Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

bavarian_bk
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la bavarian_bk » 18 jun 2010, 17:57

Jel ko od vas igrao igricu Tekken :D Ja sam igrao sve dijelove osim ove 6 . Nesto mi nikad nije bilo jasno sta je Jin Kazuyi i Heihachiju i otkud mu oni geni đavola :? :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 jun 2010, 17:58

Emir_ZENICA je napisao/la:Pivo i rostilj nista bolje...uh sto mi tesko sjeda ovo pisanje o hrani :mrgreen: ma sve je dobro ,samo nek se mezi :)
Kad smo kod roštilja, ima da ga raspalim u nedjelju. Nisam dugo, pobogu. Poželio sam smrditi na onaj dim i ta s*anja. Još pivo, ležaljke ili neke stolice i gledanje žena na jezeru. Znači, game, set & match. :mrgreen:
bavarian_bk je napisao/la:Jel ko od vas igrao igricu Tekken :D Ja sam igrao sve dijelove osim ove 6 . Nesto mi nikad nije bilo jasno sta je Jin Kazuyi i Heihachiju i otkud mu oni geni đavola :? :D
Ja igr'o samo Tekken 3. Sjećam se Yoshimitsua, Eddyja, Paula i takvih likova. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 18 jun 2010, 18:01

Monolog je napisao/la: Kad smo kod roštilja, ima da ga raspalim u nedjelju. Nisam dugo, pobogu. Poželio sam smrditi na onaj dim i ta s*anja. Još pivo, ležaljke ili neke stolice i gledanje žena na jezeru. Znači, game, set & match. :mrgreen:

Ja sam juce evo pripremam se za veceras,posto sam veceras uzeo pauzu (ubit ce me sef :mrgreen: ) joj kako je lijepo smrditi na cevape,piletinu :mrgreen: :mrgreen: aaaa gdje na jezeru ? :)
A C A B !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 jun 2010, 18:04

Emir_ZENICA je napisao/la:
Ja sam juce evo pripremam se za veceras,posto sam veceras uzeo pauzu (ubit ce me sef :mrgreen: ) joj kako je lijepo smrditi na cevape,piletinu :mrgreen: :mrgreen: aaaa gdje na jezeru ? :)
Idemo na Bistaračko jezero. To ti je između Tuzle i Lukavca(puno bliže Lukavcu, tako da...), pa ćemo se zadati k'o pravi. Vjerovatno ćemo iznajmiti kućice ili prikolice pa ostati cijelu noć, da se pijani ne vraćamo kući. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 18 jun 2010, 18:09

Monolog je napisao/la: Idemo na Bistaračko jezero. To ti je između Tuzle i Lukavca(puno bliže Lukavcu, tako da...), pa ćemo se zadati k'o pravi. Vjerovatno ćemo iznajmiti kućice ili prikolice pa ostati cijelu noć, da se pijani ne vraćamo kući. :mrgreen:
Jao ja gotive :lol: Samo da Vam lijepo vrijeme bude i to je to.Bice derneka do sabaha :mrgreen: Ajde neka ,kad neko moze uzivati neka uziva,a mene ceka 1 smjena :twisted:
Zadnja izmjena: Emir_ZENICA, dana/u 18 jun 2010, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
A C A B !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 jun 2010, 18:10

Emir_ZENICA je napisao/la:
Monolog je napisao/la:
Emir_ZENICA je napisao/la: Idemo na Bistaračko jezero. To ti je između Tuzle i Lukavca(puno bliže Lukavcu, tako da...), pa ćemo se zadati k'o pravi. Vjerovatno ćemo iznajmiti kućice ili prikolice pa ostati cijelu noć, da se pijani ne vraćamo kući. :mrgreen:
Jao ja gotive :lol: Samo da Vam lijepo vrijeme bude i to je to.Bice derneka do sabaha :mrgreen: Ajde neka ,kad neko moze uzivati neka uziva,a mene ceka 1 smjena :twisted:
Pa ti si jučer uživ'o dok sam se peglo na ispitu s kojeg sam izašao nakon tačno 26 minuta, jer me nisu potrefila pitanja(doduše, nisam ni učio). Dakle, sve u svemu, ti si uživao jučer, ja ću sutra i to je 1:1. :D

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 18 jun 2010, 18:13

Monolog je napisao/la: Pa ti si jučer uživ'o dok sam se peglo na ispitu s kojeg sam izašao nakon tačno 26 minuta, jer me nisu potrefila pitanja(doduše, nisam ni učio). Dakle, sve u svemu, ti si uživao jučer, ja ću sutra i to je 1:1. :D
haha,dobar si jarane,26 minuta i nije mala stvar :mrgreen: a lafo da su te pitanja potrefila ostao bi duze :lol: (salim se ;) )..Ajde onda ljepo se provedi :mrgreen: valjda cu opet povesti, 2:1 :lol: :lol:
A C A B !

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 jun 2010, 18:25

75 strana ako Bog da moram naučiti do ponedeljka. Baš me zanima, da li tu mogu, mislim da mogu, no zbuniti ću se kao i obično kada ne učim redovno, i tako skoro uvijek, e jesam ja mamlaz.

Nego hoće li nam ukinuti vize da idem ako Bog da. :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 jun 2010, 19:12

Neutral je napisao/la:75 strana ako Bog da moram naučiti do ponedeljka. Baš me zanima, da li tu mogu, mislim da mogu, no zbuniti ću se kao i obično kada ne učim redovno, i tako skoro uvijek, e jesam ja mamlaz.

Nego hoće li nam ukinuti vize da idem ako Bog da. :mrgreen:
Sta je to, mala maca. :D :D 45 nauci, 30 na puskice i tebi lijepo. :D :D
Naucices ti to ABD. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 jun 2010, 19:15

Čuvam se za večeras ako Bog da. Može se naučiti, nije to problem, nego kada se počne pričati onda zaboraviš jednu riječ na glavi si. Jednostavno ovo treba znati detaljno, ne na guranje. Jedino da je profa nešto prije toga pokupio u putu pa sretan dođe na ispit. :D

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 18 jun 2010, 19:15

E jest gadan ovaj zivot u pm. Ustajem u podne,malo bazeni,malo ganja se ten,malo rostilj navece,kafice,hlad,internet. I ko ce tako izdrzati 3 mjeseca?

EfEDRIN
Kontakt:

Post Postao/la EfEDRIN » 18 jun 2010, 19:37

A_d_0 je napisao/la:E jest gadan ovaj zivot u pm. Ustajem u podne,malo bazeni,malo ganja se ten,malo rostilj navece,kafice,hlad,internet. I ko ce tako izdrzati 3 mjeseca?
Aj don nou :mrgreen:
The Lions are prepared... AVFC!

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 18 jun 2010, 19:38

A_d_0 je napisao/la:E jest gadan ovaj zivot u pm. Ustajem u podne,malo bazeni,malo ganja se ten,malo rostilj navece,kafice,hlad,internet. I ko ce tako izdrzati 3 mjeseca?
A sta cemo mi sto to sebi uskracujemo radi Svjetskog ?? :D
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 18 jun 2010, 20:15

Evo na brzinu sam uradio jednu finu sliku :mrgreen:

slika

;) ;)
A C A B !

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 18 jun 2010, 20:23

I ja, i ti, a vjerovatno i dosta drugih "skolaraca" na forumu :D

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 18 jun 2010, 20:25

Ja sam se zaposlio i vama preporucujem..gotiva :mrgreen:
A C A B !

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 18 jun 2010, 20:33

Ja hocu, ustvari moram. :D

Danas napokon uzeo knjizicu, ne moram tamo do septembra. :D

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 18 jun 2010, 20:33

Emir_ZENICA je napisao/la:Ja sam se zaposlio i vama preporucujem..gotiva :mrgreen:
Pazi ironije moj Emire...
Nadjem ja sebi posao prije 20-ak dana, sve ja sebi sredio, i dnevnicu i radno vrijeme kako mi odgovara, ma sve.
I taman kad sam trebao poceti raditi starci mi to zabrane.
Ljudi sa zavrsenim fakultetima nemaju posla, a ja se sa 18 godina zaposlim i on mi ne da raditi.
Juce mi nudi da se ponovo dogovarami, e reko necu ja sad.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 18 jun 2010, 21:44

Ja zgulio koljeno prije 3 dana :roll:

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 18 jun 2010, 22:27

ma bjezi oko tog posla stari me rekao ubaciti al nesh muti koce ga znati :mrgreen:
al sta ces svakako ce mi morati davat love ja radio ne radio :mrgreen:
al jedva cekam sutra ja i kolega mi idemo u sutjesku sa udruzenjem antifasista,prosjek godina hmmm 90 :mrgreen:
al nea veze tu smo nas dvojica da izvlacimo prosjek ha ya :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.