FK Mladost DK

ziher
Kontakt:

Re: FK Mladost Kakanj

Post Postao/la ziher » 07 maj 2016, 23:27

Danas smo imali zelju da skinemo skalp Zrinjskom, ali eto nije nam se dalo i jos izgubismo sa 3:0 ko biva da nas je Zrinjski satrao. Ipak nije sve tako kako izgleda, ponistena su nam dva gola od kojih je prvi bio 100% cist ko suza, za drugi ne znam jer nisam vidio snimak, nije nam sviran penal (igranje rukom u 16 metara) bar jedamput i tendenciozno sudjene u korist gostiju. Ali eto ovo sve ne umanjuje pobjedu Zrinjskog koja je zasluzena i kome cestitam na osvojenoj tituli. Zrinjski nam je zabio 3 gola iz tri kontre, tj. Iskoristio je svoje sanse na najbolji nacin. Mi smo svoj cilj ispunili a to je opstanak i sljedece sezone igramo ligu 12 sto je sigurno ogroman uspjeh, jer smo kao debitanti u PL, a kada se uzme u obzir da je ove sezone ispadalo 6 klubova, bili glavni kandidat za povratak u prvu ligu federacije. Sada po najavama celnika kluba sljedi nastavak radova na stadionu da bi za novu sezonu bio jos bolji i uslovniji za sve sudionike utakmica koje ce se na njemu igrati.

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 07 maj 2016, 23:59

Čestitke Mladosti na ostanku u ligi, vjerujem da vam je to bio cilj u ovoj sezoni.Također želio bih pohvaliti odlične navijače koji su ispratili Ultrase i nagradili ih pljeskom ispred stadiona, stvarno svaka čast... :tokralju: :tokralju:

Stvarno jedna lijepa priča iz dobre sredine i nadam se da ćete i dogodine ostvariti svoje ciljeve... :salut:

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 08 maj 2016, 00:29

Onaj ko je gledao danasnju utakmicu priznat ce da je pobjeda Zrinjskog zasluzena, ali isto tako treba priznati da je previsoka. Realno bi bio jedan gol razlike.Isto tako da je priznat cist pogodak Mladosti iz druge minute ko zna kako bi utakmica zavrsila. Igranje rukom Tomica u sesnaestercu nije sankcionisano. Drugi ponisteni gol Mladosti je opravdano ponisten zbog ofsajda. Mladost je osigurala opstanak i ovo nije toliko bitno,ali mi je zao sto se o prvaku nece odlucivati u posljednjem kolu medjusobnim susretom Slobode i Zrinjskog. Nasim momcima skidam kapu...svaka cast...dosta puta su nas ucinili sretnim ove sezone

Duff

Post Postao/la Duff » 08 maj 2016, 00:30

Hvala vam,stvarno korektni svi gore u DK,simpatizeri Mladosti,ljudi,svi..

Volim je jaaa, voliš je tiiiiii, hahahha, veliki pozdav iz Mostara :thumbup:
https://youtu.be/LQWg93682Jk

Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 08 maj 2016, 00:48

Znaci idem na utakmice dosta godina,al sa sigurnoscu cu rec da je Kakanj najnormalni grad i stadion u kojem sam bio,prvo pljesak za Ultrase i na kraju pljesak za igrace,bez i jedne ruzne rijeci ,hvala i svaka cast na tome !

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 08 maj 2016, 01:23

Drago nam je da smo svima u cijeloj BiH pokazali kakva smo sredina i da nismo seljacki klub kako su nas pojedinci zamisljali na pocetku ove sezone. Pokazali smo da znamo sportski podnijeti poraz i cestitati pobjedniku, pokazali smo da smo dobri domacini i da sve one koji dolaze u Doboj docekamo korektno i isto tako ispratimo, a moram priznati da su sve grupe koje su gostovale na nasem stadionu bile korektne i da je sve proteklo bez i jednog jedinog incidenta. I mi smo korektno docekani gdje god smo gostovali i nema nikakve prepreke da se takvi normalni odnosi ne nastave i iduce sezone. Uz sve ovo nasa ekipa je pokazala da moze igrati sa svima i da smo zasluzeno ostali u PL. Iducu sezonu cemo sigurno biti jos bolji i kvalitetniji kako na terenu tako i oko terena i na tribinama. Jos imamo odraditi komsijski derbi na BP pa zasluzeni odmor

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 08 maj 2016, 02:37

Standing ovation Ultrasima i ekipi Zrinjskog,od strane publike u Kaknju nesto najbolje sto sam dozivio na gostovanjima!!!
Svako vam dobro,vidimo se uduce sezone!

Sarajlija88
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlija88 » 08 maj 2016, 07:56

Mnogi su bili otpisali Mladost vec na pocetku sezone, jos kao kad se skrati liga, nema sanse, ovo ono, heh, svaka vam cast.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 08 maj 2016, 10:34

Cuo sam da navodno jos jedan igrac iz Bosne dolazi u Mladost. Znam da je rano za tu vrstu price, ali ako je istina onda dobijate momka koji ce ostaviti zadnji atom snage na terenu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 08 maj 2016, 11:37

Cestitam Zrinjskom na tituli, zasluzili ste. Jucerasnja pobjeda je realno previsoka i sudija Peljto je bez potrebe unistio jednu dobru utakmicu izmedju dvije dobre ekipe, na odlicnom terenu i u odlicnoj atmosferi. Vjerovatno Mladost ne bi izgubila da smo poveli u 2 minuti kad nam je ponisten cist gol, iako smo dosta grijesili u utakmici. Htjeli smo pokazati drzavi obraz, da ne igramo ni za Tuzlu ni za Mostar ni za pare nego samo za sebe i svoj dres. Ipak, meni je bilo lijepo da neko osvoji titulu bas ovdje, na stadionu koji je prije 7-8 godina bio dom klubu u kantonalnoj ligi. Ima tu simbolike i dokaz je napretka koji smo napravili, ko zna mozda se ponovi i nama pa i mi dignemo nekad taj pehar na nasem stadionu, gledam i pratim ovaj klub od kantonalnih liga od svog rodjenja i vjerujte da sam poceo vjerovati u cuda, Mladost je dokaz!
Sto se tice Ultrasa ono navijanje koje ste jucer pokazali je daleko najbolje koje sam ja vidjeo u nasoj ligi. Kao navijac postujem Manijake, HZ, Robiju i druge velike grupe ali ono vase je top topova ultra stila navijanja. Kapa do poda. Pozdrav i vidimo se slijedece godine

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 08 maj 2016, 19:16

Primijetna kod raje, tuga i neraspoloženje, nakon visokih 3:0 protiv Zrinjskog.
Primijetna je tuga i razočarenje i kod igrača i svih oko našeg kluba. Pa dobro ba ljudi, realno, koji vam je klinac? Znamo mi svi da vrijedimo puno više od ovog 8. mjesta, ali pravi je podvig ovo što smo i do sada uradili. Trener Ibro R. nije imao nekog iskustva igranja u PL. Večina igrača nisu imali iskustva igranja u PL.
Mi kao tim, nismo imali ama baš nikakvog iskustva u PL, a od prvih 12 kola, 7 smo odigrali na strani, a 5 kola smo igrali u Zenici. Za to vrijeme smo gradili stadion i sticali uslove za odigravanje utakmica na svom terenu. Što se finansija tiče, tim smo sa jednim od najmanjih budžeta u PL. Što se organizacije i vođenja tima tiče, jedni smo od boljih u PL. Što se posjeta gledalaca tiče, negdje smo u sredini, iako dolazimo iz dosta manjeg grada nego večina protivnika. Što se navijača tiče, jedni smo od onih koji su bodrili svoj tim skoro na svim gostujučim utakmicama i to bez ijednog ekscesa, bez i najmanjeg problema. To je Dika, to je Ponos.
Imamo 8. mjesto u sezoni kada ispada 6 ekipa, sezonu iskustva igranja PL iza sebe, izvrsnu organizaciju kluba, izvrsno organizovane navijače, sve bolju i bolju infrastrukturu kluba. Pogledajte mimo prvog tima i omladinske pogone. Imamo se sa ćim ponositi, imamo se ćemu i nadati, imamo svoju MLADOST. A izgubiti od aktuelnog šampiona u prvoj sezoni, i nije neki razlog za zabrinutost i tugu. Vidjet čemo se i iduče sezone aBd.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

CLHD
Kontakt:

Post Postao/la CLHD » 09 maj 2016, 23:49

FKMLADOSTDK je napisao/la:Primijetna kod raje, tuga i neraspoloženje, nakon visokih 3:0 protiv Zrinjskog.
Primijetna je tuga i razočarenje i kod igrača i svih oko našeg kluba. Pa dobro ba ljudi, realno, koji vam je klinac? Znamo mi svi da vrijedimo puno više od ovog 8. mjesta, ali pravi je podvig ovo što smo i do sada uradili. Trener Ibro R. nije imao nekog iskustva igranja u PL. Večina igrača nisu imali iskustva igranja u PL.
Mi kao tim, nismo imali ama baš nikakvog iskustva u PL, a od prvih 12 kola, 7 smo odigrali na strani, a 5 kola smo igrali u Zenici. Za to vrijeme smo gradili stadion i sticali uslove za odigravanje utakmica na svom terenu. Što se finansija tiče, tim smo sa jednim od najmanjih budžeta u PL. Što se organizacije i vođenja tima tiče, jedni smo od boljih u PL. Što se posjeta gledalaca tiče, negdje smo u sredini, iako dolazimo iz dosta manjeg grada nego večina protivnika. Što se navijača tiče, jedni smo od onih koji su bodrili svoj tim skoro na svim gostujučim utakmicama i to bez ijednog ekscesa, bez i najmanjeg problema. To je Dika, to je Ponos.
Imamo 8. mjesto u sezoni kada ispada 6 ekipa, sezonu iskustva igranja PL iza sebe, izvrsnu organizaciju kluba, izvrsno organizovane navijače, sve bolju i bolju infrastrukturu kluba. Pogledajte mimo prvog tima i omladinske pogone. Imamo se sa ćim ponositi, imamo se ćemu i nadati, imamo svoju MLADOST. A izgubiti od aktuelnog šampiona u prvoj sezoni, i nije neki razlog za zabrinutost i tugu. Vidjet čemo se i iduče sezone aBd.
Ma ja koliko sam skonto raja je bila ogorcena sudjenjem a ne igracima i igrom Mladosti. Ponisten cist gol u 2 minuti bezbroj nepostojecih faulova itd itd. Jednostavno sudija je upropastio utakmicu...

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 10 maj 2016, 00:19

Bezveze ste vi meni,kao bezalkoholna piva...morate malo štimat utakmice,kupovati,"lajat " gostima kad dodju...kakvi aplauzi,pa nije balet ;)
Godine prolaze jubav ostaje...

Addict
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Mladost Kakanj

Post Postao/la Addict » 10 maj 2016, 08:55

white1950 je napisao/la:Bezveze ste vi meni,kao bezalkoholna piva...morate malo štimat utakmice,kupovati,"lajat " gostima kad dodju...kakvi aplauzi,pa nije balet ;)
Zato ste vi s vezom

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 10 maj 2016, 16:18

Addict je napisao/la:
white1950 je napisao/la:Bezveze ste vi meni,kao bezalkoholna piva...morate malo štimat utakmice,kupovati,"lajat " gostima kad dodju...kakvi aplauzi,pa nije balet ;)
Zato ste vi s vezom
I to dobrom, kako ljudi ostadoše, i još se javljaju i savjete dijele :facepalm:
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Martinez8
Kontakt:

Post Postao/la Martinez8 » 13 maj 2016, 11:33

Moze l` mi neko rec` koje su dimenzije onog terena sa umjetnom travom?

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 20 maj 2016, 12:08

Ko sve odlazi?
Zasad je siguran odlazak jedino Pašagića.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 20 maj 2016, 15:43

I Dilaver bi trebao kuci vrijeme mu je :tralala:

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 20 maj 2016, 17:11

KenoRob je napisao/la:I Dilaver bi trebao kuci vrijeme mu je :tralala:
Izbrojite 300 000 eura i nikakav problem [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 20 maj 2016, 17:51

Addict je napisao/la:
KenoRob je napisao/la:I Dilaver bi trebao kuci vrijeme mu je :tralala:
Izbrojite 300 000 eura i nikakav problem [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]
joj svako se kuci vraca dzabaluka :)

malo se ja zezam

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.