Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
U wwinu sa 5,60 padne kvota na olimpik na 2,45 

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Ja jutros igram dva para i Sarajevo za malo vece pare i ne mi Premier da uplatim. Posaljem upit i je*u me u zdrav mozak. Stavio na Celik umjesto Sarajeva, a sad vidim na divove kvota 2, a bila 1,60. Da se moze igrat u singlu ovo bi vrijedilo odigrat. Mislim da ce to Sarajevu lagano uzet. Ljudi su se previse nalozili u uplatilo ih dosta na Olimpic i kvota zato pada. Da ovi znaju da je namjesteno blokirali bi par.Prijedor je napisao/la:U wwinu sa 5,60 padne kvota na olimpik na 2,45
-
- Kontakt:
Biti će svega danas.
Ja sam sada na betu uz Siroki 1/1 na jednom vezao Sarajevo @ 2,40 a na drugom Želju x2 @ 1,75. Sa ovakvim sastavima, sve ove kvote su apsolutan valueSignore je napisao/la:Ja jutros igram dva para i Sarajevo za malo vece pare i ne mi Premier da uplatim. Posaljem upit i je*u me u zdrav mozak. Stavio na Celik umjesto Sarajeva, a sad vidim na divove kvota 2, a bila 1,60. Da se moze igrat u singlu ovo bi vrijedilo odigrat. Mislim da ce to Sarajevu lagano uzet. Ljudi su se previse nalozili u uplatilo ih dosta na Olimpic i kvota zato pada. Da ovi znaju da je namjesteno blokirali bi par.Prijedor je napisao/la:U wwinu sa 5,60 padne kvota na olimpik na 2,45
ZELJEZNICAR 1921!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
To se traziConvicts1988 je napisao/la:Biti će svega danas.

Široki: Soldo, Pandža, Ćorić, Krstanović, Wagner, Kožulj, Sesar, Brekalo, Ajayi, Crnov, Marković.
Radnik: Đurković, Antić, Kadrija, Janković, Vasić, Motika, Krsmanović, Ostojić, Glišić, Bajić, Mašić.
Toliko o Radniku.
Radnik: Đurković, Antić, Kadrija, Janković, Vasić, Motika, Krsmanović, Ostojić, Glišić, Bajić, Mašić.
Toliko o Radniku.
Jel' imaju kone onaj yt link?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sve juniori radnika a siroki ubitacno pocinju ayayi wagner i krstanovic petarda im ne gine za kladionicare u wwinu ng3+ (oba daju ne i 3+ gola) odlicna kvota 3,00
? &
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Zeljo i Sarajevo- Moja TV? 

- Evolve
- Kontakt:
Samo nastavljaju ono što rade čitav proljetni dio prvenstva... Šugavo..Hellas je napisao/la:Široki: Soldo, Pandža, Ćorić, Krstanović, Wagner, Kožulj, Sesar, Brekalo, Ajayi, Crnov, Marković.
Toliko o Radniku.
NK Široki Brijeg
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ispadaju oni sljedece sezone 

Vidi posjete u Mostaru....
U ovom trenutku nema 1000 ljudi.

U ovom trenutku nema 1000 ljudi.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Ni meni nije jasno, očekivao sam da na nož idu i protiv Zrinjskog (inače pred uzvrat polufinala kupa) i protiv vas (inače pred uzvrat finala kupa). Stvarno nema smisla da se čuvaju za kup jer u ligi nemaju nikakve šanse za Europu, sramota ogromna, UEFA reaguj.Evolve je napisao/la:Samo nastavljaju ono što rade čitav proljetni dio prvenstva... Šugavo..Hellas je napisao/la:Široki: Soldo, Pandža, Ćorić, Krstanović, Wagner, Kožulj, Sesar, Brekalo, Ajayi, Crnov, Marković.
Toliko o Radniku.
Nad tobom sunce najljepše sja
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
10 utakmica evo odmarajupinoglavi je napisao/la:Ni meni nije jasno, očekivao sam da na nož idu i protiv Zrinjskog (inače pred uzvrat polufinala kupa) i protiv vas (inače pred uzvrat finala kupa). Stvarno nema smisla da se čuvaju za kup jer u ligi nemaju nikakve šanse za Europu, sramota ogromna, UEFA reaguj.Evolve je napisao/la:Samo nastavljaju ono što rade čitav proljetni dio prvenstva... Šugavo..Hellas je napisao/la:Široki: Soldo, Pandža, Ćorić, Krstanović, Wagner, Kožulj, Sesar, Brekalo, Ajayi, Crnov, Marković.
Toliko o Radniku.

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jel Kosevo odradjuje neku kaznu?
Mislim da danas pada rekord za zadnje kolo nekog prvenstva. 

Joj posjete pa sta je ovo
jbg, može im se. Ne kažem da nisu nijednu utakmicu prodali nego se malo pretjeruje.NYKnicks Fan je napisao/la: 10 utakmica evo odmaraju
Nad tobom sunce najljepše sja
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sugavo ovo od Radnika pravo, direktno su uticali na raspored na tabeli .. Savez je trebao izdati neku naredbu za sve da igraju sa najboljim raspolozivim igracima..
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
jel se skupilo 500 ljudi na kosevu?
200-300 rece komentatorNYKnicks Fan je napisao/la:jel se skupilo 500 ljudi na kosevu?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.