Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

carina
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la carina » 18 jun 2010, 15:24

Tako je....Evo naprimjer ovog Zlaje TM...Da mu nisu zaprijetili Zelji da nece izaci na medjunarodnu scenu, ne bi nikad napisao onakav post, poziv na ulicu...Svaki put sam bio na ulici, i svaki put nas je bilo malo...
Nama Bosancima i Hercegovcima, samo kad neko udari dobro po glavi, dodjemo pameti....
Zato sto prije, to bolje...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 18 jun 2010, 15:51

carina je napisao/la:Tako je....Evo naprimjer ovog Zlaje TM...Da mu nisu zaprijetili Zelji da nece izaci na medjunarodnu scenu, ne bi nikad napisao onakav post, poziv na ulicu...Svaki put sam bio na ulici, i svaki put nas je bilo malo...
Nama Bosancima i Hercegovcima, samo kad neko udari dobro po glavi, dodjemo pameti....
Zato sto prije, to bolje...
Meni nikako nije jasno kako se ovako lako potkupimo ,za sekundu isto k'o da nista nije bilo..je li moguce da citavom javnoscu manipulira grupa ljudi u savezu ,je li moguce da su toliko namazani ,i sposobni da nas uvijek pridobiju ,i uvijek ostanu na pozicijama ..stvarno im za to treba odat' pocast.
Covjece ,pa kakvi su to djon obrazi ,kako je moguce da ne skontaju da bi trebali nesto nekad uraditi za dobrobit fudbala ,da nesto naprave..sve nekakvi djuturumi koji su se uvalili tu ,ne bi ih puskom otjerao.

Zato bi svi trebali ovo podrzati da se Savez uredi na najbolji moguci nacin ,da se promijene ljudi ,da se napravi sistem kao u Europi ,izgleda da je i u UEFI prekipilo ,i ne zele pod svojim krovom imati takav javasluk,
Mi imamo jako plodno tlo da postanemo Europska sila u fudbalu ,sto zbog velikog broja talenata ,sto zbog iseljenistva raje koja imaju mogucnost treniranja po Europskim standardima ,sto zbog cinjenice da svi zivimo za fudbal ,i da sve to upropastavamo zbog gomile govana u savezu ,nevjerovatno.

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 20 jun 2010, 10:12

carina je napisao/la:Ne trebas ti druze strajkovati ispred saveza, nego ispred svojih uprava. Kad su se kupovali bodovi, sudije i koristile usluge ovog saveza, onda ste svi sutili...A sad bi nesto strajkali???? Ma daj majstore...
Veliku odgovornost igraju klubovi i treba se jednom presjeci...Treba im udariti ovakvu "finansijsku injekciju" da ubuduce kontaju....Pa ce umjesto da ulazu lovu u sudije i gluposti, ulagati u kvalitet i razvoj svojih klubova....
Zasto nisi strajkao kad ti je navijac usao na teren i udario igraca Slavije?
Zasto nisi strajkao kad su Velezove igrace iskljucivali u tunelu?
I da ne govorim vise bezze....Hocu da kazem, svi nasi klubovi su doprinijeli ovakvom stanju u savezu i snose veliki dio odgovornosti...Iskreno mi je zao raje i navijaca bilo kojeg kluba pa i repke, ali opet kazem iskreno, volio bi da nam i repka i klubovi dobiju duzu suspenziju....Sami smo krivi, sto smo trazili to i dobili....
@carina prijatelju(ako hočeš)!Nebi mi bio prvi put da stanem na stranu slabijih,nedužnih, iskorištenih itd,itd!Prvo,šta ja imam sa "svojom"upravom?Drugo,kupovanje bodova i sudija...GLUPOST!!!Vidim da si iz Mostara i sigurno navijaš za Velež i zato RESPECT.Međutim,ti bi trebao ispred "svoje" uprave,jer ako "ja"nešto kupujem,MORA postojati i DRUGA strana koja PRODAJE!Kao što kaže stara narodna "Za tango je potrebno dvoje"!Kakve smo "mi" to usluge saveza koristili,pa smo šutili,kakve?Daj konkretne dokaze za sve što si naveo,samo dokazi.Šta ja imam sa jednim drogiranim POJEDINCEM,što je opalio seftu golmanu Slavije?Tu su nadležni sud i policija.Vjeruj mi da taj balavac više nije ušao na GRBAVICU,a neznaš pa ću ti ja reči da su igrači i navijači Slavije u prvom djelu prvenstva u Lukavici,"nama"radili gore stvari VJERUJ MI!Na kraju tvojih pitanja,neznam ti dati odgovor na pitanje o isključivanju Veležovih igrača u tunelu,jer to radi sudija,pa se njemu obrati!Još nešto,nisam balavac(blizu Sam 4 banke) i kao što Sam ti rekao na početku MRZIM nepravdu,ma ko je god i kome činio.ZABORAVIO si dešavanja oko stadiona Veleža,tj.Bijelog brijega,jer je to bio i ostače stadion Veleža,a mi iz Sarajeva stali smo prvi na vašu stranu(unazad nekoliko godina),to si zaboravio.Kao što rekoh,NE ŽELIM da zbog LOPOVA i neznalica u N/F Savezu BIH,sankcie snose reprezentacija i klubovi koji su izborili Evropu!The end.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 20 jun 2010, 10:53

Covjek je htio reci da sada manijaci pozivaju na linc savez kada su izborili evropu a prosle godine se nisu culi a potpuno isti ljudi sjede u savezu.... i u pravu je...ne samo zza vas nego za sve...samo kaa meni nevalja ja cu se zaliti kada je drugom lose ko ga j.....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 20 jun 2010, 11:36

johnnyHZ je napisao/la:Covjek je htio reci da sada manijaci pozivaju na linc savez kada su izborili evropu a prosle godine se nisu culi a potpuno isti ljudi sjede u savezu.... i u pravu je...ne samo zza vas nego za sve...samo kaa meni nevalja ja cu se zaliti kada je drugom lose ko ga j.....
potpuno se slažem sa tobom zato nam se i dešava ovo st(r)anje u fudbalu.Znaći kad kome ne valja tad se treba žaliti ali mi smo isto prošle godine ćutali kad su zeznuli Slobodu i tako u nedogled zato hajmo sad pokazati pravo lice pa stati u odbranu, ne timova koji izlaze u Europu jer vjerovatno i oni ne bi stali iza nas ,nego u odbranu ovog našeg jadnog fudbala pa da otjeramo bagru i da ne damo nacionalistima da se naslađuju i da bude po njihovom.Ako je Uefa i Fifa rekla jedan predsjednik ima da bude pa makar morali i zgradu saveza srušiti ,a u suprotnom zaboravite naš fudbal .Tako ako i moj tim dogodine izbori euro takmićenje nema van zbog suspenzije itd. E zato se treba boriti a ne nijemo posmatrati šta se dešava i kad nas kazne gledati kako pojedini uživaju i licemjerno se smiju kao da njihovi timovi ne igraju u Europi a u tom slučaju iskreno bi mi bilo žao samo Želje i Repke a Borac,Zrinjski i Široki nek rješavaju sa svojom bagrom u savezu i politici jer ako se mi u to upetljamo bit će među nacionalni sukobi, mislim tako bi to okarakterisali.Eto pa u pamet. ;)
Sarajevo ljubavi moja!

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 20 jun 2010, 11:46

Mi obicni "smrtnici" mozemo samo na izborima rijesti se ovog saveza.
Trebamo samo skinutu ove "Merhametlije "koje vodi covjek sa "cipanzinim usima" i dovesti ljude koji nece gledati ko je "osunecen" a ko nije...
Inace i nasa djeca ce imati teme na forumima tipa"Kriminal u NSBIH"...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 29 jun 2010, 22:42

Ubrzo ce zavrsiti ovaj sastanak u NSBiH ,nakon cega ce biti vijest :"skandalozno ,reprezentacija BiH ,kao i klubovi izbaceni iz Euro takmicenja"

Ako se to desi ,napicu se momacki ,da proslavim!

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 29 jun 2010, 22:45

velez_mostar je napisao/la:Ubrzo ce zavrsiti ovaj sastanak u NSBiH ,nakon cega ce biti vijest :"skandalozno ,reprezentacija BiH ,kao i klubovi izbaceni iz Euro takmicenja"

Đe će nas izbaciti,nasi u Kazahstan otisli prije mjesec dana da dođu na vrijeme i da nas sad izbace!? :mrgreen: :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 29 jun 2010, 23:49

Babilon je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Ubrzo ce zavrsiti ovaj sastanak u NSBiH ,nakon cega ce biti vijest :"skandalozno ,reprezentacija BiH ,kao i klubovi izbaceni iz Euro takmicenja"

Đe će nas izbaciti,nasi u Kazahstan otisli prije mjesec dana da dođu na vrijeme i da nas sad izbace!? :mrgreen: :mrgreen:
Ma ,svakako je UEFA dosla u Sarajevo ,a Kazahstan tu ne pripada :mrgreen:

Salim se malo ,naravno..ne znam ,ali se mora jednom nesto rijesiti ,a mi sami nismo u stanju!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 jun 2010, 23:57

Suspenzija bi znacila smrt nasem nogometu. Ko god misli da ce doc neke "legende" nakon suspenzije samo sanjaju. 99% sam siguran da nas nece suspendovat, a nas savez je fakticki i u pravu, ima vecih problema u savezu od predsjednistva. Isti je qurac ili 3 predsjednika ili 1 predsjednik i 2 potpredsjednika. Najveci kriminalci sjede u Izvrsnom Odboru, to su vecinom ljudi koji nemaju veze sa nogometom, nego su ratni profiteri, zlocinci i kriminalci. Munib je za te mala maca. Isto tako su klubovi najveci krivci za trenutno stanje u PL BiH, oni su ti koji stavljaju prepreke BHT-u kad ljudi zele prenosit tekme i oni su ti koji nece da sami preuzmu odgovornost za organizovanje lige.

Sto se tice reprezentacije, vecu su stetu istoj nanjeli fanaticosi i napuhani i prepametni igraci, nego savez.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 30 jun 2010, 00:17

Sto bih volio da nas izbace iz svih Evropskih takmicenja kada smo nakaradni !!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 30 jun 2010, 00:37

Kao i uvjek, pesimista sam što se tiče svega. Kod nas UEFA i FIFA trebaju sve ove banovat sa funkcija na doživotno i onda bi bio tek neki korak ka boljem do tad... :(
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 30 jun 2010, 00:39

Cartman je napisao/la:Suspenzija bi znacila smrt nasem nogometu. Ko god misli da ce doc neke "legende" nakon suspenzije samo sanjaju. 99% sam siguran da nas nece suspendovat, a nas savez je fakticki i u pravu, ima vecih problema u savezu od predsjednistva. Isti je qurac ili 3 predsjednika ili 1 predsjednik i 2 potpredsjednika. Najveci kriminalci sjede u Izvrsnom Odboru, to su vecinom ljudi koji nemaju veze sa nogometom, nego su ratni profiteri, zlocinci i kriminalci. Munib je za te mala maca. Isto tako su klubovi najveci krivci za trenutno stanje u PL BiH, oni su ti koji stavljaju prepreke BHT-u kad ljudi zele prenosit tekme i oni su ti koji nece da sami preuzmu odgovornost za organizovanje lige.

Sto se tice reprezentacije, vecu su stetu istoj nanjeli fanaticosi i napuhani i prepametni igraci, nego savez.
Napisa ti sve fino lijepo ,i taman da napisem "potpis" ,ili da stavim iksic ,kad zasra sa ovim zadnjim...ccc ,sta su ,bola ,fanaticosi krivi ,i ne znam na koga si mislio "napuhani ,prepametni igraci"..

Za upravni odbor si APSOLUTNO u pravu!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 jun 2010, 00:45

velez_mostar je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Suspenzija bi znacila smrt nasem nogometu. Ko god misli da ce doc neke "legende" nakon suspenzije samo sanjaju. 99% sam siguran da nas nece suspendovat, a nas savez je fakticki i u pravu, ima vecih problema u savezu od predsjednistva. Isti je qurac ili 3 predsjednika ili 1 predsjednik i 2 potpredsjednika. Najveci kriminalci sjede u Izvrsnom Odboru, to su vecinom ljudi koji nemaju veze sa nogometom, nego su ratni profiteri, zlocinci i kriminalci. Munib je za te mala maca. Isto tako su klubovi najveci krivci za trenutno stanje u PL BiH, oni su ti koji stavljaju prepreke BHT-u kad ljudi zele prenosit tekme i oni su ti koji nece da sami preuzmu odgovornost za organizovanje lige.

Napisa ti sve fino lijepo ,i taman da napisem "potpis" ,ili da stavim iksic ,kad zasra sa ovim zadnjim...ccc ,sta su ,bola ,fanaticosi krivi ,i ne znam na koga si mislio "napuhani ,prepametni igraci"..

Za upravni odbor si APSOLUTNO u pravu!
Fanaticosi sa brojnim kaznama radi bakljada. Koliko je para otislo u UEFA-u, a moglo je u klubove, za razvoj talenata itd. A sto se tice igraca, nikad necu oprostit Spahicu, Hasagicu, Bajramovicu i ostalim sto su prvo totalno usrali kvalifikacije kad smo imali vrlo laku grupu i onda kao bojkotirali repku, i tako nas jos vise osramotili. Stavili su svoje interese ispred repke. Ko su oni da odlucuju ko ce bit u savezu? A nakon pobjeda protiv Turske i Norveske, ipak smo mogli na EP, ali oni se opet nisu htjeli vratit. Tek su pricekali da zavrse kvalifikacije i onda su se vratili. A sta su napravili? Nista. Papac je barem ostao vjeran svojoj rijeci, iako je ta rijec moronska. Znam da se mnogi nece slozit, ali to je moje misljenje.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 jun 2010, 01:05

Niko nama nije kriv,sto nam bivsi asovi u vrh glave imaju bravarski ili frizerski zanat.
i to vecinom kupljen.Na neka mjesta u savezu bilo kojoj drzavi moras imati visoku ili visu strucnu spremu.
Kod nas malo jaci sportista od srednje vise nije ni makeo,da ebe rak raka.
Znaci odmah u startu sjeca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 30 jun 2010, 01:19

Po mom misljenju ,ti si cartman neki momak koji ima dodirnih tacaka sa savezom ,neko ti je blizak tamo vjerovatno.
Ovako ,BHF koliko je god kazni donio savezu ,malo je ,jer te pare NIKADA ne bi otisle tamo gdje si ti naveo da bi ,jer dobro znamo gdje bi zavrsile.

Ovi momci sto su potpisali pismo ,i ja im zamjerim kao i ti ,ali ne zbog toga sto se nisu vratili kad si ti ocekivao ,nego zbog toga sto su se IKAKO vratili.
Sasa Papac je jedini ostao dosljedan ,i ti si se nasao da kazes da je njegova rijec "moronska" ,bez ikakvog argumenta ,ne znam u biti ni sta si mislio pod tim.

Ja znam da neki misle ovo ,ili ono .neki 'pak misle da treba nesto reci bez obzira koliko to imalo vrijednosti ,neki imaju dobra razmisljanja koje bi trebalo uzeti u obzir ,ali NIKO KO MISLI DOBRO BH FUDBALU NE BI TREBAO RAZMISLJAti poziTIVNO O LJUDIMA U SAVEZU.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 jun 2010, 01:32

velez_mostar je napisao/la:Po mom misljenju ,ti si cartman neki momak koji ima dodirnih tacaka sa savezom ,neko ti je blizak tamo vjerovatno.
Haha pa i ja kritikujem savez, ali kazem da ovi u predsjednistvu nisu najveci problem, pa tu si se i slozio. Isto kao sto Silajdzic, Komsic i Radmanovic nisu problem drzave, nego ovi ispod njih.

A da imam nekog u savezu, igro bi za repku ili bi barem sjedio u svecanoj lozi sa Selmom Bajrami :mrgreen:

A evo sto je to pismo moronsko: oni su trazili promjene, a nisu imali alternativu. Ko je to trebo vodit savez? Koga dovest? Fanaticosi pricaju o Osimu, Bajevicu, VAhi...pa to je smjesno. To su treneri i ljudi sigurno ne zele sjedit u savezu. Trazili su revoluciju, a nisu imali alternativu za trenutnu vlast. Isto tako, otkad se igraci pitaju ko ce vodit savez? Sigurno da to ne bi uradili u svojim klubovima. A isto tako trenutak u kojem su objavili to pismo, je sramotan. Mi smo tad izgubili od Grcke 4:0 na svom, od Madjarske 1:3 na svom i nismo pobjedili ni jadnu Moldaviju. I onda traze bojkot. Pa gdje su bili prije? Je li im Iljo bio kriv sto ih je jedna Madjarska osramotila i sto Spahic ne moze kontrolisat svoje emocije pa dobije crveni i unisti utakmicu za citavu ekipu? I onda se poslje taj isti Spahic slika sa ljudima u savezu u svlaconici nakon pobjede protiv Belgije. Pa ko koga tu yebe?

Svi su reprezentativci meni dragi, ali imaju i oni svojih mana i svoj dio krivice za razne blamaze i neuspjehe repke.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 30 jun 2010, 01:39, ukupno mijenjano 1 put.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 30 jun 2010, 01:38

Cartman je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Po mom misljenju ,ti si cartman neki momak koji ima dodirnih tacaka sa savezom ,neko ti je blizak tamo vjerovatno.
Haha pa i ja kritikujem savez, ali kazem da ovi u predsjednistvu nisu najveci problem, pa tu si se i slozio. Isto kao sto Silajdzic, Komsic i Radmanovic nisu problem drzave, nego ovi ispod njih.

A da imam nekog u savezu, igro bi za repku ili bi barem sjedio u svecanoj lozi sa Selmom Bajrami :mrgreen:
Ne ,krivnju si bacio na upravni odbor (sasvim opravdano),pa na potpisnike pisma ,pa na neke igrace glumce (nesto tako) ,pa na Sasu Papca ,pa na BHF ..sve to lijepo ,a napad na Savez ti je bio blaze verzije.

A,ko zna ,mozda si neki obrazli momak ,pa neces da te ofiraju raja ,mediji ,i td..da te na forumu ne spominju "jao onog lika ,ubacili ga da igra ,mora da hoce da ga prodaju " :mrgreen:

A ,mozda i sa Selmom u lozu neces ,mozda ti je djevojka ljubomorna :D

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 30 jun 2010, 01:49

Ništa od suspenzije, Bogdan Čeko šarmirao Evu Pasquier

slika
slika
100% sportski i krajnje opušten potpis

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 jun 2010, 01:50

Sta suspenzija, Ceko ce sutra bit zvanicno predstavljen kao novi predsjednik UEFA-e. I to jedan od tri :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], CAGarfia, Confiance, forgempp, Google Adsense [Bot], Proximic, rishovski, Soba i 56 gostiju.