FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja vjerujem u momke.Ko god bude igrao.Nase je samo da ih podrzavamo i onda rezultat nece izostati.Svi smo svjesni koliko ce tim momcima nasa podrska biti stimulans pa nije bitno dali nam rezultat u tom trenutku odgovara ili ne.LJubav je samo jedna i to FCS.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
sarajevo mu je bivsi klub i mislim da je blize nama mada ako olimpik ponudi dobru sumu mozda bi otisao njima ali da su ga pare zanimale nebi isao u velezmiky_hz je napisao/la:Dzenan Hosic je napustio Velez i slobodan je igrac,nemoj da vas zacudi ako obuce bordo dres
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Sto se tice Hosica mislim da je sad nepotrebno da ga dovodimo,ekipa je prosla pripreme i donekle se uigrala a ni on nije Terry da nam moze toliko pomoci.Uz podrsku sa tribina Celika mozemo pobijediti i na pravi nacin otvoriti drugi dio prvensta.Pozdrav i svi na Kosevo 28.02.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
ako bog da po pobijedu protiv celika mislim ako dobro krenemo ove prve utakmice da cemo i izboriti evropu
Nasa uprava,kao i jos neke su trazile odgodu prvog kola za 7 dana !
ma kakva ba odgoda snijeg nepada evo 3-4 dana,a oni nisu u stanju ocistiti teren na kosevu... akoBogda dobijamo celikaroki... je napisao/la:Nasa uprava,kao i jos neke su trazile odgodu prvog kola za 7 dana !

-
- Kontakt:
Snijeg sa Koseva je ociscen,oni traze odgodu u slucaju da snijeg opet padne.Pozdravkenan je napisao/la:ma kakva ba odgoda snijeg nepada evo 3-4 dana,a oni nisu u stanju ocistiti teren na kosevu... akoBogda dobijamo celikaroki... je napisao/la:Nasa uprava,kao i jos neke su trazile odgodu prvog kola za 7 dana !
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
Dženan Hošić se nudio Sarajevu , no Čala ga nije htio dovoditi jer bi mu morali dati neke pare što bi ope stvorilo probleme sa ostalim igračima i mislim da je Čala u pravu po tom pitanju .
U subotu lagano na Koševo podržati kao i svih ovih godina momke .................
U subotu lagano na Koševo podržati kao i svih ovih godina momke .................
- FK Sarajevo
- Kontakt:
cuo sam da nece da dovode skupe igrace iz razloga sto onaj skupi sto dodje imace duplo vecu platu od igraca koji je tu vec godinama i to je pametno a za hosica neznamMister No je napisao/la:Dženan Hošić se nudio Sarajevu , no Čala ga nije htio dovoditi jer bi mu morali dati neke pare što bi ope stvorilo probleme sa ostalim igračima i mislim da je Čala u pravu po tom pitanju .
Pouzdan info, prije nego li je potpisao za Velež Hošić je razgovarao sa čelnim ljudima i Čala ( iako zna njegove kvalitete ) je procijenio da mu je bolji mir u svlačionici . Mislim , imajući u vidu trenutnu fin. situaciju u klubu , da je u pravu..
Ma trebao je Hosic doci ,jbg kad skontas mi trenutno nemamo igraca koji moze uci sa klupe,imamo 2 stopera i sta jedan se povrijedi ili bude imao kartone a sto ce se vjerovatno desiti onda ce junior morati igrati na tom mjestu,ima jos par takvih pozocija u ekipi za koju nemamo pravu zamjenu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mislim da ce protiv Celika izaci sljedeca ekipa
------------------------Alaim-----------------------
--Comor------Nikitovic------Torlak-----Belosevic----
--Mumunovic---Ihtijarevic---Janjos(Maksumic)------Hadzic
-------------Hiros-----------Pandza--------------------
ovaj desni bek skripi posto Rizvanovic ima kartone nisam znao ko bi drugi tu mogao pa sam stavio mladog Comora......mozda Dudo mada bas i nije za tog mjesta

------------------------Alaim-----------------------
--Comor------Nikitovic------Torlak-----Belosevic----
--Mumunovic---Ihtijarevic---Janjos(Maksumic)------Hadzic
-------------Hiros-----------Pandza--------------------
ovaj desni bek skripi posto Rizvanovic ima kartone nisam znao ko bi drugi tu mogao pa sam stavio mladog Comora......mozda Dudo mada bas i nije za tog mjesta

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
@miki
Mislim da je bolje izgurati ovu sezonu sa djecom ( jer su šanse za Evropu nikakve ) pa onda pred početak iduće postaviti prave ciljeve sa pravim igračkim kadrom
Ne bih volio da se ponovi sezona 99/00 kada smo startali sa juniorima ( Škoro, i ekipa )pa onda na polusezoni doveli Hotu, i na kraju izgubili titulu u Play off-u, pa se ta generacija rasturila ( gdje su Mahmutović,Milak...) a mi i dalje tavorili ( izuzev titule 07 )
Moramo , imajući u vidu našu dugogodišnju lošu fin. situaciju , isforsirati naše juniore da od njih postanu pravi igrači i nosioci igre na duže staze , a ne svake sezone dovoditi loše igrače sa strane ( sjetimo se samo Suljića,Fočića.Kamberovića.Šašivarevića i ostalih )
Mislim da je bolje izgurati ovu sezonu sa djecom ( jer su šanse za Evropu nikakve ) pa onda pred početak iduće postaviti prave ciljeve sa pravim igračkim kadrom
Ne bih volio da se ponovi sezona 99/00 kada smo startali sa juniorima ( Škoro, i ekipa )pa onda na polusezoni doveli Hotu, i na kraju izgubili titulu u Play off-u, pa se ta generacija rasturila ( gdje su Mahmutović,Milak...) a mi i dalje tavorili ( izuzev titule 07 )
Moramo , imajući u vidu našu dugogodišnju lošu fin. situaciju , isforsirati naše juniore da od njih postanu pravi igrači i nosioci igre na duže staze , a ne svake sezone dovoditi loše igrače sa strane ( sjetimo se samo Suljića,Fočića.Kamberovića.Šašivarevića i ostalih )
- FK Sarajevo
- Kontakt:
nije evropa jos izgubljena dobrim igrama ako bog da kod kuce i u gostima moze se izboriti ova ekipa ima vise samopouzdanja nego ona jesenas ja sam pozitivan sto se tice igraca mislim da je ekipa jaka od povreda su se oporavili muminovic,maksumic i hadzic mislim da je to veliki dobitak pozdrav hordama
Zadnja izmjena: FK Sarajevo, dana/u 25 feb 2009, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
Nije evropa izgubljena,vazno je da dobiju akoBogda ovu prvu utakmicu sa celikom,poslije ce sve biti mnogo lakse,ipak su to vecinom mladi momci treba im podrska,vidimo se na sjeveru... Hz 4everfk sarajevo je napisao/la:nije evropa jos izgubljena dobrim igrama ako bog da kod kuce i u gostima moze se izboriti ova ekpia ima vise samopouzdanja nego ona jesenas ja sam pozitivan sto se tice igraca mislim da je ekpia jaka od povreda su se oporavili muminovic,maksumic i hadzic mislim da je to veliki dobitak pozdrav hordama
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
jel to sigurno da je tekma u 3[/quote]
sigurno.
sigurno.

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, N3R3D, pierce, Tatamata1946 i 64 gosta.