Skinut je balon vec neko vrijemeTuzlaado je napisao/la:Pozdrav jedno pitanje imam rekreaciju od Od 7 do 8 večeras da li slučajno ima balon kod stadiona tusanj zbog ove kiše da li je u funkciji može li ko javiti ako neko blizu stanuje hvala
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
tuzlanska Sloboda
Hvala ti care puno pozz
-
- Kontakt:
Hajde ba pricaj to nekom' drugom! Ako onaj Krosevski dobije samo 5 tekmi kazne radi #saketanja, ako Blagojevic dobije 3, a Lendric i Beganovic ni jednu, onda ne znam o cemu pricamo...GangEvil je napisao/la:Kako nije crveni ako nekoga bez lopte nabijes nogom?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Pa jest', ali ono nije bio crveni, i bas zbog tog' sam iznerviran! Savez da je normalan njemu je mogao smanjiti kaznu na jednu utakmicu, ali ipak ovo je Sloboda a ne Zeljo ili SarajevoAerials je napisao/la:Pa zar nije direktan crveni tako po nekim pravilima? Ništa iznenađujuće.
Druga stvar budi sretan pa je samo 2 utakmice...za ono psovanje sudiji 2x po 10 min je trebao dobiti bar 7-8 utakmica...
Pogledaj malo bolje pa ces da vidis da kontakta nije bilo

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ko prati, kaze da je ovaj Cosic (sa slike momak) najbolji juniorSARS je napisao/la:Ima li sta od ovih momaka, da li su kalibar za nasu ekipu?
Niko, niko, samo Sloboda
-
- Kontakt:
Bit' ce sutra jaka tekma
juniori vs Zrinjski

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
I ne samo juniora nego i kadeta... Mjesani sastavSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Bit' ce sutra jaka tekmajuniori vs Zrinjski

P.s.eto šanse zrinji da se osveti za ono iživljavanje od jesenas

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ja sam uvjeren da će sutra juniori i kadeti odigrati dobro...nece zijaniti onako kako mnogo misle..čak ja mislim da bi mogli i iznenaditi 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
SaltCityAttack je napisao/la:Ja sam uvjeren da će sutra juniori i kadeti odigrati dobro...nece zijaniti onako kako mnogo misle..čak ja mislim da bi mogli i iznenaditi
Juniori i su povedeni da namire broj igrača.startna postava je
.......................pirić
todorović....salihović......musić......lakičević
.............sarić..........pršeš
vaselinović .....haurdić.....govedarica
..................ahmetović
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 15 maj 2016, 08:42, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Krpic nije ni otišao u Mostar
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Znaci onda protiv Radnika u prvoj Mehidic i Ordagic u vezi sa Merzicem, Stjepanovicem i Saricem.
Posto Salihovic igra, nesto mi mirise da ce Mehmedagic stisnuti zube
Posto Salihovic igra, nesto mi mirise da ce Mehmedagic stisnuti zube

HUSREFE MUSEMIĆU POVEDI SKIPU SLOBODE DO POBJEDE.
DANAS SLOBODA AKOBOGDA DO 65. BODA.
........................................................................................................................................

........................................BANJAC DRAGAN

KOSORIĆ GORAN

VALJIĆ,IBRIŠIMBEGOVIĆ, JAKUPOVIĆ UDOVIČIĆ.

ŠEHOVIĆ ADMIR

DRAGAN OBRADOVIĆ

PELJTO IRFAN

ZORAN GRBIĆ

BJELICA VLADIMIR

ŽIVKOVIĆ ILIJA

DARIO PRIMORAC
Allahu Uzvišeni,"fansurna alel kavmil kjafirin".
Uhdžubna anil kavmizzalimin.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 18 maj 2016, 05:01, ukupno mijenjano 13 puta.
Ja volim FK Tuzla City

Šta je sa Zakarića @sloboda72
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
.. .da ba pustite se više priča o pojačanjima. Kakav ba crni Zakarić . . .kad se sjetim decembra prošle godine i kakva su se samo pojačanja spominjala (Medunjanin, Ibričić, Stevanović. . .a mi ono svršavali na "provjerene" informacije iz prve ruke) . . . a ono neki igrači iz raspalih klubova. . .
Nisam pratio danas,vidim dosta juniora potpisalo ugovore ali ne vidim dvojicu najboljih.....
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
đe Veselituzlak1987 je napisao/la:Znaci onda protiv Radnika u prvoj Mehidic i Ordagic u vezi sa Merzicem, Stjepanovicem i Saricem.
- Beduin
- Kontakt:
Znaci ako su pod Husarinom komandom onda ne mogu igrati za nas prvi tim? To sto imaju menadzera je po pitanju transfer politike i savjetovanja tih igraca, a to ne znaci da ne mogu i ne trebaju potpisati profesionalni ugovor sa prvim timom i tako mozes ocekivati pare od transfera ukoliko naprave nesto od karijere.guillermo je napisao/la:Slabo ono sto vrijedi je pod Husarinom komandom nazalost (Smajic i Hajdarevic) mozda jos Amar Suljic.SARS je napisao/la:Ima li sta od ovih momaka, da li su kalibar za nasu ekipu?

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Brate,mislim dok je Azmira u Slobodi slabo ce koji Husarin igrac vise potpisati za nas.Beduin je napisao/la:Znaci ako su pod Husarinom komandom onda ne mogu igrati za nas prvi tim? To sto imaju menadzera je po pitanju transfer politike i savjetovanja tih igraca, a to ne znaci da ne mogu i ne trebaju potpisati profesionalni ugovor sa prvim timom i tako mozes ocekivati pare od transfera ukoliko naprave nesto od karijere.guillermo je napisao/la:Slabo ono sto vrijedi je pod Husarinom komandom nazalost (Smajic i Hajdarevic) mozda jos Amar Suljic.SARS je napisao/la:Ima li sta od ovih momaka, da li su kalibar za nasu ekipu?
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma cim je Husarin poselami se. On i kada npr igrac potpise ugovor na tri godine, odmah pocne traziti narednu destinaciju. I sta onda slijedi? Pocne praviti probleme upravi i pokusavati raskinuti ugovor. Igrac ne moze ostvariti normalan transfer jer on hoce dio kolaca pa raskida ugovore i uvaljuje ih dalje kao free agente.
Znaci prosjecan navijac Slobode zeli od nekog momka od 18-19 godina da se zadrzi duze vrijeme i da ostavi pecat u Slobodi. Dok ovaj zeli da ga odvede nakon jedne sezone.
I sta se desi sa tim igracima? Niko ne napravi karijeru bas zbog njega jer on zna uvaliti samo u okvirima BiH i Hrvatske. Sposoban je samo da stvori igraca dometa Hr ili BiH. A kada ode u inostranstvo ode u neku prciju iz koje se brzo vrati.
Tako da imamo Mesanovica u Zrinjskom, dok igraci Zelje igraju u ligama petice.
Vidjeli smo sve na primjeru Pirica. Nakon pola godine je trazio raskid ugovora, a ovamo momku ostale jos 2,5 godine. Uvalio bi za u Sarajevo, nakon Sarajeva dalje u neku prciju velicine Osijeka (Mesanovic).
Momak je trebao u Belgiju, normalno njegovi saradnici nisu sposobni da to obave. Uniste sve sa nekim procentima..
Taj Smajic ce za pet godina igrati u Zrinjskom, dok ce Zeljina djeca igrati u ligi petice.
Znaci prosjecan navijac Slobode zeli od nekog momka od 18-19 godina da se zadrzi duze vrijeme i da ostavi pecat u Slobodi. Dok ovaj zeli da ga odvede nakon jedne sezone.
I sta se desi sa tim igracima? Niko ne napravi karijeru bas zbog njega jer on zna uvaliti samo u okvirima BiH i Hrvatske. Sposoban je samo da stvori igraca dometa Hr ili BiH. A kada ode u inostranstvo ode u neku prciju iz koje se brzo vrati.
Vidjeli smo sve na primjeru Pirica. Nakon pola godine je trazio raskid ugovora, a ovamo momku ostale jos 2,5 godine. Uvalio bi za u Sarajevo, nakon Sarajeva dalje u neku prciju velicine Osijeka (Mesanovic).
Momak je trebao u Belgiju, normalno njegovi saradnici nisu sposobni da to obave. Uniste sve sa nekim procentima..
Taj Smajic ce za pet godina igrati u Zrinjskom, dok ce Zeljina djeca igrati u ligi petice.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 15 maj 2016, 01:23, ukupno mijenjano 1 put.
Najbolji primjer je problem koji je napravio Piricu.tuzlak1987 je napisao/la:Ma cim je Husarin poselami se. On i kada npr igrac potpise ugovor na tri godine, odmah pocne traziti narednu destinaciju. I sta onda slijedi? Pocne praviti probleme upravi i pokusavati raskinuti ugovor. Igrac ne moze ostvariti normalan transfer jer on hoce dio kolaca pa raskida ugovore i uvaljuje ih dalje kao free agente.
Zato i kazem,dok je Azmira,Husara se moze poz sa Slobodom makar to i omladinci bili.
Ovo sto imamo od njega "istrpiti",i to je to.
Proslo ljeto iz Azmirovih usta sam cuo da su bili dogovorili transfer Pirica za 500 000 km.
**** je Husara,****.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ova djeca koja zele ostati mogu rasti kao Efendic. Bar ce ih neko zapamtiti u pet godina na Tusnju..
Ja onog Almira Bekica nisam ni zapamtio u Slobodi, frajer bio 20 utakmica i ode. Govore razvaljuje ode u Dinamo. Evo ga sada u Sarajevu, nekompletnan igrac koji moze biti samo losiji u buducnosti.
Ja onog Almira Bekica nisam ni zapamtio u Slobodi, frajer bio 20 utakmica i ode. Govore razvaljuje ode u Dinamo. Evo ga sada u Sarajevu, nekompletnan igrac koji moze biti samo losiji u buducnosti.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 15 maj 2016, 01:31, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.