FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Dino_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Dino_TM » 18 jun 2010, 19:40

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
Dino_TM je napisao/la:Bio Zeba !
Imate vijest na pocetnoj.
To znaci da je 100% zavrsio papire sa Rusima :?:
E to ne znam, nadam se da jeste.

EDIT: Ipak pise tamo na pocetnoj da nije jos ...

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 18 jun 2010, 20:06

Valjalo bi da Zajko potpiše...upravo zamišljam Zajku kako trese mreze protivnicima u Europi... :)
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 18 jun 2010, 20:10

evo sad sa treninga napravljeno nekoliko ekipa koje su igrale medjusobbno turnir , Zeba odmah pokazao kakav je majstor i zabio sjajan gol , golman karic koji je dosao iz zvijezde me dojmio drama , covjek ce biti zestoka konkurencija sehi po onome sto sam danas mogao vidjet

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 18 jun 2010, 20:13

23 su bila nova igrača, od toga 11 omladinaca. Zna li neko ostatak? Znam za Zebu, Vidovića, a ko su ostali? Ako neko zna, neka postavi, unaprijed zahvaljujem :D

tm_ludak
Kontakt:

Post Postao/la tm_ludak » 18 jun 2010, 20:23

meni se ucini onaj ja msm na 7 il 8 slici pelak :/ a mislim da sam vidio onog iz sirokog karoglana :/ nezz bgm licio mi lik na njega

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 18 jun 2010, 20:25

tm_ludak je napisao/la:meni se ucini onaj ja msm na 7 il 8 slici pelak :/ a mislim da sam vidio onog iz sirokog karoglana :/ nezz bgm licio mi lik na njega
nije bio nijedan od te dvojice koliko sam ja vidio , vecina ovih igraca na probi su neafirmisani mladi igraci i nasi juniori

tm_ludak
Kontakt:

Post Postao/la tm_ludak » 18 jun 2010, 21:04

lottdogg je napisao/la:
tm_ludak je napisao/la:meni se ucini onaj ja msm na 7 il 8 slici pelak :/ a mislim da sam vidio onog iz sirokog karoglana :/ nezz bgm licio mi lik na njega
nije bio nijedan od te dvojice koliko sam ja vidio , vecina ovih igraca na probi su neafirmisani mladi igraci i nasi juniori
lik na slici 4 lici na pelaka pravo :/ a za karoglana mi se ucinilo :/

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 18 jun 2010, 21:10

slika 4 Radovanovic, Haris Beslija, Rovcanin, Kerla i Gancev

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 18 jun 2010, 21:15

Ja vam licno mogu reci da znam 3 lika sa prozivke od kojih ce 1 vjerovatno potpisat jer je strasan igrac a to su :Haris Burina to je igrac koji je vrlo dobar i ima brzinu i zavidnu tehniku i on ce vjerovatno potpisat proslu sezonu igro u Iskri i bio najbolji a predproslu u Ozrenu iz Semizovca i ima otprilike 23-24 godine,drugi je Dario Slamnik 92godiste talentovan momak ali ako potpise igrace prvo za juniore a prosle godine je igro u kantonalcu UNIS Vogosca, a treci je takodjer bivsi igrac Iskre Irhad Smajic koga je Osim htio i na zimskim pripremama da proba a vrlo je mlad ja mislim da ima 20 godina,,.. a sto se tice samog treninga onog Serdrevica,H.Besliju treba pod hitno otjerati,Serdarevic igro stopera likovi ga prolazili isto ko da i neigra dok je Haris promasio ono sto nebi nija promasio s 1 metra okruglo prazan go a uz to nista nije pokazo,,,.Srdjan Stanic ce sigurno na razgovor kod Osima jer se lik totalno udebljo i oni sto su prozivali Daku nek se sad usute lik bio uz Zebu i Culuma najjaci na treningu laco nema sta nije radio steta sto nije dao go,Bajro dao 2 gola a mogao je jos bar 2 gola dat, i nadam se da ce Zeba potpisat...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 18 jun 2010, 21:21

Arogantni je napisao/la:Ja vam licno mogu reci da znam 3 lika sa prozivke od kojih ce 1 vjerovatno potpisat jer je strasan igrac a to su :Haris Burina to je igrac koji je vrlo dobar i ima brzinu i zavidnu tehniku i on ce vjerovatno potpisat proslu sezonu igro u Iskri i bio najbolji a predproslu u Ozrenu iz Semizovca i ima otprilike 23-24 godine,drugi je Dario Slamnik 92godiste talentovan momak ali ako potpise igrace prvo za juniore a prosle godine je igro u kantonalcu UNIS Vogosca, a treci je takodjer bivsi igrac Iskre Irhad Smajic koga je Osim htio i na zimskim pripremama da proba a vrlo je mlad ja mislim da ima 20 godina,,.. a sto se tice samog treninga onog Serdrevica,H.Besliju treba pod hitno otjerati,Serdarevic igro stopera likovi ga prolazili isto ko da i neigra dok je Haris promasio ono sto nebi nija promasio s 1 metra okruglo prazan go a uz to nista nije pokazo,,,.Srdjan Stanic ce sigurno na razgovor kod Osima jer se lik totalno udebljo i oni sto su prozivali Daku nek se sad usute lik bio uz Zebu i Culuma najjaci na treningu laco nema sta nije radio steta sto nije dao go,Bajro dao 2 gola a mogao je jos bar 2 gola dat, i nadam se da ce Zeba potpisat...
ja se bas ne bih slozio sa tobom sto se tice dake , lik se trudio i sve je to ok , al opet nije uradio ono sto se od njega ocekuje kao napadaca , da postize golove , lik uradi sve kako treba i onda ness glumi , pokusava neke poteze umjesto da jednostavno pogodi gol ,

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 18 jun 2010, 21:33

Arogantni je napisao/la: a treci je takodjer bivsi igrac Iskre Irhad Smajic koga je Osim htio i na zimskim pripremama da proba a vrlo je mlad ja mislim da ima 20 godina
Gledao sam ga u Prvoj ligi, talentovan igrac, bit' ce dobar napadac od njega.

Na slici 13, prvi s lijeve strane od golmana, u pozadini, je Sanid Halilovic!
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 18 jun 2010, 21:48

Da nastavim dalje sa izlaganjem neznam jesam li corav ali mise ucinilo da nije bilo Mesanovica na prozivci ili se frajer ipak osisao pa ga nisam primjetio, Beslija M. je dokazao da je igracina iako je imao dosta problema sa povredama, na prozivci se pojavio i Sanid Halilovic vjeciti talenat u hrvatskoj ali nista nije pokazao sto je vrijedno pomena na prozivci se pojavio i dugocekani Teo Kardum koji takodje nije nista posebno, ali me danas ipak Zeba impresionirao sa svojim potezom kada je lika bacio ja mislim da i dalje taj gleda u nebo kako ga je trznuo,, stvarno neznam koji je broj bio Gancev a ako je bio 5 onda se dosta dobro pokazao jer mi je taj broj zapeo za oko,,, a Seha ako ostane imace stvarno ozbiljnu konkurenciju jer Karic nije nimalo los golman...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 18 jun 2010, 21:51

Danas na treningu preko 40 igrača :D Dobro, bilo je dosta juniora.Zeba bi ako potpiše mogao adekvatno zamjeniti Bekrića ako ne i bolje jer sam siguran da ima bolji zadnji pas al otom potom :) Posebno me je interesovao Gančev kojem je Amar danas dao da igra više štopera nego beka i po nekoliko situacija se moglo vidjeti da je momak super rješenje stvarno.U skoku je dobar, iskusan, ima dobar i siguran pas.Čola je igrao isto beka danas i njega će Amar vjerovatno negdje drugo bolje iskoristiti.Golma Karić i više nego dobar, sve je čovjek skino :)
Ja danas uglavnom špica dobrog nisam vidio, to će Amar vjerovatno još i gledati što se tiče pojačanja jer Popović danas katastrofa bez obzira što je prvi trening.
Alen danas nije trenirao ...
Bilo je dobrih u onoj ekipi što je bila za dokazivanje pa vidjet ćemo :)
Željo - My first love!!!

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 18 jun 2010, 21:54

Arogantni je napisao/la:Da nastavim dalje sa izlaganjem neznam jesam li corav ali mise ucinilo da nije bilo Mesanovica na prozivci ili se frajer ipak osisao pa ga nisam primjetio, Beslija M. je dokazao da je igracina iako je imao dosta problema sa povredama, na prozivci se pojavio i Sanid Halilovic vjeciti talenat u hrvatskoj ali nista nije pokazao sto je vrijedno pomena na prozivci se pojavio i dugocekani Teo Kardum koji takodje nije nista posebno, ali me danas ipak Zeba impresionirao sa svojim potezom kada je lika bacio ja mislim da i dalje taj gleda u nebo kako ga je trznuo,, stvarno neznam koji je broj bio Gancev a ako je bio 5 onda se dosta dobro pokazao jer mi je taj broj zapeo za oko,,, a Seha ako ostane imace stvarno ozbiljnu konkurenciju jer Karic nije nimalo los golman...
Ma Alena bi prepozno' i kad se ošiša, majstor je to ;)
Jeste, broj 5, igrao sa Kerlom danas u zadnjoj liniji i Višćom ko' lijevim bekom :D
Željo - My first love!!!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 18 jun 2010, 21:54

Ma valjda ćemo naći i dobrog napadača, ali ne brinem se ja, i bez pojačanja u obliku napadača ne bi trebalo biti brige

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 18 jun 2010, 21:59

ZAJKO ZEBA ZADUŽIO DESETKU! ;) Vuvuzele su ZAKON! :mrgreen:
1996

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 18 jun 2010, 22:05

"Ono što mogu reći jeste da ćemo se boriti kao lavovi, a u kvalifikacijama za LP puno toga će ovisiti i o žrijebu", rekao je Osim.
1996

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 18 jun 2010, 22:25

Sampioni sretno u novoj sezoni,borite se i ostavite srce na teren pa kakvi god rezultati bili.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

legenda fudbala
Kontakt:

Post Postao/la legenda fudbala » 18 jun 2010, 22:40

Medju novim prisutnim definitivno najbolje se pokazao mladi Zlatan Burina. Momak je rođen u Sarajevu ,pokazao je da je tehnicki ubjedljivo najbolji, skolovan igrac a ima i brzinu. On bi trebao potpisati, treba nam vise ovakvih igraca.Ja sam čuo da je igrao za Iskru iz Bugojna na poziciji ofanzivni lijevi vezni,a danas iako je igrao na drugom mjestu pokazao je zavidne kvalitete. Od prvotimaca su najbolji bili Zajko Zeba i Spahić Bajro (odlično se kretao i dao dva gola).
Zadnja izmjena: legenda fudbala, dana/u 18 jun 2010, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.

jug je samo jedan
Kontakt:

Post Postao/la jug je samo jedan » 18 jun 2010, 22:44

ove sezone proljecemo kroz ligu,jedva cekam da pocne liga
-----za želju se ne navija zeljo se voli-----

------------amar amar osim osim------------

----------------žeeeeeeljoooo--------------

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.