Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kad smo kod roštilja, ima da ga raspalim u nedjelju. Nisam dugo, pobogu. Poželio sam smrditi na onaj dim i ta s*anja. Još pivo, ležaljke ili neke stolice i gledanje žena na jezeru. Znači, game, set & match.Emir_ZENICA je napisao/la:Pivo i rostilj nista bolje...uh sto mi tesko sjeda ovo pisanje o hranima sve je dobro ,samo nek se mezi
Ja igr'o samo Tekken 3. Sjećam se Yoshimitsua, Eddyja, Paula i takvih likova.bavarian_bk je napisao/la:Jel ko od vas igrao igricu TekkenJa sam igrao sve dijelove osim ove 6 . Nesto mi nikad nije bilo jasno sta je Jin Kazuyi i Heihachiju i otkud mu oni geni đavola
![]()
Monolog je napisao/la: Kad smo kod roštilja, ima da ga raspalim u nedjelju. Nisam dugo, pobogu. Poželio sam smrditi na onaj dim i ta s*anja. Još pivo, ležaljke ili neke stolice i gledanje žena na jezeru. Znači, game, set & match.
Idemo na Bistaračko jezero. To ti je između Tuzle i Lukavca(puno bliže Lukavcu, tako da...), pa ćemo se zadati k'o pravi. Vjerovatno ćemo iznajmiti kućice ili prikolice pa ostati cijelu noć, da se pijani ne vraćamo kući.Emir_ZENICA je napisao/la:
Ja sam juce evo pripremam se za veceras,posto sam veceras uzeo pauzu (ubit ce me sef) joj kako je lijepo smrditi na cevape,piletinu
![]()
aaaa gdje na jezeru ?
Jao ja gotiveMonolog je napisao/la: Idemo na Bistaračko jezero. To ti je između Tuzle i Lukavca(puno bliže Lukavcu, tako da...), pa ćemo se zadati k'o pravi. Vjerovatno ćemo iznajmiti kućice ili prikolice pa ostati cijelu noć, da se pijani ne vraćamo kući.
Pa ti si jučer uživ'o dok sam se peglo na ispitu s kojeg sam izašao nakon tačno 26 minuta, jer me nisu potrefila pitanja(doduše, nisam ni učio). Dakle, sve u svemu, ti si uživao jučer, ja ću sutra i to je 1:1.Emir_ZENICA je napisao/la:Jao ja gotiveMonolog je napisao/la:Emir_ZENICA je napisao/la: Idemo na Bistaračko jezero. To ti je između Tuzle i Lukavca(puno bliže Lukavcu, tako da...), pa ćemo se zadati k'o pravi. Vjerovatno ćemo iznajmiti kućice ili prikolice pa ostati cijelu noć, da se pijani ne vraćamo kući.Samo da Vam lijepo vrijeme bude i to je to.Bice derneka do sabaha
Ajde neka ,kad neko moze uzivati neka uziva,a mene ceka 1 smjena
haha,dobar si jarane,26 minuta i nije mala stvarMonolog je napisao/la: Pa ti si jučer uživ'o dok sam se peglo na ispitu s kojeg sam izašao nakon tačno 26 minuta, jer me nisu potrefila pitanja(doduše, nisam ni učio). Dakle, sve u svemu, ti si uživao jučer, ja ću sutra i to je 1:1.
Sta je to, mala maca.Neutral je napisao/la:75 strana ako Bog da moram naučiti do ponedeljka. Baš me zanima, da li tu mogu, mislim da mogu, no zbuniti ću se kao i obično kada ne učim redovno, i tako skoro uvijek, e jesam ja mamlaz.
Nego hoće li nam ukinuti vize da idem ako Bog da.
Aj don nouA_d_0 je napisao/la:E jest gadan ovaj zivot u pm. Ustajem u podne,malo bazeni,malo ganja se ten,malo rostilj navece,kafice,hlad,internet. I ko ce tako izdrzati 3 mjeseca?
A sta cemo mi sto to sebi uskracujemo radi Svjetskog ??A_d_0 je napisao/la:E jest gadan ovaj zivot u pm. Ustajem u podne,malo bazeni,malo ganja se ten,malo rostilj navece,kafice,hlad,internet. I ko ce tako izdrzati 3 mjeseca?
I ja, i ti, a vjerovatno i dosta drugih "skolaraca" na forumuA_d_0 je napisao/la:E jest gadan ovaj zivot u pm. Ustajem u podne,malo bazeni,malo ganja se ten,malo rostilj navece,kafice,hlad,internet. I ko ce tako izdrzati 3 mjeseca?
Ja hocu, ustvari moram.A_d_0 je napisao/la:E jest gadan ovaj zivot u pm. Ustajem u podne,malo bazeni,malo ganja se ten,malo rostilj navece,kafice,hlad,internet. I ko ce tako izdrzati 3 mjeseca?
Pazi ironije moj Emire...Emir_ZENICA je napisao/la:Ja sam se zaposlio i vama preporucujem..gotiva
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.