je napisao/la:Ja vam licno mogu reci da znam 3 lika sa prozivke od kojih ce 1 vjerovatno potpisat jer je strasan igrac a to su :Haris Burina to je igrac koji je vrlo dobar i ima brzinu i zavidnu tehniku i on ce vjerovatno potpisat proslu sezonu igro u Iskri i bio najbolji a predproslu u Ozrenu iz Semizovca i ima otprilike 23-24 godine,drugi je Dario Slamnik 92godiste talentovan momak ali ako potpise igrace prvo za juniore a prosle godine je igro u kantonalcu UNIS Vogosca, a treci je takodjer bivsi igrac Iskre Irhad Smajic koga je Osim htio i na zimskim pripremama da proba a vrlo je mlad ja mislim da ima 20 godina,,.. a sto se tice samog treninga onog Serdrevica,H.Besliju treba pod hitno otjerati,Serdarevic igro stopera likovi ga prolazili isto ko da i neigra dok je Haris promasio ono sto nebi nija promasio s 1 metra okruglo prazan go a uz to nista nije pokazo,,,.Srdjan Stanic ce sigurno na razgovor kod Osima jer se lik totalno udebljo i oni sto su prozivali Daku nek se sad usute lik bio uz Zebu i Culuma najjaci na treningu laco nema sta nije radio steta sto nije dao go,Bajro dao 2 gola a mogao je jos bar 2 gola dat, i nadam se da ce Zeba potpisat...
Gledao sam ga u Prvoj ligi, talentovan igrac, bit' ce dobar napadac od njega.Arogantni je napisao/la: a treci je takodjer bivsi igrac Iskre Irhad Smajic koga je Osim htio i na zimskim pripremama da proba a vrlo je mlad ja mislim da ima 20 godina
Ma Alena bi prepozno' i kad se ošiša, majstor je toArogantni je napisao/la:Da nastavim dalje sa izlaganjem neznam jesam li corav ali mise ucinilo da nije bilo Mesanovica na prozivci ili se frajer ipak osisao pa ga nisam primjetio, Beslija M. je dokazao da je igracina iako je imao dosta problema sa povredama, na prozivci se pojavio i Sanid Halilovic vjeciti talenat u hrvatskoj ali nista nije pokazao sto je vrijedno pomena na prozivci se pojavio i dugocekani Teo Kardum koji takodje nije nista posebno, ali me danas ipak Zeba impresionirao sa svojim potezom kada je lika bacio ja mislim da i dalje taj gleda u nebo kako ga je trznuo,, stvarno neznam koji je broj bio Gancev a ako je bio 5 onda se dosta dobro pokazao jer mi je taj broj zapeo za oko,,, a Seha ako ostane imace stvarno ozbiljnu konkurenciju jer Karic nije nimalo los golman...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.