Hatuna je napisao/la:Zato sto Markovic nije Bosnjak, ne znam tacno ali po imenu bi mogao biti Srbin bar porjeklom, iako mi se cini da se izjasnjavao kao Bosanac po nacionalnosti. Posto je, da kazemo minimalno 80% Srba i Hrvata ucestovalo ili podrzavalo agresiju na BiH, tih 20 zasluzuju da im se oda priznaje, iako je njihovo ponasanje bilo sasvim normalno, ljudsko. A jos kada se sa takvim zarom kao Neno bore za promociju BiH, onda kapa do poda...Sa druge strane Bosnjaci su morali htjeli ne htjeli braniti svoja ognjista, svoju drzavu svoje zivote uostalom onda i nije za neko cudo i specijalno isticanje sto su za BiH nastupali ti pobrojani. Sa druge strane taj ljigavac Mulaomerovic je iako je moljen da nastupa za BiH otisao da igra za agresora te u utakmici PROTIV BIH bio njihov najborbeniji igrac. Eto ti, to je ukratko razlog zasto je Neno sinonim za sve pozitivno (a ne npr Alihodzic), napisao sam ovo jer kontam da si mlad i nezreo cim postavljas takva pitanja....Sve druge price o Ciri npr, a posebno o Adnanu Caticu su mjesanje baba i zaba.filip13 je napisao/la:ne kontan što se uvijek mora spomenuti marković kao ljudina koji je ginuo za svoje kad se spomene mulaomerović,zašto se ne spomene alihodžić,bukva,bilalović,avdić.mujezinović,to njihovo izgaranje na terenu manje bitno od markovićevog?
Koga lazes za ovo cuj moljen