PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Moramo pametno birati bitke.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Odoh ja po sikeru sve cu ih na pragu docekat.joker90 je napisao/la:Dobio sam dojavu da nam pjegavi Englezi sa one teme od sinoc spremaju osvetu na ovoj temi, dok smo jos oslabljeni!!
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
PL Prepucavanja ima ko da branijoker90 je napisao/la:Dobio sam dojavu da nam pjegavi Englezi sa one teme od sinoc spremaju osvetu na ovoj temi, dok smo jos oslabljeni!!

Nad tobom sunce najljepše sja
Agamemnon je napisao/la:Odoh ja po sikeru sve cu ih na pragu docekat.joker90 je napisao/la:Dobio sam dojavu da nam pjegavi Englezi sa one teme od sinoc spremaju osvetu na ovoj temi, dok smo jos oslabljeni!!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Izgubili smo bitku ali ne i ajzeu.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ovo nije dobro što vi radite. Ovo je put na koji vi želite da izvedete temu English Premier League ista ona autostrada pakla i stradanja kojom su pošle teme Juventusa i Barcelone. Nemojte da mislite da nećete odvesti temu English Premier Laegue u pakao a engleski narod možda u nestanak jer engleski narod ne može da se odbrani ako ih napadnu sa PL prepucavanja.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Samo dodjiteeee, mozete nas samo smorit do smrti 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Neprijatelji prepucavanja ce se umoriti,mi se necemo umoriti.Sabinho je napisao/la:Ovo nije dobro što vi radite. Ovo je put na koji vi želite da izvedete temu English Premier League ista ona autostrada pakla i stradanja kojom su pošle teme Juventusa i Barcelone. Nemojte da mislite da nećete odvesti temu English Premier Laegue u pakao a engleski narod možda u nestanak jer engleski narod ne može da se odbrani ako ih napadnu sa PL prepucavanja.
Velikim Acom se kunemo,da banove popiti necemo

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- Probisvjet
- Kontakt:
Ako su ga ranili u vugla onda nije problem. Nema se tu sta ozlijediti.Cocaine je napisao/la:Nema nas ni za remijadzelllo je napisao/la:Ima li nas dovoljno za vcrs?![]()
eno i krmka raniše danas

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Agamemnon je napisao/la:Neprijatelji prepucavanja ce se umoriti,mi se necemo umoriti.Sabinho je napisao/la:Ovo nije dobro što vi radite. Ovo je put na koji vi želite da izvedete temu English Premier League ista ona autostrada pakla i stradanja kojom su pošle teme Juventusa i Barcelone. Nemojte da mislite da nećete odvesti temu English Premier Laegue u pakao a engleski narod možda u nestanak jer engleski narod ne može da se odbrani ako ih napadnu sa PL prepucavanja.
Velikim Acom se kunemo,da banove popiti necemo

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
aco, imas pozdrav od mukija i prenosi ti da je on kriv za akciju stoljeca i da je znao za pravila...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Voli ga i Aco metnut. 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
aleksandar_veliki je napisao/la:Pozdrave primam samo od onih koji su stekli pravo na vadjenje licne karte :opaopa: :opaopa: :opaopa:jovanmaksimovic je napisao/la:aco, imas pozdrav od mukija i prenosi ti da je on kriv za akciju stoljeca i da je znao za pravila...

aleksandar_veliki je napisao/la:Pozdrave primam samo od onih koji su stekli pravo na vadjenje licne kartejovanmaksimovic je napisao/la:aco, imas pozdrav od mukija i prenosi ti da je on kriv za akciju stoljeca i da je znao za pravila...![]()
![]()

Znaci Muki sljedeci put na forum u pratnji roditelja

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Opaaaa bicee show 

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Rezervni profili su u izradi, ekipa cijeli dan radi na tome.wobly92 je napisao/la:Upozorio vas je admin da ne pokušavate ništa.Omerbavarac je napisao/la:nego, braco, da vas napomenem za vecerasnju odmazdu fekalijama koje su se usudile da kukavicki napadnu svetu temu.
ima da ljubiteljima azira, punca i ostalih gejpedera razbucamo kokosinjac od teme. nemo da bi neko od izabranih prespavo.
i niposto ne informisite ovog coelha41, on je njihov igrac.![]()
Secerov prag tolerancije je povrijedjen, pa eto, od veceras krecemo sa najezdom.Imamo jači lobi
Ako imate hrabrosti ipak, bring it on
Vesela noc nas ocekuje.

PS: secer banovan, ode sve u mp3.

Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 14 maj 2016, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Nemaju oni muda za to

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Agamemnon je napisao/la:Bice saketanjaaa![]()
Aco pustaj nam borce iz zatvora i odobri sat vremena za saketanje da im sravnimo temu sa zemljom.![]()
Nas vodja pokreta je zavrsio u banovicima. Miroljupci su nas u startu sasjekli.
Sad su oni na potezu..DoeTz je napisao/la:
Nemaju oni muda za to

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Zovite i Đubrentus, Milan, Barcelonu i onu lošu kopiju Premijer Lige u pomoć, džaba vam sve.
Hahaha, i ne pokušaju a dobiju ban, e slabića
Hahaha, i ne pokušaju a dobiju ban, e slabića

Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 14 maj 2016, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.