Pa to ni nama ne ide u prilog, jer nam odgovara što odmaramo igrače u Mostaru danas.tuzlak1987 je napisao/la:Sugavo ovo od Radnika pravo, direktno su uticali na raspored na tabeli .. Savez je trebao izdati neku naredbu za sve da igraju sa najboljim raspolozivim igracima..
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nad tobom sunce najljepše sja
Igraju englezi kupove s sestim postavama, igraju EL s rezervama. Pa sta, ti igraci su pod ugovorom s tim klubom i koliko god se nama to gadilo oni ne krse nikakvo pravilo, oni rade ono sto je u interesu njihovog kluba, puca im k* sto nekom drugom ne pase. Sami su se izborili za takvu poziciju. I svatko od nas bi isto ucinio da je na njihovom mjestu. Zasto riskirat Europu da bi lizao su*ak nekom tko gleda istu korist, tj. trazi nacin da se domogne iste Europe.
EDIT: Dajte linkove, crko mi TV
EDIT: Dajte linkove, crko mi TV

Cuj dvijestotine divova na tekmi hahahahha
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ebai ga, ne bi ni mi odmarali da ne odmaraju oni danas vjerovatno ... Ovako nam se ne isplati nikako igrati protiv Zrinjskog sa prvom kada se Radnik pravi budalapinoglavi je napisao/la:Pa to ni nama ne ide u prilog, jer nam odgovara što odmaramo igrače u Mostaru danas.tuzlak1987 je napisao/la:Sugavo ovo od Radnika pravo, direktno su uticali na raspored na tabeli .. Savez je trebao izdati neku naredbu za sve da igraju sa najboljim raspolozivim igracima..
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sudija Duljevicu: ovdje napadas! 

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Najmanja posjeta u historiji ja mislim danasclub21 je napisao/la:200-300 rece komentatorNYKnicks Fan je napisao/la:jel se skupilo 500 ljudi na kosevu?

Normalno da bi i mi odmarali igrače u nama nebitnoj utakmici, nema to nikakve veze s Radnikom.tuzlak1987 je napisao/la: Ebai ga, ne bi ni mi odmarali da ne odmaraju oni danas vjerovatno ... Ovako nam se ne isplati nikako igrati protiv Zrinjskog sa prvom kada se Radnik pravi budala
koje utakmice imaju sve u direktnom prijenosu i koji kanali?
MIRZA RASCIC !
U Lukavici pet minuta ranije pocelo. Aj Borac.
- IlProfessore
- Kontakt:
Komentator na bht i spominjanje protesta u manjem bh entitetu 

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nesto sumnjam da bi Husref ovako bas odmarao vec eto bas je primoran zbog srijede. Trazila je se neka odgoda od nase strane ali ovi nisu pristali iz Bijeljine..pinoglavi je napisao/la:Normalno da bi i mi odmarali igrače u nama nebitnoj utakmici, nema to nikakve veze s Radnikom.tuzlak1987 je napisao/la: Ebai ga, ne bi ni mi odmarali da ne odmaraju oni danas vjerovatno ... Ovako nam se ne isplati nikako igrati protiv Zrinjskog sa prvom kada se Radnik pravi budala
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Vodi Siroki
Watford 1:1 

Pa to ti i pišem, i mi i oni smo zbog srijede primorani da odmaramo igrače. Tražila se odgoda koja ne ide u prilog Radniku i oni odbili, nemoj da se lažemo i mi bi odbili da je obrnuta situacija, i svi navijači bi se složili da je uprava ispravno postupila.tuzlak1987 je napisao/la: Nesto sumnjam da bi Husref ovako bas odmarao vec eto bas je primoran zbog srijede. Trazila je se neka odgoda od nase strane ali ovi nisu pristali iz Bijeljine..
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Smijesna liga.
2-0 na Pecari. Ajmo jos jedan 

- firefirefirely
- Kontakt:
Borac vodi
Široki na betu još uvijek 1:0 i nisu blokirane kvote...
ZELJEZNICAR 1921!
U sustini nije fer da odmaraju igrace, timovi koji direktno ili indirektno odlucuju o odredenoj poziciji protivnicke ekipe ili neke druge ekipe, bas u slucaju Radnika u pitanju je pozicija koja vodi u evropu za koju se bore Siroki i Sarajevo. Nije fer prema Sarajevu...pinoglavi je napisao/la:Pa to ti i pišem, i mi i oni smo zbog srijede primorani da odmaramo igrače. Tražila se odgoda koja ne ide u prilog Radniku i oni odbili, nemoj da se lažemo i mi bi odbili da je obrnuta situacija, i svi navijači bi se složili da je uprava ispravno postupila.tuzlak1987 je napisao/la: Nesto sumnjam da bi Husref ovako bas odmarao vec eto bas je primoran zbog srijede. Trazila je se neka odgoda od nase strane ali ovi nisu pristali iz Bijeljine..
Misljenja sam da u zadnjem i predzanjem kolu, igranje sa najjacom ekipom treba da bude obaveza.
I meni na premieru na tiketu 1-0scooty11 je napisao/la:siroki je 1-0 ne 2-0 greska sportsport.ba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.