Pasha je napisao/la:Handanovičev go.
Donovan jeste "složio" loptu, al' brate morao je golman ovo odbraniti.
a kako ce ono branit..kroz glavu mu lopta
al je tekma odlicna

Moderator/ica: admin
Pasha je napisao/la:Handanovičev go.
Donovan jeste "složio" loptu, al' brate morao je golman ovo odbraniti.
sad će totalni preokretsteve-o je napisao/la:spasi se mi tiket ameri, igrao sam X
Sta fali sudjenju na prvoj utakmici?Kevin je napisao/la:a jada i cemera od suđenja u obje danasnje utakmice..a nama jadni nasi bh suci..za ovakve ko sto je ovaj iz neke žnj države naši su Coline, poništi im čist gol, ljudi faula nisu napravili, jedino ko je faule pravio bili su slovenci..
a da ne komentiram zuti karton findleyu nakon sto ga lopta gađa u glavu..bruke i jada![]()
jesi ti gledao tu utakmicu...sudac je od nogometa napravio balet..Genghis je napisao/la:Sta fali sudjenju na prvoj utakmici?Kevin je napisao/la:a jada i cemera od suđenja u obje danasnje utakmice..a nama jadni nasi bh suci..za ovakve ko sto je ovaj iz neke žnj države naši su Coline, poništi im čist gol, ljudi faula nisu napravili, jedino ko je faule pravio bili su slovenci..
a da ne komentiram zuti karton findleyu nakon sto ga lopta gađa u glavu..bruke i jada![]()
Kartoni su bili sasvim opravdani, cak je neke startove sa ledja tolerisao, nije njegov problem sto su se njemci odlucili sa mesarsku taktiku.Kevin je napisao/la:jesi ti gledao tu utakmicu...sudac je od nogometa napravio balet..Genghis je napisao/la:Sta fali sudjenju na prvoj utakmici?Kevin je napisao/la:a jada i cemera od suđenja u obje danasnje utakmice..a nama jadni nasi bh suci..za ovakve ko sto je ovaj iz neke žnj države naši su Coline, poništi im čist gol, ljudi faula nisu napravili, jedino ko je faule pravio bili su slovenci..
Joj kad im zabiberi Belhadj.steve-o je napisao/la:X mi bas pasevec veceras gajbu kronenbourga i tri boda englezima
EdinTM87 je napisao/la:Ovaj Kulibali lud k'o kupus. Svaka cast Amerima na drugom poluvremenu. Najbolje poluvrijeme jednog tima dosad.
Zasluzili su da pobjede. Nadam se da ce proc grupu sa Englezima, jer Slovenci su jad i cemer. :ugeek:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.