FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Inace mi nije jasno kako nasi iz strucnog staba Spahic i jos neki sjede sa Ibrakovicem na kafi i takvim danas ?!
Kada je taj Ibrakovic direktno protiv Azmira, zeli da mu napakuje neku suspenziju.
Kada je taj Ibrakovic direktno protiv Azmira, zeli da mu napakuje neku suspenziju.
- Beduin
- Kontakt:
Cuj " Stavili dvije samo da ne moze igrati protiv Radnika", hahaha. Po pravilniku je zasluzio 2 jer je direktan crveni karton, a nakon meca je uletio u teren, onako isfrustriran, i spopadao sudiju, nema sta mu nije govorio i treba biti presretan sa SAMO 2 utakmice kazne. Druga stvar je sto smo mi oslabljeni njegovim neigranjem pa nam smeta, ali Boze moj. Da je Savez kako treba, kaznio bi Zebu sa jos par dodatnih utakmica radi onom napada na sudiju i Bog zna kakvog sve psovanja, a takodjer bi kaznio i one wing chun igrace Zelje sa daleko vise utakmica i novcanih kazni, kao sto je trebao Kostica kazniti sa manje utakmica (protiv Celika) nego je dobio tada - 3 utakmice, pa i Sarica, etc...
Idemo dalje.
Idemo dalje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
mogla je jedna obzirom da ovi huligani za bacanje stolica i baklji, udaranje redara dobiju jednu ili nijednu
nego nedo bog da igramo ovaj vikend protiv Zrinjskog za titulu, pa mi ne bi mogli sabrati 11 igraca ni za vikend, a ni za srijedu od silnih povreda
nego nedo bog da igramo ovaj vikend protiv Zrinjskog za titulu, pa mi ne bi mogli sabrati 11 igraca ni za vikend, a ni za srijedu od silnih povreda
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Joj jedva cekam pricu i informacije o pojacanjima 

“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
RAJA PRIČA DA ĆE IGRATI MEHMEDAGIĆ U BIJELJINI.NARAVNO I ORDAGIĆ I MERZIĆ.ultrasstyle_tz je napisao/la:mogla je jedna obzirom da ovi huligani za bacanje stolica i baklji, udaranje redara dobiju jednu ili nijednu
IZGLEDA DA HARIS IDE NA "ŠVAJSOVANJE U BANJALUKU".
Ja volim FK Tuzla City
Mehmedagic i da je na 50% mogucnosti opet je bolja opcija od Salihovica, jbg. Nije ni on toliko los koliko se na njemu vidi da ne vjeruje sam sebi pa to na kraju lose ispadne.
Nad tobom sunce najljepše sja
[quote="ultrasstyle_tz"]mogla je jedna obzirom da ovi huligani za bacanje stolica i baklji, udaranje redara dobiju jednu ili nijednu
oni su drug zasticena zivotinjska vrsta
sretno u finalu
sretno u finalu
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa vjerujem da ce igrati, prvo jer momci zele svim silama da igraju, i drugo jer moraju..ali opet igrao je Ordaga i u srijedu pa se vidjelo da to nije to, Merzica opet zeza ista prepona, a Haris je 2x vec izlazio iz igre u ranoj fazisloboda72 je napisao/la:RAJA PRIČA DA ĆE IGRATI MEHMEDAGIĆ U BIJELJINI.NARAVNO I ORDAGIĆ I MERZIĆ.ultrasstyle_tz je napisao/la:mogla je jedna obzirom da ovi huligani za bacanje stolica i baklji, udaranje redara dobiju jednu ili nijednu
IZGLEDA DA HARIS IDE NA "ŠVAJSOVANJE U BANJALUKU".
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Vrijedi riskarati makar Haris izasao u 10toj min. Svejedno imamo viska dvije izmjene.
Nad tobom sunce najljepše sja
Izdrži Harise još jednu samo 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
ma opusteno, prvo pol protiv Radnika je bilo sasvim korektno, obzirom da nisu igrali Veseli i Saric, te da je Zeba bio odlicno zatvoren! drugo pol kada je izasao Ordagic, igra se raspala jer niko nije bio u stanju da organizuje igru, Zeba je kao sto rekoh bio zatvoren, a ostali igraci svakako ne znaju organizovat' igru.. u revansu ce biti malo drugacija prica, igrat' ce Veseli i Saric, sto ce uz Ordagica biti dovoljno da im napravimo probleme, bez obzira na izostanak Zebe, jer nas sigurno nece moci tako zatvorit' i limitirat' kreiranje nasih napada
naravno, racunam i na to da popravimo prekide, neki jeftin gol da zabijemo, tu smo jaki, a u tome smo zakazali u prvom mecu.. sto slobodnjaci, sto korneri, tu ce biti Saric, a i u Saleta polazem nade, zna skocit' i zabit'
naravno, racunam i na to da popravimo prekide, neki jeftin gol da zabijemo, tu smo jaki, a u tome smo zakazali u prvom mecu.. sto slobodnjaci, sto korneri, tu ce biti Saric, a i u Saleta polazem nade, zna skocit' i zabit'
Sasvim ispravna kazna za Zebu, tako iskusan igrac nije smio nasjedati na bilo kakvu provokaciju, plus na kraju utakmice onakvo ponasanje.....Mislio sam da ce dobiti vecu kaznu, bas zbog ponasanja poslije zavrsetka utakmice.Beduin je napisao/la:Cuj " Stavili dvije samo da ne moze igrati protiv Radnika", hahaha. Po pravilniku je zasluzio 2 jer je direktan crveni karton, a nakon meca je uletio u teren, onako isfrustriran, i spopadao sudiju, nema sta mu nije govorio i treba biti presretan sa SAMO 2 utakmice kazne. Druga stvar je sto smo mi oslabljeni njegovim neigranjem pa nam smeta, ali Boze moj. Da je Savez kako treba, kaznio bi Zebu sa jos par dodatnih utakmica radi onom napada na sudiju i Bog zna kakvog sve psovanja, a takodjer bi kaznio i one wing chun igrace Zelje sa daleko vise utakmica i novcanih kazni, kao sto je trebao Kostica kazniti sa manje utakmica (protiv Celika) nego je dobio tada - 3 utakmice, pa i Sarica, etc...
Idemo dalje.
🔴⚫️
Viška dvije izmjenepinoglavi je napisao/la:Vrijedi riskarati makar Haris izasao u 10toj min. Svejedno imamo viska dvije izmjene.

Ko će igrat u Mostaru zna li se?

EURO 2016 - Takmičenje
Dobio sam dozvolu od admina da napravim jednu malu reklamu na forumu za ovo takmičenje koje ću predstaviti u daljem tekstu. Nakon što smo održali prvo takmičenje za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010. godine pa onda SP 2014 i EURO 2012 došli smo na ideju da napravimo ovo takmičenje i za EURO 2016 koje se održava u Francuskoj. Takmičenje je pojedinačno da odmah znate. Na ovom takmičenju prognozirate čitav žrijeb tokom prvenstva i sami krojite dalje takmičenje po vašem mišljenju. Takođe i po vašem mišljenju prognozirate pobjednika. Prošla tri takmičenja koja smo organizovali imali su veliku brojnost tako da se nadam da će i ovo takmičenje imati veliki odziv. Postavit ću vam dvije teme gdje imate sistem bodovanja i temu gdje postavljate svoju prognozu po šablonu koji je postavljen na prvoj stranici teme. Za sva dodatna pitanja se možete obratiti na temi za prognozu i u inbox meni ili korisniku @123456.
Sistem bodovanja: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=6245 (Prvi post)
Tema za prognoze: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=8732 (Šablon za prognoze,drugi post)
-
- Kontakt:
ima li ko snimak prve tekme

Ma uvijek sam bio za zastitu zivotinjatareizo je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:mogla je jedna obzirom da ovi huligani za bacanje stolica i baklji, udaranje redara dobiju jednu ili nijednu
sretno u finalu

Zeba je i dobro prosao. Sve shvatam, nervoza, prenos, al onakvom ponasanju nije mjesto na travnjaku.
tuzlanska Sloboda
Ima li sta od ovih momaka, da li su kalibar za nasu ekipu?
Azmir prati utakmicu u Gracanici.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
www.nkbratstvogracanica.com
Slabo ono sto vrijedi je pod Husarinom komandom nazalost (Smajic i Hajdarevic) mozda jos Amar Suljic.SARS je napisao/la:Ima li sta od ovih momaka, da li su kalibar za nasu ekipu?
Pozdrav jedno pitanje imam rekreaciju od Od 7 do 8 večeras da li slučajno ima balon kod stadiona tusanj zbog ove kiše da li je u funkciji može li ko javiti ako neko blizu stanuje hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.