Damir Mulaomerović

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Re: Damir Mulaomerović

Post Postao/la TaRgEt_ » 14 maj 2016, 15:54

Hatuna je napisao/la:
filip13 je napisao/la:ne kontan što se uvijek mora spomenuti marković kao ljudina koji je ginuo za svoje kad se spomene mulaomerović,zašto se ne spomene alihodžić,bukva,bilalović,avdić.mujezinović,to njihovo izgaranje na terenu manje bitno od markovićevog?
Zato sto Markovic nije Bosnjak, ne znam tacno ali po imenu bi mogao biti Srbin bar porjeklom, iako mi se cini da se izjasnjavao kao Bosanac po nacionalnosti. Posto je, da kazemo minimalno 80% Srba i Hrvata ucestovalo ili podrzavalo agresiju na BiH, tih 20 zasluzuju da im se oda priznaje, iako je njihovo ponasanje bilo sasvim normalno, ljudsko. A jos kada se sa takvim zarom kao Neno bore za promociju BiH, onda kapa do poda...Sa druge strane Bosnjaci su morali htjeli ne htjeli braniti svoja ognjista, svoju drzavu svoje zivote uostalom onda i nije za neko cudo i specijalno isticanje sto su za BiH nastupali ti pobrojani. Sa druge strane taj ljigavac Mulaomerovic je iako je moljen da nastupa za BiH otisao da igra za agresora te u utakmici PROTIV BIH bio njihov najborbeniji igrac. Eto ti, to je ukratko razlog zasto je Neno sinonim za sve pozitivno (a ne npr Alihodzic), napisao sam ovo jer kontam da si mlad i nezreo cim postavljas takva pitanja....Sve druge price o Ciri npr, a posebno o Adnanu Caticu su mjesanje baba i zaba.

Koga lazes za ovo cuj moljen :kafa:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

filip13

Post Postao/la filip13 » 14 maj 2016, 15:58

Hatuna je napisao/la:
filip13 je napisao/la:ne kontan što se uvijek mora spomenuti marković kao ljudina koji je ginuo za svoje kad se spomene mulaomerović,zašto se ne spomene alihodžić,bukva,bilalović,avdić.mujezinović,to njihovo izgaranje na terenu manje bitno od markovićevog?
Zato sto Markovic nije Bosnjak, ne znam tacno ali po imenu bi mogao biti Srbin bar porjeklom, iako mi se cini da se izjasnjavao kao Bosanac po nacionalnosti. Posto je, da kazemo minimalno 80% Srba i Hrvata ucestovalo ili podrzavalo agresiju na BiH, tih 20 zasluzuju da im se oda priznaje iako je njihovo ponasanje sasvim normalno. A jos kada se sa takvim zarom kao Neno bore za promociju BiH, onda kapa do poda...Sa druge strane Bosnjaci su morali htjeli ne htjeli braniti svoja ognjista, svoju drzavu svoje zivote uostalom onda i nije za neko cudo i specijalno isticanje sto su za BiH nastupali ti pobrojani. Sa druge strane taj ljigavac Mulaomerovic je iako je moljen da nastupa za BiH otisao da igra za agresora te u utakmici PROTIV BIH bio njihov najborbeniji igrac. Eto ti, to je ukratko razlog zasto je Neno sinonim za sve pozitivno (a ne npr Alihodzic), napisao sam ovo jer kontam da si mlad i nezreo cim postavljas takva pitanja....Sve druge price o Ciri npr, a posebno o Adnanu Caticu su mjesanje baba i zaba.

ako je neko u petoj deceniji zivota mlad,onda jesam,hvala ti,
ja ne znam niti me zanima kako se izjasnjavao i koje je nacije marković,zar je to uopće bitno,jesu li i alihodžić,avdić,bukva,bećiragić po naciji Bosanci?,on je iz ove države i najnormalnije je da igra za repku ove države,kad vec idemo totalno u off,otkud mi znamo koga je podržavao bariša krasić,ako ćemo već o tome,iz čitluka je.Ne bih o srbima,hrvatima,bošnjacima,procentima
postoji li ijedan dokaz da je mulaomerović moljen da igra zta nas ili je to suplja priča?

kakvo je miješanje baba i žaba pričanje o ćiri u kontekstu priče o mulaomeroviću?
Zadnja izmjena: filip13, dana/u 14 maj 2016, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.

filip13

Post Postao/la filip13 » 14 maj 2016, 16:00

bas me zanima hoce li oni koji spominju sve oko mulaomerovića da je izdajnik i slično, i da ne bude zabune,imaju potpuno pravo na to,ne kažem da to možda donekle i stoji da je tako,navijati sad za našu reprezentaciju sa mulaomerovižem kao selektorom?

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 14 maj 2016, 16:01

Sad ce nabrojati ko je sve pozvan i zakljuciti pa pozvali su sigurno i Mulaomerovica ako su i ove nabrojane. To je "dokaz" da su ga "molili" da igra za BiH.
Nad tobom sunce najljepše sja

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 14 maj 2016, 16:04

Nego sta cemo sto ce Huka biti pomocni ? Jeli i on izdajnik ?
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

filip13

Post Postao/la filip13 » 14 maj 2016, 16:05

**** razmisljanje tipa,on je ivan,ma normalno je da ne igra za nas,on je jovan,ma normalno je da ne igra za nas

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 14 maj 2016, 16:38

Puna podrška Damiru. :thumbup:

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 14 maj 2016, 17:29

mercurial je napisao/la:Damir ima podrsku jedino svoje Tuzle. U ostalim djelovima BiH sigurno nece naici na podrsku, osim vjerovatno par iznimki.
jesi li ti onaj bubuljicavi kompleksas bosnian beast sto nas sramoti sportnetu?

deckicu, nisi ni svjestan koliko si glup i iskompleksiran

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 14 maj 2016, 17:32

mercurial je napisao/la:Damir ima podrsku jedino svoje Tuzle. U ostalim djelovima BiH sigurno nece naici na podrsku, osim vjerovatno par iznimki.
Time si fino da je jedino Tuzli podrska reprezentaciji na prvom mjestu, a ostalima patriotski kriteriji i gdje je bio '92... sto hvala Bogu nije tacno.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Hatuna

Post Postao/la Hatuna » 14 maj 2016, 17:35

filip13 je napisao/la:bas me zanima hoce li oni koji spominju sve oko mulaomerovića da je izdajnik i slično, i da ne bude zabune,imaju potpuno pravo na to,ne kažem da to možda donekle i stoji da je tako,navijati sad za našu reprezentaciju sa mulaomerovižem kao selektorom?
Naravno da cu navijati, reprezentacija BiH je svetinja, prodane duse poput Mulaomerovica ce biti i proci, a Bosna i Hercegovina ostaje zauvijek. Mislim da cak ni on ne moze izbaciti BiH ako svi ili makar najvazniji igraci odazovu. Zalosno je samo sto takvi likovi dobijaju prostor, ali sta cemo vreijem u KS je smutno i onda olos ispliva na povrsinu.

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 14 maj 2016, 17:37

Radije da su vratili Nenu Markovica,ali nema veze, vidjet cemo sta Damir zna i umije.

Hatuna

Post Postao/la Hatuna » 14 maj 2016, 17:38

TaRgEt_ je napisao/la:Nego sta cemo sto ce Huka biti pomocni ? Jeli i on izdajnik ?
Ti se prodajes za nekog poametnog i ozbiljnog covjeka i zasto onda budalasas? Sto bi Hukic bio izdajnik, zar nije igrao za BiH?

Federer17

Re: RE: Re: Damir Mulaomerović

Post Postao/la Federer17 » 14 maj 2016, 17:40

baglama je napisao/la:

:mrgreen: :mrgreen:

I ja sam na njega prvo posumnjao, ovdje ne smije da komentarise gotovo nikad, a tamo je dezurni u svemu sto se tice bh kosarke. Nije jednom omalovazavao i ismijavao forumase ovog foruma, kao sreca pa sportnet ima, dok ovo je odron od foruma. Kupi ovdje vecinu informacija i tamo pametuje, a ni svjestan nije koliko ne zna..

Hatuna

Post Postao/la Hatuna » 14 maj 2016, 17:40

xinxee je napisao/la:Radije da su vratili Nenu Markovica,ali nema veze, vidjet cemo sta Damir zna i umije.
Neno je mozda trenutno zauzet, ali Josip Pandza je bio idealno rjesenje, medjutim djubrad lopovsko menadzerska ne bi mogal vrsljati oko reprezentacije i odvoditi ih da igraju za druge reprezentacije. Sa Damirom prodanim se u kafani uz flasu konjaka lako dogovori.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 14 maj 2016, 18:04

@Hatuna, zabranjeno je koristiti takav rjecnik za selektora reprezentacije BiH.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Hatuna

Post Postao/la Hatuna » 14 maj 2016, 18:19

KK_Bosna je napisao/la:@Hatuna, zabranjeno je koristiti takav rjecnik za selektora reprezentacije BiH.
Ok, ja sam svakako rekao sto sam imao, ne mislim dalje ni ucestovati na ovoj temi jer bi se samo ponavljao.

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 14 maj 2016, 19:11

baglama je napisao/la:

Nisam, taj bosnian beast ne pise ovdje.

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 14 maj 2016, 19:36

Ajde da budemo razumni, neutralan sam što se tiče Mulaomerovića itd. Zašto bi neko, ne bitno da li je to Mulaomerović, izabrao drugu državu, pogotovo u to vrijeme, a čitava porodica, prijatelji, košarkaške kolege ostaju u zaraćenoj Bosni i Hercegovini?

Meni je jedini razuman i valjan argument taj da ga naši nisu nikako zvali, ili su iz Hrvatske obezbjedili egzistenciju i zaštitu, njega i njemu dragih ljudi od svog s*anja u to vrijeme. Budimo realni, svi bi to izabrali, porodica je na prvom mjestu. N

Nemojte sad porediti njega sa drugim košarkašima koji su igrali za nas, jer niko od nas, pogotovo nas koji pišemo po forumima (čast izuzecima) ne zna u kakvoj se situaciji Mulaomerović tad nalazio i šta ga je na to natjeralo.

filip13

Post Postao/la filip13 » 14 maj 2016, 20:43

BenjooJutub je napisao/la:Ajde da budemo razumni, neutralan sam što se tiče Mulaomerovića itd. Zašto bi neko, ne bitno da li je to Mulaomerović, izabrao drugu državu, pogotovo u to vrijeme, a čitava porodica, prijatelji, košarkaške kolege ostaju u zaraćenoj Bosni i Hercegovini?

Meni je jedini razuman i valjan argument taj da ga naši nisu nikako zvali, ili su iz Hrvatske obezbjedili egzistenciju i zaštitu, njega i njemu dragih ljudi od svog s*anja u to vrijeme. Budimo realni, svi bi to izabrali, porodica je na prvom mjestu. N

Nemojte sad porediti njega sa drugim košarkašima koji su igrali za nas, jer niko od nas, pogotovo nas koji pišemo po forumima (čast izuzecima) ne zna u kakvoj se situaciji Mulaomerović tad nalazio i šta ga je na to natjeralo.

:thumbup:

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 14 maj 2016, 21:14

BenjooJutub je napisao/la:Ajde da budemo razumni, neutralan sam što se tiče Mulaomerovića itd. Zašto bi neko, ne bitno da li je to Mulaomerović, izabrao drugu državu, pogotovo u to vrijeme, a čitava porodica, prijatelji, košarkaške kolege ostaju u zaraćenoj Bosni i Hercegovini?

Ova izjava je neutralna kao italija u 2 svjetskom ratu
Ako ne znas sta je problematicno sto je mulaomerovic igao za hrvatsku 1996 onda nisi iz BiH ili imas 15 godina
Inace sto nije postupio kao mrsic ako je bio samo problem poziva
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.