Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
@gaston brate pa svi su na transfer trzistu nisam trazio neke nenormalne mete.Ubjedjen sam da Radju i Jamesa mozemo dovesti za nekih 80ak mil. Imamo te pare sigurno je bolje nego da daju 50mil za Zielinskog i Embola ili Gotzea
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
da li ima istine da ce klopp dobiti 200 mil eura za transfere,ipak je bild objavio
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
A Emnolo je zvjerka, samo ja nisam nigdje vidio da nas povezuju sa njim. 
Pa dobiće 200 milkica ali mislim da ce u to biti uracunate i eventualne prodaje.
Gotze na korak do Liverpoola. Liverpool će navodno NAPOKON dobiti borbu sa Dortmundom za jednog igrača, tim što će Maria učiniti najplaćenijim igračem Liverpoola.

Pa dobiće 200 milkica ali mislim da ce u to biti uracunate i eventualne prodaje.
Gotze na korak do Liverpoola. Liverpool će navodno NAPOKON dobiti borbu sa Dortmundom za jednog igrača, tim što će Maria učiniti najplaćenijim igračem Liverpoola.

- Amsterdam1312
- Kontakt:
Evo pročitao ja ovdje, nakon pokušaja za Dembelea okrenuli se ovom malom..
http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... t-11326542
Gotze ako dođe kod Kloppa iduće sezone imam osjećaj da će proraditi i da će biti na vrhuncu karijere, a ovaj klinac bi se odlično uklopio kao krilo ili polušpic, odličan je..
http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... t-11326542
Gotze ako dođe kod Kloppa iduće sezone imam osjećaj da će proraditi i da će biti na vrhuncu karijere, a ovaj klinac bi se odlično uklopio kao krilo ili polušpic, odličan je..
- kumkalesic
- Kontakt:
Samo oštro treba sa ovim plaćenicimaJürgen Klopp has promised the Liverpool squad the toughest pre-season of their careers, with triple training sessions when they return after the European Championship.
Liverpool’s manager has already recruited two of Bayern Munich’s key back-room staff: fitness and conditioning coach Andreas Kornmayer and nutritionist Mona Nemmer. The latter had joined Bayern at the request of Pep Guardiola and had also worked with the Germany under-21 squad.

Joint_fc
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Embolo je igrač koji u napadu može igrati sve, bukvalno. 'Baca' malo na Origija. 

Danas je dovedena jedna trenerica iz Bayerna. To je vec drugo pojacanje iz Bayerna uz Gecea bice trece. Ima da nasi igracu budu fizicki spremni kao u vrijeme Hejnkensa. Onako, na drugu: imam osjecaj da Klop zeli da ima sto veci roster igraca zbog velikog broja utakmica. Kvalitet manje vise, ali ipak zna se ko okrece antenu a tko vice "dobraaaaa".
Kocka je bačena
A ova riba je nutricionista. Ovaj sto je prije dogovoren je kondicioni trener. Danas je Klopp rekao da nam oni trebaju jer ce ljeto "biti vruće". Rekao je da je napravio bazu, ali da treba još puno posla. Zato je njih dvoje i trazio, da se smanji broj povreda koje su ga ove sezone "uhakale".
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Još kad Gotze potpiše za Chelsea 

- kumkalesic
- Kontakt:
Onda će se ganjati YarmolenkoOTNYS_YNWA je napisao/la:Još kad Gotze potpiše za Chelsea

Ako i tu izvisimo onda idemo u Kinu po Teixeiru

Ako i tu ostanemo kratkih rukava ostaje Markec kao sigurica

No, možda nam pojačanja i nisu potrebna

Joint_fc
Sa tim se ne salikumkalesic je napisao/la:Onda će se ganjati YarmolenkoOTNYS_YNWA je napisao/la:Još kad Gotze potpiše za Chelsea![]()
Ako i tu izvisimo onda idemo u Kinu po Teixeiru![]()
Ako i tu ostanemo kratkih rukava ostaje Markec kao sigurica![]()
No, možda nam pojačanja i nisu potrebna

Radja nam ne treba, a James, budimo ozbiljniLiverpoolREDS je napisao/la:@gaston brate pa svi su na transfer trzistu nisam trazio neke nenormalne mete.Ubjedjen sam da Radju i Jamesa mozemo dovesti za nekih 80ak mil. Imamo te pare sigurno je bolje nego da daju 50mil za Zielinskog i Embola ili Gotzea

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Imamo dva aduta za Gotzea, Xabia i Kloppa ako oni ne mogu to dogovorit onda je mali placenik i to veci od Sterlinga.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa jašta nego plaćenik.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Jel ovo ode Rositer?
EDIT: Kakva vam je to prica, pa svi su danas placenici. Ponudi lovu, doci ce svako. Kratko i jasno.
EDIT: Kakva vam je to prica, pa svi su danas placenici. Ponudi lovu, doci ce svako. Kratko i jasno.
ZZ
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa jašta, svi su plaćenici, neki više neki manje. Ali bar Kloppu nije problem da dovede igrača, ukoliko procijeni da vrijedi određenu sumu para. Preplaćivati se neće sigurno.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:

Bar ode u simpatičan klub. Sretno.

Po svemu sudeci sutra opet poraz jer ce se dosta egzibicija izvoditi sa postavama. Ali i interesantno moze doci do majstorice za Europa Ligu izmedu West Hama i nas ako oni izgube sa jedan razlike a mi pobjedimo sa jedan razlike a Sooton izgubi.
Kocka je bačena
I sve to ako se desi, ostaje finale u Baselu jer ako Liverpool dobije neće je bitiHendo je napisao/la:Po svemu sudeci sutra opet poraz jer ce se dosta egzibicija izvoditi sa postavama. Ali i interesantno moze doci do majstorice za Europa Ligu izmedu West Hama i nas ako oni izgube sa jedan razlike a mi pobjedimo sa jedan razlike a Sooton izgubi.

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Mi kolo prije kraja kalkulišemo za eventualni plasman u Evropu. a imali čitavu sezonu da se pokažemo, dokažemo i izborimo je. Jednostavno nismo je zaslužili i to je to. Posvetiti se finalu i pokušati kroz njega da idemo u ligu prvaka. Onda će sve puno lakše da ide, pa i kada su transferi u pitanju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.