PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Sta se desilo ovdje? Krmak ubijen?
hahahahahah pa jel ga to banovaaleksandar_veliki je napisao/la:Momci, dobronamjeran savjet. Manite se djecije zajebancije. Bavarac, bices zrtvovan, dobit ces iza usiju da budes primjer ostalima. Meni se ne moze dognuti od umora radi vase zajebancije...

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Kazu da je dobra africka sljiva.aleksandar_veliki je napisao/la:Momci, dobronamjeran savjet. Manite se djecije zajebancije. Bavarac, bices zrtvovan, dobit ces iza usiju da budes primjer ostalima. Meni se ne moze dognuti od umora radi vase zajebancije...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koji bavarac, ima nas vise trenutno?aleksandar_veliki je napisao/la:Momci, dobronamjeran savjet. Manite se djecije zajebancije. Bavarac, bices zrtvovan, dobit ces iza usiju da budes primjer ostalima. Meni se ne moze dognuti od umora radi vase zajebancije...
Sto ste napeti i zasto ne mozete prepoznati ironiju?
Mene prvog banuj ako krenem sa trolovanjem kao gospoda od neku noc.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Krenuse na nasu ljepoticu a Aco ih doceka

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Nije losa opcija da se na ovaj nacin kutarisemo djece I nekonstruktovnih spamera sa foruma i time malo dignemo kvalitet diskusija na svim temama. Svakako mladji od 13 I nemaju pravo registracije.
Zar stvarno ocekujes konstruktivan razgovor na ovoj temi ?
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Dzaba galamite na nas, oni su planirali napadaleksandar_veliki je napisao/la:Na ovoj ne, ali sigurno ce zbog ove teme djecaci pasti na braniku otadzbine. Zajebancija da, ali samo u granicama postivanja pravila foruma.DoeTz je napisao/la:Zar stvarno ocekujes konstruktivan razgovor na ovoj temi ?

PS: priznajes da su ovi sto navijaju za ino klubove djecica

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ovo nije dobro sto oni rade.nemojte da mislite da necete teme inozemnog klubskog fudbala dovesti u pakao,a njihove forumase u nestanak,jer te teme nemogu da se odbrane ako dodje do rata ovdje.
Vidim NATO (aco i admin )vec prijete intervencijom haha
Vidim NATO (aco i admin )vec prijete intervencijom haha
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
A ti si mi znaci skinuo Putinaaleksandar_veliki je napisao/la:Doe se opet previse zajebava. Zaboravio je da Putin samo jednom prasta.

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ima djece medju navijacima svih klubova, I domacih i stranih... Odavno trazim nacin da se to malo procisti, a ovo fakat nije los filter.
Shvatas naravno da kod nas tog nema, da smo jednostavno retardirani?!admin je napisao/la:Ima djece medju navijacima svih klubova, I domacih i stranih... Odavno trazim nacin da se to malo procisti, a ovo fakat nije los filter.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
DoeTz je napisao/la:Shvatas naravno da kod nas tog nema, da smo jednostavno retardirani?!admin je napisao/la:Ima djece medju navijacima svih klubova, I domacih i stranih... Odavno trazim nacin da se to malo procisti, a ovo fakat nije los filter.

Pretjerujes doe@,dosadno jbt.
Na ostalim temama je bezveze nema tu kvalitetne diskusije vecinom sa ove teme se prenose gluposti i tamo.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Dobijaju inspiraciju i ideje s ove teme. A ni hvala ne kažu. 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
DoeTz je napisao/la:Shvatas naravno da kod nas tog nema, da smo jednostavno retardirani?!admin je napisao/la:Ima djece medju navijacima svih klubova, I domacih i stranih... Odavno trazim nacin da se to malo procisti, a ovo fakat nije los filter.

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
. . bilo je ovdje dobre zaajebancije od starije raje, ali kad su temu zaposjeli ovi što su tek počeli drkati, otišlo je sve u
. .

- jovanmaksimovic
- Kontakt:
sta 13 godina, 18 minimalno... 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL

Cocaine je napisao/la:DoeTz je napisao/la:Shvatas naravno da kod nas tog nema, da smo jednostavno retardirani?!admin je napisao/la:Ima djece medju navijacima svih klubova, I domacih i stranih... Odavno trazim nacin da se to malo procisti, a ovo fakat nije los filter.![]()
![]()
![]()

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Eno Tuzlaci na temi Zvijezda Gradačac drže ders o namještanju u Prvoj ligi Federacije. Vidi se gdje su pekli zanat. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.