FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sloboda72
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sloboda72 » 13 maj 2016, 23:38

Tuzlak04 je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:slika

ĆUP JE NAŠ.
.. . ne vjerujem . . .
Ja vjerujem da će napokon odmorni igrači Slobode završiti posao u Bijeljini kako valja.Na utakmici u srijedu igrači su dali sve od sebe.Naravno uzevši u obzir umor od Travnika u srijedu i Sarajeva u subotu.Radnik je i Prvenstvo i Kup napravio neregularnim.Puštao je srpskim klubovima,Borcu, Slaviji pa Zrinjskom itd.Oni su jednostavno odlučili kad će i kako završiti prvenstvo.Bacili su sve karte na Kup.U utakmici u Tuzli oni su odigrali sa 120 % mogućnosti.Ja sam njihovu igru vidio kao "pit bul terijer" taktiku,Destrukcija i samo destrukcija.Mi smo bili vidno smoreni i igrali smo na maksimum 70% od svojih mogućnosti.U utakmicama protiv selje i sarajeva pokazali smo koji je naš stvarni domet.Bez obzira na 1-1 sa Tušnja oni su ti kojima se tresu gaće.Onaj njihov "tuljan"što glumi velikog stručnjaka morat će da nauči svoje "ratare" kako sada podrljati ono što su naorali u Tuzli.Sloboda je superioran tim u odnosu na priučene igrače Radnika.Njihov šablon lako puca pred istinskim znalcima a onda se vidi njihova panika ,strah, nesigurnost a posebno ih spopadne "padavica".Naš posjed lopte je bio uvjerljiv uprkos kidisanju živiničana i ostalih priučenih fudbalera.U revanš utakmici mi ćemo biti odmorni a kada smo odmorni nema toga u ovoj bh ligi ko nam se može suprostaviti.Pred očima mi je utakmica u Travniku, oni su bili slika i prilika Radnika, ali džaba.Kako smo poslije smrskali sarajevo to je za istoriju.Naravno treća uzakmica u 7dana pod isti uslovima, kiša i težak ,teren bila je na ruku protivniku koji se dobro odmorio.U Bijeljini će istina na bijel dan.Ne može ekipa sa svim obilježjem seoske, izdržati fudbalsku superiornost Slobode iz Tuzle.Onaj ko je gurnuo ove Slobodine igrače da ganjaju dva kolosijeka ogriješio se kod Boga i zbog igrača i zbog navijača.Taj se očito ne razumije u fudbal.
Fudbaleri su to morali stoički podnositi.NESRETNO DOVOĐENJE KONDICIONOG "STRUČNJAKA"I NAPORI KOJIM SU BILI IZLOŽENI DONIELI SU BROJNE POVREDE,Lani izuzimajući masakr na Koševu i Morankića mi smo igrali gotovo bez povreda.Sada je to počelo već u Antaliji.Priželjkujem da u Bijeljinu dođe mala ali odabrana četa slobodaša.Onih 100-150 fukara i još 100 solista.To će biti pravi ambijemt.Nagledao sam se "invazija"ovog proljeća pa neka tako i ostane.Kakve invazije kakvi bakrači.I onaj pun Tušanj kad ga prosiješ ,ima jedno 1500 istinskih slobodaša.Oni drugi dođu ko na vašer.
Nije ni čudo da na strani ovog proljeća nemamo poraza.Bolji je poluprazan stadion istinskih zalubljenika fudbala nego pun neznalica i nezainteresovanih" zalutalih" menekena.
Usrijedu 18 .maja u Bijeljini će fudbaleri Slobode dati 120% sebe i dokazati i pokazati živiničkim i ostalim Bijeljinskim ratarima ko je Sloboda a ko Radnik.Dobro je da neće imati" pritisak TUŠANJSKIH VAŠER GLEDALACA.Onih što prate kakve i koje pjesme pjevaju Fukare.Ne znam kako samo stignu obratit pažnju i na to.Fukare, idemo u Bijeljinu jer tamo će biti izloženo nešto što pripada nama.Ovaj Ćup ćemo osvojiti zajedno sa našim vitezovima.

p.s.U proljetnom dijelu prvenstva Sloboda je osvojila 22 boda a Radnik 10.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 14 maj 2016, 13:26, ukupno mijenjano 4 puta.
Ja volim FK Tuzla City

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 13 maj 2016, 23:42

Sve je to kul, al šta je sa Zakarića?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 13 maj 2016, 23:51

sloboda72 je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:

ĆUP JE NAŠ.
.. . ne vjerujem . . .
Ja vjerujem da će napokon odmorni igrači Slobode završiti posao u Bijeljini kako valja.Na utakmici u srijedu igrači su dali sve od sebe.Naravno uzevši u obzir umor od Travnika u srijedu i Sarajeva u subotu.Radnik je i Prvenstvo i Kup napravio neregularnim.Puštao je srpskim klubovima,Borcu, Slaviji pa Zrinjskom itd.Oni su jednostavno odlučili kad će i kako završiti prvenstvo.Bacili su sve karte na Kup.U utakmici u Tuzli oni su odigrali sa 120 % mogućnosti.Ja sam njihovu igru vidio kao "pit bul terijer" taktiku,Destrukcija i samo destrukcija.Mi smo bili vidno smoreni i igrali smo na maksimum 70% od svojih mogućnosti.U utakmicama protiv selje i sarajeva pokazali smo koji je naš stvarni domet.Bez obzira na 1-1 sa Tušnja oni su ti kojima se tresu gaće.Onaj njihov "tuljan"što glumi velikog stručnjaka morat će da nauči svoje "ratare" kako sada podrljati ono što su naorali u Tuzli.Sloboda je superioran tim u odnosu na priučene igrače Radnika.Njihov šablon lako puca pred istinskim znalcima a onda se vidi njihova panika ,strah, nesigurnost a posebno ih spopadne "padavica".Naš posjed lopte je bio uvjerljiv uprkos kidisanju živiničana i ostalih priučenih fudbalera.U revanš utakmici mi ćemo biti odmorni a kada smo odmorni nema toga u ovoj bh ligi ko nam se može suprostaviti.Pred očima mi je utakmica u Travniku, oni su bili slika i prilika Radnika, ali džaba.Kako smo poslije smrskali sarajevo to je za istoriju.Naravno treća uzakmica u 7dana pod isti uslovima, kiša i težak ,teren bila je na ruku protivniku koji se dobro odmorio.U Bijeljini će istina na bijel dan.Ne može ekipa sa sa svim obilježjem seoske, izdržati fudbalsku superiornost Slobode iz Tuzle.Onaj ko je gurnuo ove Slobodine igrače da ganjaju dva kolosijeka ogriješio se kod Boga i zbog igrača i zbog navijača.Taj se očito ne razumije u fudbal.
Fudbaleri su to morali stoički podnositi.NESRETNO DOVOĐENJE KONDICIONOG "STRUČNJAKA"I NAPORI KOJIM SU BILI IZLOŽENI DONIELI SU BROJNE POVREDE,Lani izuzimajući masakr na Koševu i Morankića mi smo igrali gotovo bez povreda.Sada je to počelo već u Antaliji.Priželjkujem da u Bijeljinu dođe mala ali odabrana četa slobodaša.Onih 100-150 fukara i još 100 solista.To će biti pravi ambijemt.Nagledao sam se "invazija"ovog proljeća pa neka tako i ostane.Kakve invazije kakvi bakrači.I onaj pun Tušanj kad ga prosiješ ,ima jedno 1500 istinskih slobodaša.Oni drugi dođu ko na vašer.
Nije ni čudo da na strani ovog proljeća nemamo poraza.Bolji je poluprazan stadion istinskih zalubljenika fudbala nego pun neznalica i nezainteresovanih" zalutalih" menekena.
Usrijedu 18 .maja u Bijeljini će fudbaleri Slobode dati 120% sebe i dokazati i pokazati živiničkim i ostalim Bijeljinskim ratarima ko je Sloboda a ko Radnik.Dobro je da neće imati" pritisak TUŠANJSKIH VAŠER GLEDALACA.Onih što prate kakve i koje pjesme pjevaju Fukare.Ne znam kako samo stignu obratit pažnju i na to.Fukare, idemo u Bijeljinu jer tamo će biti izloženo nešto što pripada nama.Ovaj Ćup ćemo osvojiti zajedno sa našim vitezovima.
KUP JE NAŠ :tokralju: :tokralju: :opaopa: :opaopa: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 maj 2016, 00:24

sloboda72 je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:

ĆUP JE NAŠ.
.. . ne vjerujem . . .
Ja vjerujem da će napokon odmorni igrači Slobode završiti posao u Bijeljini kako valja.Na utakmici u srijedu igrači su dali sve od sebe.Naravno uzevši u obzir umor od Travnika u srijedu i Sarajeva u subotu.Radnik je i Prvenstvo i Kup napravio neregularnim.Puštao je srpskim klubovima,Borcu, Slaviji pa Zrinjskom itd.Oni su jednostavno odlučili kad će i kako završiti prvenstvo.Bacili su sve karte na Kup.U utakmici u Tuzli oni su odigrali sa 120 % mogućnosti.Ja sam njihovu igru vidio kao "pit bul terijer" taktiku,Destrukcija i samo destrukcija.Mi smo bili vidno smoreni i igrali smo na maksimum 70% od svojih mogućnosti.U utakmicama protiv selje i sarajeva pokazali smo koji je naš stvarni domet.Bez obzira na 1-1 sa Tušnja oni su ti kojima se tresu gaće.Onaj njihov "tuljan"što glumi velikog stručnjaka morat će da nauči svoje "ratare" kako sada podrljati ono što su naorali u Tuzli.Sloboda je superioran tim u odnosu na priučene igrače Radnika.Njihov šablon lako puca pred istinskim znalcima a onda se vidi njihova panika ,strah, nesigurnost a posebno ih spopadne "padavica".Naš posjed lopte je bio uvjerljiv uprkos kidisanju živiničana i ostalih priučenih fudbalera.U revanš utakmici mi ćemo biti odmorni a kada smo odmorni nema toga u ovoj bh ligi ko nam se može suprostaviti.Pred očima mi je utakmica u Travniku, oni su bili slika i prilika Radnika, ali džaba.Kako smo poslije smrskali sarajevo to je za istoriju.Naravno treća uzakmica u 7dana pod isti uslovima, kiša i težak ,teren bila je na ruku protivniku koji se dobro odmorio.U Bijeljini će istina na bijel dan.Ne može ekipa sa sa svim obilježjem seoske, izdržati fudbalsku superiornost Slobode iz Tuzle.Onaj ko je gurnuo ove Slobodine igrače da ganjaju dva kolosijeka ogriješio se kod Boga i zbog igrača i zbog navijača.Taj se očito ne razumije u fudbal.
Bravo :tokralju: :clap:... Nije sve crno i bijelo al te lijepo citati... :clap:...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 14 maj 2016, 00:42

e ovako će mo mi u bijeljini, ne da strepimo baš do 90 min al bi bilo lijepo ovako:

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 14 maj 2016, 00:58

slika

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 maj 2016, 01:24

je li se ovo Zebina zena gotivi :zviz:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 14 maj 2016, 08:33

krmpotich je napisao/la:slika
Kućna dostava.
Ja volim FK Tuzla City

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 maj 2016, 08:35

sloboda72, je l' dolazi Zakaric

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 14 maj 2016, 09:52

sloboda72 je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:

ĆUP JE NAŠ.
.. . ne vjerujem . . .
Priželjkujem da u Bijeljinu dođe mala ali odabrana četa slobodaša.Onih 100-150 fukara i još 100 solista.To će biti pravi ambijemt.Nagledao sam se "invazija"ovog proljeća pa neka tako i ostane.Kakve invazije kakvi bakrači.I onaj pun Tušanj kad ga prosiješ ,ima jedno 1500 istinskih slobodaša.Oni drugi dođu ko na vašer.
:thumbup:
tuzlanska Sloboda

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 14 maj 2016, 09:54

krmpotich je napisao/la:slika
Husara gleda tekmu iz VIP loze :think:
tuzlanska Sloboda

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 14 maj 2016, 10:03

slika

Dobro jutro !
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Pity1900
Kontakt:

Post Postao/la Pity1900 » 14 maj 2016, 12:54

TaRgEt_ je napisao/la:slika

Dobro jutro !
Prodjoh a ne obraćah pažnju toliko, čini mi se da su dodali i "TUZLA".
FK Sloboda Tuzla

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 14 maj 2016, 13:02

Jos samo jednom da neko kaze da su karte skupe za utakmice

http://r.adiokameleon.ba/2016/05/fantas ... uzli-foto/
samo Sloboda

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 14 maj 2016, 13:07

Zajko kaznjen sa dvije utakmice od saveza

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 14 maj 2016, 13:15

xeksor je napisao/la:Zajko kaznjen sa dvije utakmice od saveza
SAVEZ NAPOLJE! :puke:
Zadnja izmjena: SlobodaTuzla1919, dana/u 14 maj 2016, 13:20, ukupno mijenjano 1 put.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 14 maj 2016, 13:17

Pa zar nije direktan crveni tako po nekim pravilima? Ništa iznenađujuće.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 14 maj 2016, 13:19

Aerials je napisao/la:Pa zar nije direktan crveni tako po nekim pravilima? Ništa iznenađujuće.
Pa jest', ali ono nije bio crveni, i bas zbog tog' sam iznerviran! Savez da je normalan njemu je mogao smanjiti kaznu na jednu utakmicu, ali ipak ovo je Sloboda a ne Zeljo ili Sarajevo :puke:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 14 maj 2016, 13:22

TaRgEt_ je napisao/la:slika

Dobro jutro !
. . e svaka im čast. Ja kontam, onako cvijeće stavljaju . . .šteta što se neće moći prepoznati osim u ptičijoj perspektivi

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 maj 2016, 13:46

Vidi se dobro da pise Sloboda kada se prolazi busom :D

A ovo za Zebu ocekivano, ne znam kako ih vise nije stid. Stavili dvije samo da ne moze igrati protiv Radnika..

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.