EdinTM87 je napisao/la:Idite svi slavite, djaba vam, opet necete proc grupu..
neka - pusti ljude nek slave - ovo je pobjeda te nacije - valjda ce sutra slaviti i pobjedu svoje/nase domovine...
Moderator/ica: admin
EdinTM87 je napisao/la:Idite svi slavite, djaba vam, opet necete proc grupu..
pogodio si...........analiticar_ je napisao/la:"Nashi" ce ih pregaziti sutra...Bit ce to lekcija kao iz Bukvara
De bogati vidi kakav ce mi biti seksualni zivot do kraja godine.EdinTM87 je napisao/la:Idite svi slavite, djaba vam, opet necete proc grupu..
EastStand je napisao/la:
hmm pa ko bi po tebi trebao igrati ?amerosm je napisao/la:Joachime hebo li ti Klose, Badstuber, Podolski i Bayernov lobi sve po spisku, retardu jedan. Da Bog da umro nocas, pa neko normalan dosao na klupu. Da Bog da odmah ispao, a ukoliko prodjes u sta nevjerujem da Bog da odmah dobio Engleze.
Vidić namjerno igra rukom u šesnaestercu i dobio samo žuti karton.Chologol je napisao/la:Kako mi je samo drago. Neka su i Svabe napokon spustili na zemlju![]()
Svaka cast za komsije![]()
???AYAN je napisao/la:Ovo je NAŠTIMANO!![]()
![]()
@ Isnar: Smijesni jugosvapski navijacu, danas je tvoja kvaziselekcija pokazala da su moja predvidjanja tacna a tvoji post nepotrebanHare_BvB je napisao/la:Talentiran si za smaranje forumaša tim tvojim trivijalnim kvaziglupostimaIsnar je napisao/la:Trivijalne kvaziselekcije poput Njemacke nemaju nikakve sanse protiv zdruzenih sila Commonwealtha na celu sa Engleskom, kao sto nisu imale ni van fudbalskih terena
aj' bola vise ne smaraj narod! idi bolje ti slavi pobjedu tvoje srbije a cekaj kad ce ti "tvoja" spanija dobiti tri boda na ovome SPu.Chologol je napisao/la:Svaka cast Anticu na sjajno razradjenoj taktici... Veliki trener (juznjak, pokazo je to 96-te). Kuzmanovica je ubacio u igru, i pogodio, Zigic nije bio toliko opasan ali dovoljno da Svabama **** mater (kod one asistencije i precke). Krasic najbolji bio, uz Jovanovica.
sljedecu treba igrati na kladi da ce neko iz srbije igrati rukom![]()
I ne znam kako vi djeco mozete navijati za neku tam zemlju pored susjedne?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.