Potpuno si u pravu.Skor je na nasoj strani,vjerovatno vasa igra nam odgovara.Sretno.Vlado555 je napisao/la:Da bar Olimpik ispadne hahah nikako ih mi dobit gore
DOBIJAMO I OSVAJAMO BRDO,,,,,,,lupus je napisao/la:Potpuno si u pravu.Skor je na nasoj strani,vjerovatno vasa igra nam odgovara.Sretno.Vlado555 je napisao/la:Da bar Olimpik ispadne hahah nikako ih mi dobit gore
Jesmo, i to mladom ekipom igrali dok je jos Zeba bio tu, on je i pogodio za nas.staragarda je napisao/la:Je li Olimpik ikad odigrao makar nerjeseno na lavoru
Jučer čitam izjavu u novinama pred utakmicu Uzelca a sada piše raskinut ugovor s njim.Mokroguz je napisao/la:Raskinut ugovor sa Begicem i Uzelcem.
http://www.nfsbih.ba/nsbih_userfiles/fi ... 5_2016.pdfMancini je napisao/la:Jučer čitam izjavu u novinama pred utakmicu Uzelca a sada piše raskinut ugovor s njim.Mokroguz je napisao/la:Raskinut ugovor sa Begicem i Uzelcem.Gdje si to pročitao.
Ne znam dali je to samo da su mu ukinuli ugovor i da ce dobiti profesionalni ili o cemu se radi, uglavnom mislim da je dobro igrao kad je dobivao prilike.[...](Sjednica 10.05.2016)[...]Raskidi ugovora
"FK OLIMPIC" SARAJEVO i igrač Uzelac Dejan sporazumno raskinuli amaterski ugovor broj 187/16 od
2
4.02.2016.
(Sjednica 11.05.2016)
Raskidi ugovora
"FK OLIMPIC" SARAJEVO i igrač Begić Sead sporazumno raskinuli amaterski ugovor broj 350/15 od
20.07.2015.[...]
Sarajevo: Delač, Kadušić, Rustemović, Kovačević, Duljević, Okić, Emerson, Mihojević, Benko, Berberović, Kallasi.
Olimpic: Bandović, Radović, Vukomanović, Regoje, Brković, Muharemović, Hebibović, Gligorov, Handžić, Lelić, Zolj.
Da i da!GKhan je napisao/la:Ako borac odigra nerjeseno a i Olimpik jel olimpik ostaje
I imal kakav link za tekmu mozel se gdje gledat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.