FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Ako nekog zanima što Sadiković nije bio s igračima onih pola sata poslije utakmice u razgovoru s navijačima, Aco Nikolić kaže da je plakao u svalčionici, ja mu ne vjerujem..
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Ma plako bi i ja kad bi onakve igrace trenirao.Iraola je napisao/la:Ako nekog zanima što Sadiković nije bio s igračima onih pola sata poslije utakmice u razgovoru s navijačima, Aco Nikolić kaže da je plakao u svalčionici, ja mu ne vjerujem..
nego sta kaze Aco,sto odigrase onako? i kakva je bila prica tih pola sata,jel manekeni i dalje tvrde da ostaju?!
haman vam se ne piše dobro, kazlagić ponovo delegiran u banoviće, i to kao glavni. kako god, novi travnik nas ne može dobiti pa da ne znam ti šta sviraju. kazlagić može dobiti, i to po onoj ogavnoj ćeli.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Kazlagic je tu da zastiti Jedinstvo, tj. da pomete vase goste.
Nama se opet lose pise, Jedinstvo salje svog Grabusa u S. Most, a premirali su i igrace Podgrmeca cak i da bod otkinu Radnickom. Iz tog razloga su se i stariji igraci prikljucili treninzima u ovoj sedmici i uradice sve da Radnicki ne pobijedi.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Nama se opet lose pise, Jedinstvo salje svog Grabusa u S. Most, a premirali su i igrace Podgrmeca cak i da bod otkinu Radnickom. Iz tog razloga su se i stariji igraci prikljucili treninzima u ovoj sedmici i uradice sve da Radnicki ne pobijedi.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Koliko god da su premirani ne smijemo izgubit od ekipe koja je prošlo kolo primila 14 iako im se vraćaju stariji igrači koji sigurno neće napraviti veliku razliku tako da će nam ta utakmica biti mjerilo..
A što se tiče one priče da su naša 4 igrača plaćena od strane uprave Jedinstva se sve više širi. U Bihaću je to rekao jedan član kluba. Pa to se i vidi kad su ko mrtvaci a znamo da mogu igrati kad hoće kao npr. Kup BiH. Ko je gledao večeras finale, a i inače iz ove sezone se može zaključiti da su Radnik i Slavko Petrović taktički savršeni. Protiv nas su kombinovali sastav, a i mi smo takođe a u toj utakmici smo zaslužili pobjedu, a ni trenutna pozicija u ligi nam tad nije dozvolila da dajemo sve od sebe u Kupu. Odmah sam ja rekao da Sloboda neće lako s Radnikom na kraj jer je Radnik izbacio Radničkog, oslabljenog Radničkog istina ali ipak su izbacili, bez zezancije. Sve se može kad se hoće, to su uglavnom prodane duše.
I nije mi jasno kako je Antić imao problema s radnom dozvolom pa nije ostao kod nas a evo sad je ušao protiv Slobode ?
I nije mi jasno kako je Antić imao problema s radnom dozvolom pa nije ostao kod nas a evo sad je ušao protiv Slobode ?
Sto se tice "potplacenih igraca" sve manje mi se cini istinitom ta prica. Ja sam to cuo odmah nakon utakmice, takodjer covjek blizak Jedinstvu mi je rekao licno. Prvo sam bio sokiran, u nevjerici, a onda kad sam cuo ko je navodno "prodao" utakmicu znao sam da to nema veze s vezom. Pogledao sam nakon toga utakmicu 2 puta da vidim moze li se prebaciti krivica na te navedene fudbalere - nema sanse!!! Mislim da je to izgovor ovih iz Jedinstva da ne daju obecane premije svojim igracima, jer takodjer sam iz prve ruke cuo da fudbaleri Jedinstva nisu dobili premije zbog "potkupljivanja igraca Radnickog". U stvarnosti - pare kojima su "potkupljeni igraci Radnickog" su usmjerene u premije igracima Podgrmeca i sucima na utakmici u Sanskom Mostu da "povale" Radnicki.
Sto se Antica tice, on je bio moj zadnji zadatak u Radnickom iako sam već ranije napustio klub, ali posto sam vec prolazio sve to s Nikolicem i bio upoznat o proceduri ponudio sam se da ja to zavrsim. On i ja smo hodali par sedmica od saltera do saltera, od granice do granice, od drzave do drzave da zavrsimo sve na vrijeme. Radi se o tome da je po njegovom dolasku u Radnicki receno kako ima rijesenu radnu i boravisnu dozvolu. Medjutim, kad je dosao vidjeli smo da mu boravak istice kroz 5-6 dana. Otisli smo u Tuzlu u ured za strance, a tamo su nas docekali kao kriminalce i teroriste. Momku su uzeli pasos jer je, prema njihovim pravilima, trebao da se javi mjesec dana prije isteka dozvole za boravak (sto u biti jeste tacno, ali to je propust administracije u Radniku). Htjeli su cak i da ga prognaju iz BiH. Uspjeli smo nekako da isposlujemo da mu se vrati pasos, ali tada su nastali novi problemi na relaciji izmedju ureda za strance u Bijeljini i Tuzli, tako da smo zajedno odlucili da je najbolje da se on vrati u Radnik. Ovi iz Tuzle su trazili da mu Radnicki osigura radnu i boravisnu dozvolu, a Radnicki to ne moze zbog duga prema Poreskoj upravi. Uzalud objasnjenja da je on igrac, odnosno uposlenik Radnika iz Bijeljine...oni to nisu htjeli prihvatiti nego su bili izriciti da ga Radnicki mora prijaviti kao svog radnika - fudbalera. Eto sta je konkretno bio problem.
Sto se Antica tice, on je bio moj zadnji zadatak u Radnickom iako sam već ranije napustio klub, ali posto sam vec prolazio sve to s Nikolicem i bio upoznat o proceduri ponudio sam se da ja to zavrsim. On i ja smo hodali par sedmica od saltera do saltera, od granice do granice, od drzave do drzave da zavrsimo sve na vrijeme. Radi se o tome da je po njegovom dolasku u Radnicki receno kako ima rijesenu radnu i boravisnu dozvolu. Medjutim, kad je dosao vidjeli smo da mu boravak istice kroz 5-6 dana. Otisli smo u Tuzlu u ured za strance, a tamo su nas docekali kao kriminalce i teroriste. Momku su uzeli pasos jer je, prema njihovim pravilima, trebao da se javi mjesec dana prije isteka dozvole za boravak (sto u biti jeste tacno, ali to je propust administracije u Radniku). Htjeli su cak i da ga prognaju iz BiH. Uspjeli smo nekako da isposlujemo da mu se vrati pasos, ali tada su nastali novi problemi na relaciji izmedju ureda za strance u Bijeljini i Tuzli, tako da smo zajedno odlucili da je najbolje da se on vrati u Radnik. Ovi iz Tuzle su trazili da mu Radnicki osigura radnu i boravisnu dozvolu, a Radnicki to ne moze zbog duga prema Poreskoj upravi. Uzalud objasnjenja da je on igrac, odnosno uposlenik Radnika iz Bijeljine...oni to nisu htjeli prihvatiti nego su bili izriciti da ga Radnicki mora prijaviti kao svog radnika - fudbalera. Eto sta je konkretno bio problem.
AKo su ti stariji igraci sa sedam dana treninga presudni u to njihovoj nakani da nas pometu onda mi samo mozemo plakati kakve igrace imamo...Realno trebamo pljuvati pojedince iz uprave, svakodnevno, na ulici kada god ih vidimo,,,UHLJEBI!!!Zoom088 je napisao/la:Kazlagic je tu da zastiti Jedinstvo, tj. da pomete vase goste.
E ako vas je ovo Jedinstvo u sred Lukavca pobjedilo na posten nacin onda i zasluzujete da ispadnete iz lige(sto vam ne zelim ni u snu).Vjeruj mi da mi je i tesko povjerovat da ovo Jedinstvo nekog moze pobjedit a da ne kupi tekmu.Pa i proslo kolo na domacem terenu igraci Bosne moraju hodati po terenu da im mi damo gol.Jedinstvo se je i prije u ovoj ligi borilo za opstanak,ali ovakva ekipa nije nikad bila,znaci dno dna.Ali ono sto je sigurno da ova tekma nisu bila cista posla,na sudije se niko ne budi znaci muljaza izmedju dva kluba.Zoom088 je napisao/la:Sto se tice "potplacenih igraca" sve manje mi se cini istinitom ta prica. Ja sam to cuo odmah nakon utakmice, takodjer covjek blizak Jedinstvu mi je rekao licno. Prvo sam bio sokiran, u nevjerici, a onda kad sam cuo ko je navodno "prodao" utakmicu znao sam da to nema veze s vezom. Pogledao sam nakon toga utakmicu 2 puta da vidim moze li se prebaciti krivica na te navedene fudbalere - nema sanse!!! Mislim da je to izgovor ovih iz Jedinstva da ne daju obecane premije svojim igracima, jer takodjer sam iz prve ruke cuo da fudbaleri Jedinstva nisu dobili premije zbog "potkupljivanja igraca Radnickog". U stvarnosti - pare kojima su "potkupljeni igraci Radnickog" su usmjerene u premije igracima Podgrmeca i sucima na utakmici u Sanskom Mostu da "povale" Radnicki.
A sto se tice tih sudija izgleda da je svaki sudija u ovoj ligi sudija NK Jedinstva.Zanimljivo ! Da imamo toliko svojih sudija davno bi otisli iz ove lige !
A sto se tice tekme u Banovicima,to sto je @ljuman napisao.Kazlagic dolazi u Banovice da srusi Novi Travnik,a ne da odmogne vama i Radnickom.U ligi ostaju i Jedinstvo i Radnicki,nije bitno na koji nacin.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
e da vidim i to čudo da nas ćelo pogura
skoro cijeli proljetni dio nam ga delegiraju sa jednim zadatkom - da nas izbaci iz utrke za PL... mada, meni je ovaj travnik i dalje sumnjiv do boga, ne bih se smio zakleti ih ćelava dijabola neće pogurati.

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Mi mozemo ostati samo ko Olimpic pobijedi Sarajevo, tj da SLavija i Borac ispadnu...sto je po meni najveca vjerovatnoca za nas ostanak a u ostale kombinacije ne vjerujem jer su nemoguce za nas...Bihac96 je napisao/la:E ako vas je ovo Jedinstvo u sred Lukavca pobjedilo na posten nacin onda i zasluzujete da ispadnete iz lige(sto vam ne zelim ni u snu).Vjeruj mi da mi je i tesko povjerovat da ovo Jedinstvo nekog moze pobjedit a da ne kupi tekmu.Pa i proslo kolo na domacem terenu igraci Bosne moraju hodati po terenu da im mi damo gol.Jedinstvo se je i prije u ovoj ligi borilo za opstanak,ali ovakva ekipa nije nikad bila,znaci dno dna.Ali ono sto je sigurno da ova tekma nisu bila cista posla,na sudije se niko ne budi znaci muljaza izmedju dva kluba.Zoom088 je napisao/la:Sto se tice "potplacenih igraca" sve manje mi se cini istinitom ta prica. Ja sam to cuo odmah nakon utakmice, takodjer covjek blizak Jedinstvu mi je rekao licno. Prvo sam bio sokiran, u nevjerici, a onda kad sam cuo ko je navodno "prodao" utakmicu znao sam da to nema veze s vezom. Pogledao sam nakon toga utakmicu 2 puta da vidim moze li se prebaciti krivica na te navedene fudbalere - nema sanse!!! Mislim da je to izgovor ovih iz Jedinstva da ne daju obecane premije svojim igracima, jer takodjer sam iz prve ruke cuo da fudbaleri Jedinstva nisu dobili premije zbog "potkupljivanja igraca Radnickog". U stvarnosti - pare kojima su "potkupljeni igraci Radnickog" su usmjerene u premije igracima Podgrmeca i sucima na utakmici u Sanskom Mostu da "povale" Radnicki.
A sto se tice tih sudija izgleda da je svaki sudija u ovoj ligi sudija NK Jedinstva.Zanimljivo ! Da imamo toliko svojih sudija davno bi otisli iz ove lige !
A sto se tice tekme u Banovicima,to sto je @ljuman napisao.Kazlagic dolazi u Banovice da srusi Novi Travnik,a ne da odmogne vama i Radnickom.U ligi ostaju i Jedinstvo i Radnicki,nije bitno na koji nacin.
Pobogu morate dobit ovo , gledo sam ih uzasna ekipa ,ako mislite ostat ovo je must win
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
- Kontakt:
Izgleda da su dobili dobar kesh da zapnu danas protiv nas, a mi ako njih dobiti ne mozemo onda i zasluzujemo ispasti...
Ma nemaju sta zapet ba , primili 40 golova u zadnjih 5 6 utakmica . Izgleda da ste vi fulali sa igracima na polusezoni od tada paate
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ma nekima je tesko priznat da smo jednostavno losi. uvijek su nam drugi krivi a mi nikada.
Valjda izadje na dobro,al ne izgleda tako za sada.
Valjda izadje na dobro,al ne izgleda tako za sada.
ahahaha ma kakve veze ima ko je sta platio bolan,da su im dali po milion svakom igracu iz podgrmeca sramota je da ih ne dobijemo MINIMALNO 0:3 .. HALO mi jesmo ko ( k a r i n a ) ali sta je onda tek podgrmec... pa mi smo 3 najgora ekipa u ligi(trenutno) ....
Podgrmeč morate dobiti, bez obzira na premije sto su im obecane.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Vodimo 2-0 u prvom pol.
Poluvrijeme u Sanskom Mostu,gosti su za 2,3 klase bolji,bilo je 23 šuta na gol Podgrmeča ali golman domaćih sjajan posao radi,Naime Podgrmeč se grčevito bori za Premier ligu i ova utakmica im je od visokog značaja ali tu je Radnički koji ih spriječava u tome,odavno je poznato da je Radnički lupao ekipe kao što su Standard Liege,Anderlecht i tako dalje,međutim danas protiv Podgrmeča lopta u gol neće,ali ima i drugo poluvrijeme,važno je napomenuti da je u prvoj postavi Radničkog iz Lukavca zaigrao iskusni taktičar Skulić koji je itekako napravio pometnju u redovima Podgrmeča.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.