FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Možda se Draxlić vrati kući.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Kako danas navode, Schalke je potpisao novi petogodišnji ugovor sa Gazpromom.
Po sezoni Rusi plaćaju 22 miliona plus premije.
Po sezoni Rusi plaćaju 22 miliona plus premije.
ovo danas je otprilike ono sto sam pisao prije 2-3 mjeseca...kad dodzu prelomni trenutci sezone tj utakmice u kojima nam treba rezultat sva nesposobnost ove smijurije od trenera ce izaci na vidjelo....umjesto da ga se lijepo otpusti jos nakon shaktara krmak je cini se uinat ga ostavio samo da bi srozao klub jos vise...nevjerovatno kakav zlocin je napravljen nad schalkeom od strane horsta heldta i koliko je klub srozan za samo nekoliko godina...kakvi poluamateri dobijaju milionske ugovore u nasem klubu to je za plakat,,,pa kakav mentalni sklop covjek mora da ima pa da godinu za godinom ulazi u sezonu sa igracima kojima istice ugovor i jos ti igraci dobijaju veliku minutazu.... kakav bilmez covjek mora biti pa da misli da igraci iz poluamaterskih liga mogu biti pojacanja klubu koji puca na vrh jedne od najjacih liga na svijetu,,,,kakav samo nerad, idiotizam,brezobrazluk,egomanija,amaterizam,neodgovorno bacanje novca, katastrofalan rad na treninzima, ....ja nemogu da vjerujem da navijaci gledaju i tolerisu heldta svo ovo vrijeme i da se nista nije uradilo po pitanju njegovog tjeranja u tri pizde materine,...
- BavaracZenica
- Kontakt:
Schalke ove sezone nije ni zasluzio da ide u Ligu Prvaka , na momente to zna liciti kao nesto dobro, ali fali ipak nesto ovoj ekipi, nadam se da ce uz par pojacanja ipak Schalke sljedece sezone se boriti za Ligu Prvaka, a bar preskociti Herthu i direktno uci u Europa Ligu !
FC Bayern !!!!!
fali trener sa mudima, fale igraci sa mudima, fale igraci koji igraju srcem i dusom a ne igraci kojima je mozak negdje drugdje od polovine sezone,fali skauting,fali menadzer sa znanjem i ocima koji nije dusevni bolesnik(nadam se da ce heidel biti taj)BavaracZenica je napisao/la:Schalke ove sezone nije ni zasluzio da ide u Ligu Prvaka , na momente to zna liciti kao nesto dobro, ali fali ipak nesto ovoj ekipi, nadam se da ce uz par pojacanja ipak Schalke sljedece sezone se boriti za Ligu Prvaka, a bar preskociti Herthu i direktno uci u Europa Ligu !
-
- Kontakt:
- Konigsblau
- Kontakt:
Od Breitenreitera se nije ni očekivalo nešto. Ja sam opet pomalo zadovoljan njegovim učinkom ipak mu je ovo najveći klub koji je vodio. On nije za Schalke jednostavno. Najgore od svega što će doći neko ravan njemu ili lošiji od njeg u to sam siguran. Pa onda opet smjena i tako u nedogled. Morat će se napravit nekad taj prelom. Neko ko će ostat duže na klupi. Po meni je Ralf najbolji bio ove sezone. Pa vidjet ćemo šta će biti na ljeto.
Wir leben dich Schalke 04!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ovaj klub je uklet, proklet, opsihren, ...
Da imas takvu bazu nevjerovatnih talenata i da pravis ovako lose rezultate, to samo ima u Bundesligi. Schalkeu treba trener i nova sposobnija uprava, Clemens Tönnies nije uradio nista dobrog zadnjih par godina, dapace svaki potez mu je bio kriv. Bez pravog trenera na duze staze i svjeze krvi u upravi ovaj klub ce vrlo brzo krenuti stopama Werdera i Stuttgarta.
Da imas takvu bazu nevjerovatnih talenata i da pravis ovako lose rezultate, to samo ima u Bundesligi. Schalkeu treba trener i nova sposobnija uprava, Clemens Tönnies nije uradio nista dobrog zadnjih par godina, dapace svaki potez mu je bio kriv. Bez pravog trenera na duze staze i svjeze krvi u upravi ovaj klub ce vrlo brzo krenuti stopama Werdera i Stuttgarta.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Završena sezona. Bolja pozicija na tabeli i više bodova nego prošla sezona no opet nismo ostvarili ono što je moguće za ovaj klub.
Trener i menadžer nas napuštaju a čekomo i ime novog trenera (uvijek isto zar ne?).
Baš me interesuje ko će biti taj novi? Hoće li konačno biti neko ko ima muda?
Davno sam ja pisao da nam neće ići dobro nakon što nas je napustio profa.
Još jedno pitanje se otvara. Da li će Heidel imati muda da rizikuje sa dovođenjem pojačanja? Para imamo dovoljno no da li ćemo dovesti pojačanja ili samo nove igrače?
Trener i menadžer nas napuštaju a čekomo i ime novog trenera (uvijek isto zar ne?).
Baš me interesuje ko će biti taj novi? Hoće li konačno biti neko ko ima muda?
Davno sam ja pisao da nam neće ići dobro nakon što nas je napustio profa.
Još jedno pitanje se otvara. Da li će Heidel imati muda da rizikuje sa dovođenjem pojačanja? Para imamo dovoljno no da li ćemo dovesti pojačanja ili samo nove igrače?
Naldo prvo pojačanje
Ovo je igrač kojeg sam odavno priželjkivao u svetom dresu.

Jel Goretzka živ ?Zdena04 je napisao/la:Naldo prvo pojačanje![]()
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
moze li mi neko odgovorit' zasto Schalke ne dovede kvalitetnog, dokazanog trenera.. vec duze vrijeme dovode neke anonimuse (barem meni nisu poznati).. mislim, ne kontam u cemu je fora
- Goretzka je živ. Dosta je sklon povredama ali je još uvijek živ.
- Što se tiče trenera, to se svi navijači pitaju. Vjerovatno nismo u mogućnosti doveti takvog trenera. Svi bi mi voljeli da nas vodi Mourinho, Pep itd. ali očito nismo dovoljno atraktivni za takve trenere.

- Što se tiče trenera, to se svi navijači pitaju. Vjerovatno nismo u mogućnosti doveti takvog trenera. Svi bi mi voljeli da nas vodi Mourinho, Pep itd. ali očito nismo dovoljno atraktivni za takve trenere.
nisam mislio na takve, al' recimo Bielsa, Emery, Valverde, Tuchel, Prandelli, Marcelino, Benitez, Favre..
ima takvih trenera dosta, tog renomea, takve trenera treba ganjat' Schalke, al' et'
ima takvih trenera dosta, tog renomea, takve trenera treba ganjat' Schalke, al' et'
@ zdena
ko je tvoj favorit sto se tice novog tenera ? Favre ili Weinzierl ? Citam Vas forum na TM-u i zanimljivo mi je da vecina navijaca smatra da bi Favre bio promasaj.
ko je tvoj favorit sto se tice novog tenera ? Favre ili Weinzierl ? Citam Vas forum na TM-u i zanimljivo mi je da vecina navijaca smatra da bi Favre bio promasaj.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Weinzierl je favorit ali ni on ni Favre nisu moja želja. Ja bih volio da to bude Marc Wilmots ali se bojim da nemamo šanse da ga dovedemo zbog prošlogodišnjeg ponašanja prema njemu.
Weinzirl je sjajan lik.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nece Tuchel da ide u male timove, on samo dolazi u giganteChinaglia je napisao/la:nisam mislio na takve, al' recimo Bielsa, Emery, Valverde, Tuchel, Prandelli, Marcelino, Benitez, Favre..

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Dovedite konobara, tesko mozes naci boljeg a da je slobodan.
Novo ime se pojavilo na spisku potencijalnog nasljednika Breitenreitera. Radi se o Andre Villa-Boasu.
Navodno je sinoć na naslovnoj stranici zvanične stranice bio članak o tome pa je ubrzo uklonjen.
Neko je napravio screenshot i postavio na jednom forumu. Moguće da se radi i o photoshopu.

Navodno je sinoć na naslovnoj stranici zvanične stranice bio članak o tome pa je ubrzo uklonjen.
Neko je napravio screenshot i postavio na jednom forumu. Moguće da se radi i o photoshopu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.