Imam još sat da sredim ovo odo se zadag cackat

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma Automatic je, ma isto ko da blokira ip na odredjenim sajtovima npr. Holu kad ukljucis rade svi sajtoviAsteriks je napisao/la:Prvo ides u command prompt pa onda kuca ipconfig /release, pa ipconfig /renew. Onda provjeris preko browsera da li ti je postavaljena automatic proxy server.
Kakav ti je to posao gotivan, pa imas vremena i s krekovima se zayebavatJoseeMourinho je napisao/la:Ma i ne moraš lezi spavaj ko čovjek do ponedeljka ionako neću do kompjutera tog doc na poslu tako alo do tad neko ne sredi pokušat cu, ali se nadam da ce neko to sredit
ma nije lose, ne zalim seR32 je napisao/la:Kakav ti je to posao gotivan, pa imas vremena i s krekovima se zayebavatJoseeMourinho je napisao/la:Ma i ne moraš lezi spavaj ko čovjek do ponedeljka ionako neću do kompjutera tog doc na poslu tako alo do tad neko ne sredi pokušat cu, ali se nadam da ce neko to sredit
rjesio stavi custom dns-ove i proradiloAsteriks je napisao/la:Kad kliknes na diagnose connection vidi sta ti izbaci.
Takodjer u event vieweru prati na errore, a onda radis ono sa cmd prompt.
Ošini na update.SlevinKelevra je napisao/la:Sta da radim sa ovim updateom Windows 10 sto mi nude? Imam Windows 7...
Jesi ti? Koliko mu treba? Ne mogu bez kompa, yebiga...High je napisao/la:Ošini na update.SlevinKelevra je napisao/la:Sta da radim sa ovim updateom Windows 10 sto mi nude? Imam Windows 7...
Već godinu dana koristim W10.SlevinKelevra je napisao/la:Jesi ti? Koliko mu treba? Ne mogu bez kompa, yebiga...High je napisao/la:Ošini na update.SlevinKelevra je napisao/la:Sta da radim sa ovim updateom Windows 10 sto mi nude? Imam Windows 7...
Mozda 4-5h sve ukupnoSlevinKelevra je napisao/la:Jesi ti? Koliko mu treba? Ne mogu bez kompa, yebiga...High je napisao/la:Ošini na update.SlevinKelevra je napisao/la:Sta da radim sa ovim updateom Windows 10 sto mi nude? Imam Windows 7...
Sto lazes naroduBvB09 je napisao/la:Windows 10 smece
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 27 gostiju.