TO si ti rekaobodi123 je napisao/la:
Ok, znaci kada postanes agresivniji automatski to znaci da bez kretanja na vrhnuskom nivou ti mozes pobjediti neki teniski mec protiv 6. tenisera svijeta. To nisam znao nek si mi rekao.

Ono što je poenta je da u nedostatku njegovo standardnog kretanja, anulirao je totalnu agresivnost protivnika a i bolje pogađa u nastavku nego u prvom setu. Pričamo o prvom igraču svijeta sa razlogom burazeru

Jeste, pitao se svojom ispod prosječnom igrom (čak i za ovu za sada ispodprosječnu godinu za njegove realne mogućnosti kada je sama igra u pitanju), u suprotnom bi bilo gusto a ne 6-2 protiv prvog igrača svijeta. Pogledaj podatak koliko berak lopti je propustio. Mada sam svakako mišljenja da je Kei zaslužio prvi set jer je i sam odigrao iznad prosječno dobro, agresivno i staloženo.bodi123 je napisao/la: Prvi set ga je Japanac pocistio i Novak se apsolutno nista nije pitao. Da je zadrzao onakav nivo tenisa ovaj mec bi vec bio gotov.
Ali da je zadrzao naravno ne bi bio Kei nego bi bio RF ili RN.
Shvataš bukvalno stvari.bodi123 je napisao/la:Ok, onda se Wawrinka u finalu RG 2015 nista nije pitao. Djokovic mu je dopustio sve ono znaci.
Savjetujem da pogledaš vlastite komentare na dosadašnje pobjede u ovoj godini Novaka.bodi123 je napisao/la:Ovo bi vazilo jedino za tebe. Ti Novakove meceve gledas kroz prizmu ako pobjedi - bio je bolji svaka cast. Ako izgubi - protivnik se nista nije pitao jer Novak nije bio na nivou.![]()
Meni je Novak drazi od Federera igrac uvijek bio a od onog skotskog krelca svakako da je 10 puta, problem s tobom je sto mislis da se ovaj ATP tour zove Novak Djokovic tour i da svi mecevi zavise cisto od njegovog raspolozenja i igre. Onda treba ugasiti tour i pitati Novaka pred mec kako se osjecas i da odma upisemo rezultat, zar ne?
U 90% istih a gdje je Nole naravno pobijedio dodaješ riječ "poklon".
Pa ne radi se ovdje o outsideru već prvom igraču na svijetu, dozovi se.
Ne bih ja baš rekao da ti je mnogo draži od navedenih tenisača, barem ne po bezobraznom načinu na koji pišeš na svaku njegovu pobjedu.
I meni je krivo kada Nadal dobije, ISKRENO ali vidiš li mene da kenjam o njemu kao ti o Noletu protiv bilo kojeg protivnika ?