Ta velika trojka može postojati samo u tvojoj glavi. To bi bilo isto kao kad bismo konstatovali da je u Bundesligi trenutno na sceni velika trojka u vidu Bayerna, Dortmunda i Leverkuzena.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
mislim da ga neće uzeti. opet će nešto poći naopakojestamaji je napisao/la:jedva čekam RG. sad svi očekuju da novak to lijevom uzme, ali ja mislim da bi to moglo biti jako jako zabavno
Mozda sam se samo pogresno izrazio. Jeste pretjerano govoriti o velikoj trojci. Mislio sam na to da su ova dvojica poslije Novaka trenutno najbolji teniseri i da ce ga prije oni ugroziti na slamu neko Roger i Rafa.Claus je napisao/la:@Greivise, ohladi malo s tim nebulozama.Razumijem da ti je zanimljivo provaljivati se i kontrirati većini, ali ovako nećeš dokazati ništa - osim da slabo ili uopće ne kontaš tenis.
Ta velika trojka može postojati samo u tvojoj glavi. To bi bilo isto kao kad bismo konstatovali da je u Bundesligi trenutno na sceni velika trojka u vidu Bayerna, Dortmunda i Leverkuzena.Jedina velika trojka u modernom tenisu se sastojala od Federera, Nadala i Đokovića, uz koje se šlepao i Murray (pa smo dobili famozni Big Four) na osnovu svoje konstantnosti u vrhu.
Andy igra koliko mu Nole dopusti, rekli bi forumasiLeSa je napisao/la:Sramota, sad se Nole naguzio i poklanja kako bi rekli kolege objektivci
bodi123 je napisao/la:Pomete ga sa terena Andy. Djokovic sa ovom igrom nece opet uzeti RG.
Pozdrav za onog @LeSu burazera, danas je Djokovic imao problema sa zuljevima i ipak je dopustio Andyu da se malo razigra, inace se Andy nista nije pitao.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.