Chinaglia je napisao/la:wobly92 je napisao/la:To su korner linije.![]()
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Chinaglia je napisao/la:wobly92 je napisao/la:To su korner linije.![]()
+1DoeTz je napisao/la:Ipak je red da se oprostim od najmilijih... cuvajte mi se
Mnogi su na Tusnju pravili dar-mar.defour je napisao/la:Vidim spominjete Crnova pa da i ja nekog nagovjestim. Sjeca li se ko Huge iz Olimpica od prosle sezone? Gdje je on sada? Na Tusnju je pravio dar mar
Jok ja, ja sam u industriji filmova za odrasle (ne u smislu da ih pravim), a zena mi radi su Japanezima, pa njihovo mijesanje l i r je konstantna zafrkancija u kuci... Odoh ja u detalje bezzewobly92 je napisao/la:Kakve kolege Rimes, radiš za neku TV kuću? Da nisi Jelenko...![]()
Adriano i BergkampBeduin je napisao/la:Znaci Zakaric nas, ko je slijedeci?
Mislim da je danas jer se u nedelju igra prvenstvoMortus je napisao/la:Kad zasjeda disciplinska komisija znal se, vezano za utakmicu Kupa ?
Red je da nam dodijele barem jedan trofej za osam finalastaragarda je napisao/la:Kakvi smo mi baksuzi postoji realna šansa da postanemo prvi klub u istoriji Kupa koji je ispustio isti bez poraza...hahahaha... Znaci,Bozeeee![]()
.... To osim ovog malera da smo j e b e n i h sedam finala zijanili do sad....
![]()
... Valja Reisa vodit u zemlju kupusa
Pijaca, i na stadionu prije utakmicemuhamed121 je napisao/la:Imam jedno pitanje treba mi 2 dresa i 2 sorca Slobodina gdje mogu kupit jedan za odrasle drugi za djete od 2 godine ? hvala unaprijed na odg
Nije isti kvalitet na pijaci onaj obicni i na stadionu?hvala ti ipak na odgNYKnicks Fan je napisao/la:Pijaca, i na stadionu prije utakmicemuhamed121 je napisao/la:Imam jedno pitanje treba mi 2 dresa i 2 sorca Slobodina gdje mogu kupit jedan za odrasle drugi za djete od 2 godine ? hvala unaprijed na odg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.