ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

Prijedor
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la Prijedor » 13 maj 2016, 19:09

Policeman je napisao/la:
Prijedor je napisao/la:Ma rutinski najbolji teniser svih vremena nas Srbin Đoko!!!!! :kafa: :kralj: :tralala:
slika
:kafa:
16550 > 7525 :tralala:
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 13 maj 2016, 19:09

nadalu ostaje da se nada da će novak naći svoga soderlinga u RG.
mislim da je ovo otvorilo oči svima koji vjeruju u još jedan RG nadala

LeSa
Kontakt:

Post Postao/la LeSa » 13 maj 2016, 19:10

Shvatam da neki imaju druge omiljene igrače i to je sasvim u redu, što da ne.
Ne bi ni valjalo da smo svi isti, da su nam isti igrači dragi ili mrski.
Ali zar je moguće da nakon svake Novakove pobjede, (nebitno na protivnika), iako pogotovo kada je riječ o Federeru i Nadalu se piše kako mu suparnici poklanjaju pobjedu.
Pa ono, malo je reći pretjerujete u toj silnoj rekao bih čak i mržnji, ali eto, ako ste vi sretni i ja sam :)
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -

Sebby
Kontakt:

Post Postao/la Sebby » 13 maj 2016, 19:13

Rafa je postao rob sopstvene psihe protiv velikana (Đokovića najpre). Neverovatno mu se stegne ruka kod bitnih poena, a Noletu je to oduvek bila jača strana. Mentalno nenadjebiv sportista.

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 13 maj 2016, 19:13

Rutinski tie break, iako se do istog Novak dosta mrcvario, na 6-6 je bas odlucio da svira kraj. Odigrao je Rafa solidan tie break, al kad s druge strane nije dosla nijedna UE nije imao nikakve sanse da ga dobije.
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 13 maj 2016, 19:14

Nadal je morao uzeti drugi set, previše je propustit 5 set lopti. Nakon tog je bilo sve jasno, i pitanje pobjednika više nije bilo upitno, samo je pitanje bilo hoće li biti 7-5 ili 7-6. Nadal nije prijetnja Novaku, na RG nema šanse da on Novaka pobjedi.

Da li će se Roger pojavit na RG?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Sebby
Kontakt:

Post Postao/la Sebby » 13 maj 2016, 19:16

Poen turnira. :tokralju:

[youtube][/youtube]

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 13 maj 2016, 19:18

@Ash,

Pa valjda je logično da sam mislio na trenutnu situaciju, to što je bilo prije tri, četiri, pet ili više godina nije toliko bitno ako govorimo o njihovom susretu koji se igra 13. maja 2016. :roll:

Od tada su se neke stvari drastično promijenile i bukvalno svi presudni faktori idu u Novakovu korist kada igra s Rafom.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 13 maj 2016, 19:23

Claus je napisao/la:@Ash,

Pa valjda je logično da sam mislio na trenutnu situaciju, to što je bilo prije tri, četiri, pet ili više godina nije toliko bitno ako govorimo o njihovom susretu koji se igra 13. maja 2016. :roll:

Od tada su se neke stvari drastično promijenile i bukvalno svi presudni faktori idu u Novakovu korist kada igra s Rafom.
Sto se tice trenutne situacije,slazem se.Novak je apsolutni favorit,protiv bilo kojeg tenisera,mada ovaj mec je mogao otici i na drugu stranu.Vrlo lako.Bar se to meni,iz nekog pristrasnog ugla,tako cinilo. :)

Ali kad ne iskoristis 5 set lopti,a prvi set izgubis nakon 30-0 na svoj servis,onda si opravdano i zasluzeno izgubio,a s druge strane protivnik zasluzeno dobio.Tu sva prica o poklanjanju i sta bi bilo kad bi bilo prestaje,jer je tenis igra u kojoj milimetri odlucuju,i bukvalno svaki drugi udarac bi onda bilo poklanjanje i sreca,a nije :)

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 13 maj 2016, 19:39

Djokovic nije dobio ovaj mech na kvalitet vec na Nadalovu nesigurnost.Da je mech otisao u 3 set , a morao je , Nadal bi oduvao Novaka.
Ono sto fanove Nadala moze radovati to je sjajna baseline igra, Nadal ima razorne udarce.
Novak je na klikeraj i dozu srece dobio ovaj mech , na RG vjeruj da ce se stvari u konacnici nesto drugacije odvijati.Ipak je rijec o Nadalovoj avliji gdje ovih 30% samopouzdanja u njihovim mechevima raste na 60% , sto je dovoljno da dobije bilo kojeg igraca na Svijetu.
Novak je ranjiv , to se i danas vidjelo .Samo je pitanje ko ce prvi da se isprsi , Nadal ili Murray.

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 13 maj 2016, 19:40

I poslije svakog poraza Rafe isti konentari.A Nole dere li dere .
Kako vi ne mozete shvatiti da je sada vrijeme jednog od najboljih igrača u istoriji ovog sporta.Nadalovo je BILO.Bio je nestvarno dobar.I Federer takodje.
Ali ovo je jedna nova dimenzija.Mentalna snaga i iteligencija u igri je nešto što niko nije imao u istoriji ovog sporta.
Nije Nole ubica.Svi igraju protiv njega.Ali njegova borba i mentalni sklop ga izdvaja i uvjek pobjedjuje.Ima srce i inat koji je nevidjen.
Ako je ovo danas Rafa loše odigrao e jbg onda.Nema tenisera koga nebi dobio danas.Ali nema ni tenisera koji moze uraditi ovo sto je Djokovic danas odigrao.
I nema toga koji nam može dokazati da bi ga dobio danas u ovoj formi Rafa iz njegovih najboljih dana.Jer da je onda Nole igrao ovako nebi on uzeo pola od svega što je osvojio .
Postoje dvije stvari što Rafa nije Rafa.
Jedna su povrede a druga i bitnija je NOVAK DJOKOVIĆ....
Svidjelo se to vama ili ne...

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 13 maj 2016, 19:51

Kakva najezda na temu ovih kvazi Novakovih fanova koji su Novaka poceli pratiti kada je postao broj 1. Nesto slicno kao na temi bhtenis gdje raja navija za Dzumhura cisto patriotski, a sa tenisom i nema bas mnogo dodira.

I onda ti Srbini/Srbijanci pocnu hvalospjeve kao recimo ovaj @Prijedor ili @slobodnjak o Novaku, samo sto jos nisu rekli da je Novak Djokovic najbolji sportista ikada, ispred Jordana i Alija, a vec uveliko lupaju da je najbolji teniser svih vremena( :facepalm: ).

Cast ovim pravim i realnim Novakovim navijacima naravno.

@Unoff bruda, malo bi trebao ocistit neke komentare jer fakat ode ova tema u qrac, imaju temu Novak Djokovic pa nek tamo pisu da je najbolji teniser svih vremena.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 13 maj 2016, 19:54

Navijac sam Nadala ali ovo je sada vrijeme kada je Djokovic bolji, zasluzeno dominira a meni je bitno samo da prevara Federer ispada sve ranije i ranije zadnjih sest godina jedan GS :kafa: Sa velikom nostalgijom ce se njegovi fanovi sjecati dominacije nad Rodickog, Filipusisom, Bagdatisom i slicnim...

Kod Nadala me raduje sto se defintivno vratio ovaj mec je to dokazao iako svi pricaju o porazu i iako nije on jos na svom najboljem tenisu (a pitanje je da li ce ikad i biti) ali na pravom je putu vjerujem da ce biti broj jedan rival u Djokovicevom pohodu na Carrer Grand Slam.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Sebby
Kontakt:

Post Postao/la Sebby » 13 maj 2016, 20:01

BigBigBang je napisao/la:Navijac sam Nadala ali ovo je sada vrijeme kada je Djokovic bolji, zasluzeno dominira a meni je bitno samo da prevara Federer ispada sve ranije i ranije zadnjih sest godina jedan GS :kafa: Sa velikom nostalgijom ce se njegovi fanovi sjecati dominacije nad Rodickog, Filipusisom, Bagdatisom i slicnim...
Nov sam ovde i ne poznajem još osobe, ali se nadam da je ovo bio samo sarkazam.

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 13 maj 2016, 20:14

bodi123 je napisao/la:Kakva najezda na temu ovih kvazi Novakovih fanova koji su Novaka poceli pratiti kada je postao broj 1. Nesto slicno kao na temi bhtenis gdje raja navija za Dzumhura cisto patriotski, a sa tenisom i nema bas mnogo dodira.

I onda ti Srbini/Srbijanci pocnu hvalospjeve kao recimo ovaj @Prijedor ili @slobodnjak o Novaku, samo sto jos nisu rekli da je Novak Djokovic najbolji sportista ikada, ispred Jordana i Alija, a vec uveliko lupaju da je najbolji teniser svih vremena( :facepalm: ).

@Unoff bruda, malo bi trebao ocistit neke komentare jer fakat ode ova tema u qrac, imaju temu Novak Djokovic pa nek tamo pisu da je najbolji teniser svih vremena.
A to tebe vidim strašno boli.Zanimljiva je najezda Novakomrzaca i mrzitelja nečega drugog prekrivena lošim maskama.
Novak će biti najbolji teniser svijeta i vi ste isfrustrirani činjenicom da je to sve izvjesnije.
Šta ti majke ti nekom pričaš kad je pratio Novaka.
Tenis pratim još od mečeva Slobodana Živojinovića ,Gorana Prpića i Brune Orešara što se NAŠIH tenisera tiče.
Ali ti se tada nisi ni rodio.Boli vas što vam jasno bez puno uvijanja kažemo jasno neke stvari.Mi kažemo a Nole dokaže.
To što tebe boli nema veze sa sportom.I namoj više nikada da pozivaš nekog na ovom forumu da briše nešto što tebi i sličnim ne odgovara i od čega se ježite.
A šta tebe boli vidi se iz tog lošeg pokušaja da nekome objasniš ko je i šta je...
A boli vas mnogo Novakov uspjeh.Nevjerovatno je kolika je frustracija vaša zbog njega...
I kad voliš sport,onda se navija ZA NEKOG a ne PROTIV NEKOG.što većina vas paćenika ovdje radi...
Znači svrha vašeg praćenja tenisa je navijanje protiv Noleta.
Pa izvolite gubitnici....

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 13 maj 2016, 20:19

Sebby je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Navijac sam Nadala ali ovo je sada vrijeme kada je Djokovic bolji, zasluzeno dominira a meni je bitno samo da prevara Federer ispada sve ranije i ranije zadnjih sest godina jedan GS :kafa: Sa velikom nostalgijom ce se njegovi fanovi sjecati dominacije nad Rodickog, Filipusisom, Bagdatisom i slicnim...
Nov sam ovde i ne poznajem još osobe, ali se nadam da je ovo bio samo sarkazam.
Bojim se da nije, ovaj troll u pokušaju mrtav-hladan izvali slične idiotarije. :kafa:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 13 maj 2016, 20:21

Tim si samo dokazao kakav si ti lobotomac zapravo. Ja Novaka postujem i to sam x puta napisao, veliki covjek i veliki sportista. Imas temu Novak Djokovic i tamo pisi o njemu hvalospjeve koji nemaju veze sa vezom, a ne na ovoj ATP temi.

Pozdrav.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 13 maj 2016, 20:33

slobodnjak je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:Kakva najezda na temu ovih kvazi Novakovih fanova koji su Novaka poceli pratiti kada je postao broj 1. Nesto slicno kao na temi bhtenis gdje raja navija za Dzumhura cisto patriotski, a sa tenisom i nema bas mnogo dodira.

A to tebe vidim strašno boli.Zanimljiva je najezda Novakomrzaca i mrzitelja nečega drugog prekrivena lošim maskama.
Novak će biti najbolji teniser svijeta i vi ste isfrustrirani činjenicom da je to sve izvjesnije.
Šta ti majke ti nekom pričaš kad je pratio Novaka.
Tenis pratim još od mečeva Slobodana Živojinovića ,Gorana Prpića i Brune Orešara što se NAŠIH tenisera tiče.
Ali ti se tada nisi ni rodio.Boli vas što vam jasno bez puno uvijanja kažemo jasno neke stvari.Mi kažemo a Nole dokaže.
To što tebe boli nema veze sa sportom.I namoj više nikada da pozivaš nekog na ovom forumu da briše nešto što tebi i sličnim ne odgovara i od čega se ježite.
A šta tebe boli vidi se iz tog lošeg pokušaja da nekome objasniš ko je i šta je...
A boli vas mnogo Novakov uspjeh.Nevjerovatno je kolika je frustracija vaša zbog njega...
I kad voliš sport,onda se navija ZA NEKOG a ne PROTIV NEKOG.što većina vas paćenika ovdje radi...
Znači svrha vašeg praćenja tenisa je navijanje protiv Noleta.
Pa izvolite gubitnici....
:lol: :lol: :lol:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 13 maj 2016, 20:33

bodi123 je napisao/la:Tim si samo dokazao kakav si ti lobotomac zapravo. Ja Novaka postujem i to sam x puta napisao, veliki covjek i veliki sportista. Imas temu Novak Djokovic i tamo pisi o njemu hvalospjeve koji nemaju veze sa vezom, a ne na ovoj ATP temi.

Pozdrav.
To je isto tako glupavo kad bi ja tebi napisao da ideš na temu o Rafi pa tamo pišeš o njemu .Pa o kome će se pisati na ovoj temi ako neće o čovjeku koji je suvereni vladar ATP liste i br. 1 na istoj sa najvećom razlikom u odnosu na drugoplasiranog od njenog postojanja.Nećemo pisati o Majklu Dzordanu valjda... :lol:
I još jednom nećeš ti odredjivati ko će i šta pisati ovdje...To je čak po pravilima foruma i nedozvoljeno... :)
O evo ti i brata @ manćinija sad ste kompletni.... :D

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 13 maj 2016, 22:53

ne znam ko je od ove dvojice dosadniji, japanac ili thiem, ne znam šta mi bi da to gledam, sam sam krivM kad čovjek uporedi ovu uspavanku sa onim mečem od danas može mu samo muka bit!

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.