Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Prenos utakmica PREMIJER lige BiH na TV?
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
- Stone Island
- Kontakt:
Bola u ovoj ligi nema toga kojeg je zaobišao ovaj problem ! To je mana svih klubova samo je problem da se na ovoj temi samo na Velež žalite a sebe niko ne vidi ! Kontaš ?Rz88 je napisao/la:
nemoj da ja o velezu i 90 minutama pricam i o sesliji koji Kadricu kaze "baci se prije", neka nisi jedini koji sve vidi na terenima nase zemlje, ali opet kazem protiv sirokog sve je bilo u fair play-u, nisi ni vidio sta je vasilj uradio, ali necu da uopce raspravljam o tome, koliko smo mi puta bili osteceni u orasju i Modrici jedno milion puta, koliko smo puta pomogli velezu u vrijeme kemala hafizovica kada smo vodili 2:0 na bp i dali vam 2:3 ali eto to se vi ne sjecate ali nema veze, ti znas tacno sta je bilo, ne kazem ja da nema namjestanje to je uobicajno kod nas posebno leotar 3 za 3 odkad postoji nasa liga, ali nije sada samo velez, celik vec su i ostali klubovi, ova drzava je puna mita i korupcije pa tako je i u nogometu svako gleda kako da se obogati a niko ne gleda kako razviti nesto u BiH, a takvim razmisljanjem pljuvanjem po drugima ni ti ne pomazes ......ovo je novi pokusaj 2 dio sezone proljetni i nadam se da ce biti najbolji do sada.
Alo boni! Svak ima oraha,ne sekirajte se!
I tema je prenos pl!
I tema je prenos pl!
Sta mislite koce biti prvak, ako ce ispatsi iz nase lige
Hajde sad da cujemo

Hajde sad da cujemo

mB!
Mukiol je napisao/la:Sta mislite koce biti prvak, ako ce ispatsi iz nase lige![]()
Hajde sad da cujemo![]()
Fulio si temu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
nisam pa preko prijenosa cemo moci pratiti tekme i vidjecemo na neki nacin sanse klubova, evo direktno pitanje svima sta mislite ko ce biti prvaka, a ko ispada iz lige.Demokratija pravo govoramiky_hz je napisao/la:Mukiol je napisao/la:Sta mislite koce biti prvak, ako ce ispatsi iz nase lige![]()
Hajde sad da cujemo![]()
Fulio si temu

itekako je povezano sa temom za to i sluze prijenosi za kombinacije...

mB!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
pa imas milion drugih tema na kojima se prica ko ce biti prvak, evo na primjer ova http://www.sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=3&t=270Mukiol je napisao/la:nisam pa preko prijenosa cemo moci pratiti tekme i vidjecemo na neki nacin sanse klubova, evo direktno pitanje svima sta mislite ko ce biti prvaka, a ko ispada iz lige.Demokratija pravo govoramiky_hz je napisao/la:Mukiol je napisao/la:Sta mislite koce biti prvak, ako ce ispatsi iz nase lige![]()
Hajde sad da cujemo![]()
Fulio si temu![]()
itekako je povezano sa temom za to i sluze prijenosi za kombinacije...![]()
Ovdje se prica samo o tv prenosima utakmica.
**** ga...nije bilo prijenosa svi serakali ovako onako...sad ima pa opet nevalja..trebala bi ova utakmica, trebala bi ona..nevalja termin nevalja ovo nevalja ono..bolje da je ikako pocelo, papomalo, nadoci ce ako bude sve ok...nemoremo preko noci sve ekstra..neka su barem poceli pa da vidimo kako ce to izgledati, a za sljedecu sezonu korak dalje...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Slazem se s Kevinom,sada je nevazno kakav ce bit graficki prikaz,ko ce biti komentator,glavno je da su uveli (jos nije sigurno ali..) TV prenos,a ako Bog da bude li velika posjecenost,sljedece sezone cemo imati kombinovani prenos + derbi kola koji ce biti prenosen odvojeno!
Ljudi da li iko zna hoce li se uopste igrati ove sedmice i imaju li igdje satnice?
Hoce hoce...gavra je napisao/la:Ljudi da li iko zna hoce li se uopste igrati ove sedmice i imaju li igdje satnice?
Sarajevo-Celik u 15,Sloboda-Zeljo 15,SIroki-Slavija 20,ostalo me i ne zanima

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Da li neko zna dali je to sa prenosima konačno dogovoreno?
jeste.FCS je napisao/la:Da li neko zna dali je to sa prenosima konačno dogovoreno?
Prva utakmica na rasporedu je susret NK Široki Brijeg – FK Slavija.
Nije važno koja je tekma samo neka su počelo, samo se bojim da to nebude jedno ili dva kola a onda.... Kao prošle godine kada je na FTV prenošeno prvo kolo široki-zrinjski i poslije toga nijedna utakmica do kraja prvenstva.
Vidim svi pričaju da će biti prenos i ja se nadam da hoće. Ali evo na ovoj stranici nema najave utakmice na BHTu ni za subotu ni nedjelju.
http://tv.mediaking.hr/
- bistrikboy
- Kontakt:
UGOVOR jos nije potpisan...Marin je napisao/la:Vidim svi pričaju da će biti prenos i ja se nadam da hoće. Ali evo na ovoj stranici nema najave utakmice na BHTu ni za subotu ni nedjelju.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Stone Island
- Kontakt:
Evo na BHT Dnevniku rekoše da je to odrađeno i da će prva tekma biti Š.Brijeg-Slavija !
joj gluposti cuj siroki-slavija ce prenositi
....pa bolje da su prenosili sloboda-zeljo ili sarajevo-celik....

ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
tu tekmu prenose zbog termina,jer u tz i sa se igra u istom terminu kao i opstale!U tz nisu reflektori ispravni pa nemoze biti nocna,zato tu ne prenose,a za ovu na kosevu ne znam jer bice i to jaka tekma!HARIS XXL je napisao/la:joj gluposti cuj siroki-slavija ce prenositi....pa bolje da su prenosili sloboda-zeljo ili sarajevo-celik....
AMAR OSIM!!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAZIN, Giuseppe1, lakilone, tutankamon1905 i 28 gostiju.